BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Не съм добре със зрението в последно време, но защо ми се струва, че емотиконите са неясни, за разлика от предишните? Стоят ми някак размазани... Друг е въпросът, че са отвратителни.
И на мен са ми размазани, но според бг мамма е обратното... Може да са ни дърти мониторите Twisted Evil
crossfade,
видях, че е тролско лице, но ако наистина е аналог на зелената усмивка... Дори не съм сигурна ухилено лице ли е или куфар, или пък катинар някакъв... Абе не личи кое какво е, ама иначе старите се визуализирали лошо. Да бе, да...
тинити,
търкалящото личице е (две точки35две точки)  Joy Помня го аз, и на мен ми е любимо, заедно с другото до него  hahaha

# 466
  • София
Тва ухилен череп ли е? И какво означава, да му се не види?
Това е най-отвратителната картинка, която слагат навсякъде вместо глави.Явно вече я има и на емотикон.На някой може да му е смешно или интересно, на дечурлигата предимно, но за възрастните е противно.

# 467
Това е най-отвратителната картинка, която слагат навсякъде вместо глави.Явно вече я има и на емотикон.На някой може да му е смешно или интересно, на дечурлигата предимно, но за възрастните е противно.

Може би целта е да се почувстваме млади  Joy

# 468
То така стават въргалите - аз ще сложа иконка триумф, другият ще си помисли, че му показвам средни пръсти или как седя на ВЦ-то и ей ти дърпане на коси. Wink Малко по-простички чувства са нужни, за да се разбираме, а тук по списък трябва да гледаш това кръглото реве ли, ака ли, поти ли се... Някак в истинския живот нямам проблеми с различаването на тези състояния. Simple Smile

# 469
  • Вестерос
 Joy Joy тролл

+ че предните не бяха размазани, както някой писа. И аз съм с доста голям екран на компютъра и такова размазване не съм виждала!

# 470
Хм, преди няколко минути бутонът за отговор в мобилната беше син, сега пак е сив. Беше по-добре в синьо 😎

# 471
Трол меме, използва се във фб пространството.

Ааааа, отврат е!

# 472
Начииии като ни чета, време е за един ретро винтидж син сайт- Бг баба Simple Smile   

# 473
Така, според мен наложащите промени по новата десктоп версия са:

1. Разстояноето между редовете - всичко е прекалено разтегнато.
2. Да се върне по-синкавия цвят, който според мен олицетворява ликът на форума.
3. Да се върнат старите емот икони докато направите собствен дизайн.

Пожелателно:
1. Да има функция за застопоряване в отворено положение на менюто в ляво.

Другото мога да преглътна и да се опитам да свикна с него. Всъщност не е чак толкова лошо в този томчно момент.

# 474
  • Вестерос
 Laughing ето ти е и нишата за бизнес

# 475
То мисля, че има такъв, хахаха LaughingLaughing

# 476
  • ту тук, ту там
Хм, преди няколко минути бутонът за отговор в мобилната беше син, сега пак е сив. Беше по-добре в синьо 😎

Май в различните теми/раздели е различен цветът! Peace

# 477
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Защо не сложите няколко скина и хората да си избират. Има хора се дразнят от тъмните цветове, а други от светлите. Има сайтове където може да се избира такава опция. С различните опции бих могла да свикна, но няма да мога да изтърпя да ме болят очите заради това, че някой ай ти специалист решил така.

Изображенията - не може ли да въведете опция като на старата версия с един клик и да се пейстне линка? А прикачването от компютъра да е с отделен бутон.

Да, подкрепям

И аз  Mr. Green

# 478
  • Варна
Така, според мен наложащите промени по новата десктоп версия са:

1. Разстояноето между редовете - всичко е прекалено разтегнато.

Нали? Категорично ми се стува, че на екран се събират по-малко мнения.

# 479
Начииии като ни чета, време е за един ретро винтидж син сайт- Бг баба Simple Smile  

Да, или БГ- драма. :: 35 ::  (сещайте се) Laughing

На абв-то можеш да си избираш фон, както и на фейсбук чата, на вайбър също. Доста хора подкрепяме това предложение.

Общи условия

Активация на акаунт