BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 244
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 600
Също не виждам бутончето за промяна на азбуката локално в полето за писане.

И на мен това ми е най-големия проблем с новата версия. Е и емотиконите, но с тях сигурно ще свикна някой ден Tired

# 601
  • София
В списъка с теми преди се виждаше колко страници има конкретна тема. Сега не виждам нито броя на страниците, нито броя на публикациите в темата.
Отстрани има едно око и един балон с цифри под тях, които обаче като ги посоча не показват какво означават.
И определено не ги приемам като брой виждания и брой отговори, каквато ми е логиката за тях, защото на темата "Въпроси всякакви" цифрите са 2 и 62.

А за въпросната камбанка и нейната полезност.
След като минах през темите, в които пиша или следя ми останаха 16 "нови" теми. Една от тези "нови" теми е от  11 юни. Съвсем прясна, прясна.
От всичките 16 "нови" теми само една не е от раздел Семейни отношения, където съм абонирана, но пиша много рядко.

И отново докато съм писала в темата е публикуван отговор, за който не получавам известие, а директно се публикува моя пост.

# 602
Има ли как да се върна към старата мобилна версия?
Вероятно има бутон някъде за тази цел, но аз не го открих и на ръка си дописах едно old преди адреса на сайта в браузъра т.е. от m.bg-mamma.com стана oldm.bg-mamma.com и се получи  Peace

# 603
  • София
Два пъти опитах да кача скрийншот на форума от мобилния, двата пъти ми показа някакво форматиране, при което снимката изчезна.А исках да покажа, че показва абсолютно неинтересуващи ме теми, а тези,които чета не ми ги показва.Не можах да кача нищо.И някой казваше,че буквите на мобилното приложение били много големи, а на моя таблет са миниатурни.Разтягам, разтягам , само за да видя част от текста нормално.Дори китайски реклами ми излизат.
Скрит текст:

# 604
И отново докато съм писала в темата е публикуван отговор, за който не получавам известие, а директно се публикува моя пост.
Докато пишеш и някой междувременно публикува, в полето за писане долу, се появява една бледо жълта лента, в която пише, че е публикуван нов отговор. Въпростния нов отговор излиза в списъка долу под надписа "Последни мнения", така че може да го видиш, без да цъкаш никъде. Обаче тази бледа лента изчезва след няколко секунди, така че може да не си я видяла ако е излязла и се е скрила, докато гледаш в клавиатурата.

# 605
  • Пловдив
Има ли как да се върна към старата мобилна версия?
Вероятно има бутон някъде за тази цел, но аз не го открих и на ръка си дописах едно old преди адреса на сайта в браузъра т.е. от m.bg-mamma.com стана oldm.bg-mamma.com и се получи  Peace
А аз пробвах с m пред old и нищо не стана.  Blush Благодаря!

# 606
Докато пишеш и някой междувременно публикува, в полето за писане долу, се появява една бледо жълта лента, в която пише, че е публикуван нов отговор. Въпростния нов отговор излиза в списъка долу под надписа "Последни мнения", така че може да го видиш, без да цъкаш никъде. Обаче тази бледа лента изчезва след няколко секунди, така че може да не си я видяла ако е излязла и се е скрила, докато гледаш в клавиатурата.

Преди да се публикува, освен тази лентичка за която говориш се появява и въпрос дали искаш да публикуваш това, което си написал, защото преди теб има нов отговор.

Това излиза, освен жълтата лентичка.

В темата бeше публикуван 1 нов отговор
Искате ли да ги продължите с публикуването на Вашия отговор?

# 607
На мен ми излезе съобщение, а нямаше нов отговор в темата в която писах. Съответно ми публикува отговора без да ме пита - явно защото реално не е имало нов отговор.
Това съобщение за нов отговор глобално ли е или за темата, в която пишеш?!  newsm78

Също така скрипта за промяна на размера на шрифта не сработи. Остана си текст с видими скоби и т.н.

# 608
На мен ми излезе съобщение, а нямаше нов отговор в темата в която писах. Съответно ми публикува отговора без да ме пита - явно защото реално не е имало нов отговор.
Това съобщение за нов отговор глобално ли е или за темата, в която пишеш?!  newsm78

Също така скрипта за промяна на размера на шрифта не сработи. Остана си текст с видими скоби и т.н.
Функциите за шрифт и цвят не работят, не знам до кога ще е така, питах и в друга тема.

# 609
Аз не разбрах какво му е полезното и улесненото в камбаната, все едно във фейсбук да сложат една такава и вътре всичко наблъскано - покани за приятелства, известия, съобщения, пък ти си търси, каквото ти трябва. Е да, вярно, че се очаква съвсем интуитивно да се сетиш да натиснеш трите черти горе, и там ще намериш вече поотделно всичко, важното е повечко кликове да има, за наше улеснение.

А чуденките защо за толкова месеци не сме намерили време да разучим новата визия искрено ме разсмяха. Аз съм тук за развлечение, не на работа.

# 610
  • Варна
Освен това ни беше обяснено че повече подобни драстични промени няма да има, а нещата само ще се надграждат на вече изградената нова плтформа Wink
Именно!

# 611
Два пъти опитах да кача скрийншот на форума от мобилния, двата пъти ми показа някакво форматиране, при което снимката изчезна.А исках да покажа, че показва абсолютно неинтересуващи ме теми, а тези,които чета не ми ги показва.Не можах да кача нищо.И някой казваше,че буквите на мобилното приложение били много големи, а на моя таблет са миниатурни.Разтягам, разтягам , само за да видя част от текста нормално.Дори китайски реклами ми излизат.
Скрит текст:

Това не е версията за мобилни устройства - тя изглежда по-различно (не мога да кача скрийншот - изписва ми, че услугата за качване на снимки е временно недостъпна. Можеш да видиш мобилната версия като добавиш едно m. към линка - m.bg-mamma.com

Инак и аз не виждам защо как да стигна от автогарата до аерогарата е полезна за мен тема, или пък селските пинизи по време на сватба или нещо такова. Не схванах защо тези абсолютно безсмислени за мен теми ми се явяват като 'полезни'?

# 612
  • София, България
Дежа Вю отпреди 4 години 😂 Разликата е, че на мен този път ми харесва промяната. Допада ми новата визия. И мобилната и десктоп версията. Ползвам я още откакто беше BETA версия. Има неща за доиздялкване, но съм сигурна, че ще ги изгладят с времето. 😋

# 613
Шрифт размер
 Шрифт размер
Болд
Италик
Подчертано
ГореДолу
Центрирано
Скрит текст:
Спойлер
произволен линк - http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/

произволна снимка:

Само оцветяването не работи, но предполагам е заради мигрирането на версиите.

Хм, на предварителния преглед размера на шрифта се визуализира, а после в публикацията не. Сега ще направя скрийншот:

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 18:44 от BirdsFlu

# 614
  • София
Скрит текст:

Това не е версията за мобилни устройства - тя изглежда по-различно (не мога да кача скрийншот - изписва ми, че услугата за качване на снимки е временно недостъпна. Можеш да видиш мобилната версия като добавиш едно m. към линка - m.bg-mamma.com

Инак и аз не виждам защо как да стигна от автогарата до аерогарата е полезна за мен тема, или пък селските пинизи по време на сватба или нещо такова. Не схванах защо тези абсолютно безсмислени за мен теми ми се явяват като 'полезни'?

Пише ми "Добре дошли в обновения форум".Прозорчето за писане на мнение е новото, с разните неразбираеми знаци.

Общи условия

Активация на акаунт