BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 376
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 180
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз не мога да разбера как да отида в нечетените отговори в темите.Изпраща ме директно в последния  ooooh! ooooh! Иди сега помни до къде си чел и се връщай назад  Crazy Crazy Crazy Пълно безумие!!!

# 181
  • София
...
5 пъти се наложи да пускам мнението, за да видя ще тръгне ли видеото и така и не се появи видео де.

Ми мини на старата версия де.

# 182
Ще им запука като трафика към сайта спадне драстично.

# 183
...
5 пъти се наложи да пускам мнението, за да видя ще тръгне ли видеото и така и не се появи видео де.

Ами ако е от телефон?

# 184
Влизам във форума предимно през телефона,до сега ми беше много удобно,но тази нова версия е направо 🤢. Този прекалено бял фон ми докара главоболие за отрицателно време. Има ли начин да се върна към старата версия? Много повече ми допадаше. И явно не само на мен.

# 185
  • София
...

Ами ако е от телефон?

Е ако е от телефон, ще е модерна с новата версия.

# 186
Ужасно е... Аз имам само две категории, които са ми интересни - бебета и филми/сериали. Ами, даже не можах да разбера откъде да си прочета собствените писания /Моите публикации/. Да не говорим, че има теми, които чета, но не съм писала в тях - и те вече изобщо не ми излизат. Абе излагация пълна. Или старата версия, или просто ще се откажа и това е. Като не премисляте нещата, така става. Ние сме тук за информация, която искаме да получим бързо и лесно в свободното си време, а не да се изнервяме допълнително. Толкова е зле, че нямам думи.

# 187
  • ГОре на черешата...
Баси модата.
Лягам и ако утре сутри е такава - до тук.

# 188
  • София
...

И на старата излезе неактивен линк.

# 189
  • sofia
Не ми харесва. Харесвам си предишната версия. Уютно ми е с нея. Новата ми е студена и изкуствена. Не ме предразполага и определено няма да си прекарвам времето с нея!

# 190
  • София
...

И на старата излезе неактивен линк.

Ако си на компютър пробвай от този линк:

http://old.bg-mamma.com/index.php?action=home;indexfeedtype=2#indexfeed

# 191
Аз минах към старата версия през телефона,добре ,че я има като опция иначе и аз щях да напусна кораба Confused

# 192
Върнете си ни старата версия или поне ни дайте право на избор, пък да видим колко от редовните потребители ще предпочетат новата. И какъв изобщо ви беше проблемът със старата версия, че да я сменяте??? И как така имам нужда от нещо, ама не го знам??? Как така друг ще решава вместо мен от какво имам нужда???

ИСКАМ СИ АЛФАТААААААААА!!!!!

Новата ви визия не е по-добра. Всичко е много объркано. Търся категория и не мога да я намеря, та се наложи да вляза в това, което търся чрез старо мнение. Това на какво прилича? И не знам от сайта ли е или от нета, ама мнооого сте бавни.

Абсолютно съм съгласна.
 "Демократично" налагат нещо ново. Щеш, не щеш - ще я има явно тази версия.
Тези, които са я правили - да си скъсат дипломите. За нищо не ги бива.
Почти всеки коментар се оплаква, че новата версия вреди на очите.
И мен ме заболяха.
Може би искат да съсипят форума.

Готината нова версия геройски загина за 5 минути

А дано, ама надали. Поне върнаха старата. Но докога.
Като я сложат само новата, не смятам и аз да влизам толкова често. Няма да си съсипвам очите.

# 193
  • ГОре на черешата...
Бързо казвай как, че сън няма да спя!

# 194

Но линкове се объркали, пълна каша

Общи условия

Активация на акаунт