BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 279
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 615
Бързо реагират от екипа - бързият отговор вече е наистина бърз и не ме праща през девет гори в десета, докато го публикува. Simple Smile

# 616
От телефона съм и версията си е супер. Ама нещо много бавно ми зарежда.Дали защото се работи още по нея?
Добре, че можем да си ползваме емотиконкиъе от тела, че онези са ужасни.😉😔

# 617
  • Стара Загора
Ужас !!! Въобще не ми харесва ! Нищо не мога да намеря ! Половин час търся бутона за отговор.

# 618
Тайна, да в новата версия си, но мобилната има друг вид - например тези полезни/популярни и не знам си какви теми от заглавната страница са подредени една под друга като списък, камбанката е с червена точка и др. подобни...

# 619
Шрифт размер
 Шрифт размер

Може да добавиш - вече работят.
Преди малко не работеше размер на шрифт - редактирах си поста от старата версия. Така написано звучи като проблемът да е бил в мен, а не беше. Rolling Eyes

# 620
Animal CatAnimal Crying Cat FaceAnimal Joy CatAnimal Kissing CatAnimal Pouting CatAnimal Scream Cat
koteto me kefi poveche ot litsata.
p.s. oste si chakam kirilizatora:smirk_cat:

# 621
Като влезна в съобщения от мобилната и ме праща към страта мобилна версия...ужас.😭

# 622
Шрифт размер
 Шрифт размер

Може да добавиш - вече работят.
Преди малко не работеше размер на шрифт - редактирах си поста от старата версия. Така написано звучи като проблемът да е бил в мен, а не беше. Rolling Eyes

Дала съм скрийншот - на превюто работи, при публикуването - не. Поне при мен, в конкретния момент, в който съм си пуснала поста.
Предполагам, че още се работи по нещата, и също така предполагам, че такива конкретни описания и скрийншотове са от полза за отстраняването на евентуални бъгове.

# 623
Предложението ми е да има вариант да се отваря сайта директно на това меню - http://www.bg-mamma.com/?action=topic_listing;sa=following_topics, т.е. да се изведе бутон на началната страница.
Стана ясно, че всички го искаме.

Аз намерих начин как да стане това от компютъра, но като вляза в някоя от темите, трябва да се връщам назад, за да видя останалите следени теми.

# 624
НЕ МИ ХАРЕСВА

# 625
  • Телиш/Плевен
Половин час търся бутона за отговор.
Ето:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 20:33 от Лале в дъжда

# 626
  • Варна
Не е лоша новата версия, но не може да принуждаваш потребителите на нови навици... Горе таз камбанка каква роля играе? Да те обърка изцяло? Много фейсбук вдъхновение сякаш... Аз лично това на ФБ изобщо не го харесвам, защото покрай плявата пропускам много съществени неща.
Предложение - да останат бутоните за нови отговори и следени теми, пък камбанката да върви като някакъв стрийминг... другаде.

# 627
Има ли как да се върна към старата мобилна версия?
Вероятно има бутон някъде за тази цел, но аз не го открих и на ръка си дописах едно old преди адреса на сайта в браузъра т.е. от m.bg-mamma.com стана oldm.bg-mamma.com и се получи  Peace
А аз пробвах с m пред old и нищо не стана.  Blush Благодаря!
Всъщност трябва да напишеш old пред m, а не  m пред old - старата мобилна версия на тази тема е с адрес http://oldm.bg-mamma.com/index.php?topic=985958.615 а за новата е http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=985958.615

# 628
  • Sofia
Мдааа, както и при предните промени ще свикнем, ще пооредеем...
Но е принципен въпросът - защо няма значение мнението на потребителите и всяка промяна е наложена.  Shocked
Карам на старата версия, докато може, после... ще видим. Мобилната май ще я зарежа и без това не я предпочитах.

# 629
Мобилната версия е ужасна!
Сега я видях, наистина не хубава.
Ужасна е! Изобщо не мога да се ориентирам кое къде е! Определено не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт