BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 567
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 480
Хм, преди няколко минути бутонът за отговор в мобилната беше син, сега пак е сив. Беше по-добре в синьо 😎

Май в различните теми/раздели е различен цветът! Peace
На раздели е различен цветът.

# 481
  • София
Към тези на новата версия , тези бутони има ли ги, че снощи не ги видях : Маркирай като прочетено и Спри следенето?

# 482
  • Русе
  Как мога в новата версия да виждам най-новите отоговори, независимо от темата. Сега ги виждам - От всички групи

# 483
Тва ухилен череп ли е? И какво означава, да му се не види?
Целия форум и любезното обяснение на всички нововъведени гадости, представляват ей това мило отношение към потребителите ви
https://m.vbox7.com/play:aafed3c5

# 484
  • Варна
И защо, по дяволите??? Къде другаде го има това чудо - всеки раздел със собствен цвят? И аз защо попадам все на цветове в розово-лилавата гама, изобщо има ли други?

# 485
Така, според мен наложащите промени по новата десктоп версия са:

1. Разстояноето между редовете - всичко е прекалено разтегнато.

Нали? Категорично ми се стува, че на екран се събират по-малко мнения.
Да, трябва си бая скролване и изобщо каква е идеята не ми е ясно. Шрифтовете са си стандартна големина, прекалено големите празнит полета са просто излишни и не правят нещата по-прегледни.

Може би пък е заради големите монитори - събират повече на един екран?!  Laughing

# 486
  • Варна
Да, пък тия с малките да си купят нови мишки, че ще им се изтъркат скроловете от скролване. Той моят и без тва не работи като хората, сега съвсем започна да дава заето.

# 487
Мобилната нова версия е много дразнеща. Аз повече няма да влизам в бг мама чрез мобилния - жалко за хубавия и полезен сайт! Добре, че ако се влиза  чрез компютър, все още има опция за старата версия.

# 488
  • в сърцето на един мъж...
И защо, по дяволите??? Къде другаде го има това чудо - всеки раздел със собствен цвят? И аз защо попадам все на цветове в розово-лилавата гама, изобщо има ли други?

Това сигурно е новия начин да се определи състоянието на духа - розово-лилаво - романтично настроена, тъмно-синьо, дарк сиво - пази се Simple Smile Нервна съм Mr. Green

# 489
Simple Smile Тази тема е дежа вю от всички подобни, през всичките години, когато са се случвали някакви промени. Много шум за нищо.

Ако всички бяха използвали бета версията, от първия момент, в който се даде възможност за това, и се бяха писали аргументирани забележки в полето за контакт, може би сега нямаше "шока" да е толкова голям. Но не, никой (или поне малцина) си направиха труда да излязат от зоната си на комфорт, за поразръчкат, да понаучат това-онова, и да свикнат с новото.
А то, новото, винаги идва, независимо дали го искаме или не. Въпросът е да се подготвим за него. Ако искаме изобщо да сме полезни, а не просто да се оплакваме от промените.

Сигурно ще останете изненадани, но 90% от забележките, които отправих в досадното изскачащо прозорче, са взети предвид. Разликата от първоначално предложената бета версия и сегашната, е огромна, в положителна посока, и това е благодарение на хората, които са тествали, и са си изказали мнението.

Съвсем в резюме:
- Цветовете са много по-щадящи и приветливи от старата версия. Визията като цяло е по-изчистена и стилна.
- Камбанката ми е полезна, ползвам я изключително, и почти не съм отваряла менюто в дясно.
- Харесва ми размера на аватарите - семпъл, без натрапващи се шарении. Отдавна съм изключила подписите, за тях нищо не мога да кажа, но колкото по-изчистено, толкова по-добре. От шарении и "арт" се натоварват очите, а не от блед фон.
- Навигацията е интуитивна, отговаря на абсолютно всички съвременни изисквания.
- Много ми харесват цветните "шапки" на всеки раздел - ориентирам се по цвета къде съм, изключително приятен акцент е това.

Само след месец целия този "смешен плач" ще е забравен, както и при предишните промени. Да си тръгнат, да си тръгнат, колко - двеста човека да си тръгнат, нови двеста ще дойдат. Ама няма и да си тръгнат двеста. Колкото са си тръгнали, все се връщат - с нови регистрации, ама със старите претенции Grinning

Аз съм изключително благодарна, че ИЗОБЩО ни се иска мнението и има форма за обратна връзка и такива теми за изпускане на парата.
Моля да ми кажете ПОИМЕННО кой сайт, платформа или социална мрежа, ви иска мнението за това какви промени да прави и какви да са емотиконките? Защото тези, които аз ползвам, никак не се съобразяват с мен - сменят когато и каквото си решат. Как не съм се сетила да поискам обяснение от Марк Зукърбърг защо променя функциите във фейсбук Satisfied

Дишайте дълбоко, и за разнообразие влезте да видите какви сте ги писали при предишните промени, ще се развеселите, гарантирано.

# 490
  • София
Тва ухилен череп ли е? И какво означава, да му се не види?
Целия форум и любезното обяснение на всички нововъведени гадости, представляват ей това мило отношение към потребителите ви
https://m.vbox7.com/play:aafed3c5
Аз и там не влизам, откак му смениха визията.Седя си в руската дорама или в ютуб, там нищо не пипат.Гледат да им е удобно на посетителите им.

# 491
Да, пък тия с малките да си купят нови мишки, че ще им се изтъркат скроловете от скролване. Той моят и без тва не работи като хората, сега съвсем започна да дава заето.
 Crazy стимулира се икономиката така, нищо не разбиращ  hahaha

Нещо друго което забелязвам и искам да се оплача - новак съм... стига бе! Кому е нужно тези титли новак, ентусиаст и т.н. Доживях да съм новак във форум, в който пиша от създаването му  Joy
Това ми оплакване е от суета, не друго, ама някак ми е криво...ех...

Вярно, ютуб са задръстени и нищо не разбират от модни тенденции  Crazy

Сори, админи и поддръжка, но това ми е поста за чист хейт  Whistling

# 492
Така, според мен наложащите промени по новата десктоп версия са:

1. Разстояноето между редовете - всичко е прекалено разтегнато.
2. Да се върне по-синкавия цвят, който според мен олицетворява ликът на форума.
3. Да се върнат старите емот икони докато направите собствен дизайн.

Пожелателно:
1. Да има функция за застопоряване в отворено положение на менюто в ляво.

Другото мога да преглътна и да се опитам да свикна с него. Всъщност не е чак толкова лошо в този томчно момент.

Подкрепям  Hug Особено за менюто. В камбанката пак казвам - пълен мишмаш е да се събират теми, които се следят, теми от групи в които членуваме, но не пишем и даже кой ми сметнал мнението за полезно. Тия неща може да се разделят за да не се объркват хората. Предлагам и ако ще правят нови емотикони, да ни дадат да ги видим и да си кажем мнението.

А за емотиконите си самоцитирам другото предложение, белким го видят и го одобрят  Laughing

За емотиконите имам и друго предложение. Защо не направите така, че всеки потребител да използва свои си емотикони.
Тъй и тъй вече имате опция изображенията да се запазват в новата версия. Защо не примерно аз да си кача няколко емотки като изображения, които съм си харесала и да ползвам тях.  Laughing
Направете примерно някак си раздел "Лични емотикони" и там всеки като отвори да пише мнение, ще му се показват неговите си.

# 493
  • Варна
Е не, не мисля, че ми трябва цвят, за да се ориентирам в кой раздел съм. Не съм чак толкова склерозирала, а ако съм, значи не ми е толкоз важно. По-скоро това изобилие от разнообразни цветове ме кара да се чудя в кой форум съм, по дяволите? В Розали ли? Или нещо от сорта?

# 494
Аз и там не влизам, откак му смениха визията.Седя си в руската дорама или в ютуб, там нищо не пипат.Гледат да им е удобно на посетителите им.
Ето, щом от тук ти харесва повече
https://youtu.be/uAHVt8LeKOc

Общи условия

Активация на акаунт