BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бутона за информирай модератор е ! в триъгълник, долу вляво
Благодаря! Кой да се сети да натисне там, а уж бях разучила новите неща.
Чукча писател Stuck Out Tongue Closed Eyes
А в новата мобилна версия къде е този бутон?
В трите точки  горе - дясно, при името на потребителя, пуснал поста.

# 586
Т. е. е абсолютно немислимо да става дума за софтурен бъг, ясно.

Отворете всяко едно от осемте известия и ще видите, че само едно води до тема, защото другите са изтрити.
Едната тема с многото известия е от вчера вечерта в СО и вероятно е пусната толкова много пъти заради прекъсванията покрай миграцията от старата към новата бг-мамма. Не е бъг.
Изтрих ги вече. Няма как да проверя. Но нищо, стана ясно.

# 587
Скрит текст:
Бутона за информирай модератор е ! в триъгълник, долу вляво
Благодаря! Кой да се сети да натисне там, а уж бях разучила новите неща.
Чукча писател Stuck Out Tongue Closed Eyes
А в новата мобилна версия къде е този бутон?

В трите точки  горе - дясно, при името на потребителя, пуснал поста.
Благодаря! Но за да скрия текста, написах spoiler на ръка. Не знам и тези опции къде са... Нито пък емотиконите мога да видя, излиза колонка дребосъци, на които не виждам емоцията!

# 588

Днес снова между нова и стара версия, пълна и мобилна, започвам да опознавам обстановката. Както писах ползвам предимно мобилния формат, но в новата версия той не ми допада толкова, пълната версия е по-приятна. И на старата и на новата мобилна ми липсва възможността да проследя последните публикации на даден потребител. Доволна съм, че търсачката е функционална.

Полезна вметка!
Аз мисля, че за мобилната версия толкова картинки не са нужни. Например, ако изобщо я има, картинката в началото на дадена тема може да е по-малка, както и заглавието и разстоянието от тях към същинските постове.

# 589
  • София
Бижу - в мобилната и аз не ги виждам тези опции, както и Валия и аз не намирам от къде да видя публикации на потребител в  мобилната... въобще мобилната е ултра зле, откъм функционалност.

# 590
         Ужасен шрифт е избран за мненията! Сякаш е от стар, полуизбелял вестник.  Едва се чете!
       Хубавите, доказали се неща не се променят! Все едно някой да смени рецептата на Кока-Кола или на известна марка уиски, например, за да не остава на ниво  19в., а да се включи ударно в 2017 година във Фейсбук-манията или подобни измишльотини.  Пак бутаме двореца за да построим колиба!
        Затова имаме една азбука и поне 15 буквара за изучаването й.... пък после що имало толкова неграмотни...!

# 591
Освен, че ми липсват любими емотикони и че цветово стои бледо, не виждам някакви драми с новата версия.
За мен.
С мобилната също нямам проблеми и не разбирам какво точно ви дразни толкова?Thinking

# 592
Коректорът на правопис също липсва. Още някой го спомена.
Някой може ли да каже каква е функцията на камбаната горе в дясно, освен да ми показва колко човека са ми оценили писаниците?  newsm78

# 593
  • Mediterraneo
Функцията за проверка на правопис липсва, защото всички пишещи тук са грамотни! Просто отпада необходимостта от тази функция. И така ще се подобрят взаимоотношенията между потребителите, примерно, ако залагаме на купешки фрази. А и нали искаме да бъдем модерни... Сега е модерно да пишеш неграмотно!

# 594
Полезността на камбаната я виждат само тези, които са я измислили, плюс още няколко потребителя... Аз не намирам за толкова важно да виждам известия за всяка нова тема в раздел, за който съм се абонирала, за да мога да пиша в единствената тема, която ме интересува. Здраве да е...
Обаче до преди малко четох през телефона си новите мнения, сядам сега на компютъра - прочетеното през телефона ми не е маркирано като прочетено и отново виждам същите нови мнения. Ама и с това ще свикна Simple Smile
И не знам струва ли ми се или очите ми претръпнаха и се скапаха окончателно, но вече сивото в новия дизайн не е толкова очеизбождащо и успявам да чета без да мигам на парцали Simple Smile През телефона все още чета старата версия, че ме е страх отново да си причиня на очите, това, което им сторих вчера вечерта... Sad

# 595
Кока Кола са си сменяли бутилката през годините, моля, моля...
Относно мобилната версия се изказах има-няма 10 пъти. Свикнах ѝ, но има неща за оправяне!

# 596
Дам, те така казАха и по тиливизура.

Сериозно, това е една от най-важните функции, по-важна дори от емоктките (яка дума) Надявам се да не е изпаднала по трасето на модернизацията.
Също не виждам бутончето за промяна на азбуката локално в полето за писане.

# 597
  • София
Да си призная, на мен мобилната версия ми харесва.
Понеже аз влизам през браузъра и преди функциите ми бяха много ограничени /т.е. можен да цъкам само нови отговори/. Сега мога много повече неща.
Шрифтът и фонът са кофти обаче.

# 598
Функциите за промяна размера на шрифта и цвета на шрифта не работят. Ако сложа емотикони тук, сред таговете за размер и цвят на шрифта, те също се оцветяват, защото се виждат като текст. Трябва да ги изнеса тук Wink После, ако искам пак тагове за същото, трябва да ги въведа отново. И така след всеки емотикон. На предварителен преглед емотиконите в една тема се виждат като такива, в друга - като текст.
За изображенията - функцията също не работи, по - точно пише, че е недостъпна в момента.

# 599
Наистина не работят, и аз го споменах няколко пъти, но няма отговор. И махнете тези Нови публикувани теми от известия!!! Не ни интересуват, ако искаме да видим новите теми, ще дадем на този раздел, който е в началната страница.

Общи условия

Активация на акаунт