BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 415
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос
Някой нещо от екипа да е казвал? Или мълчат ?  newsm78

Всичката мара втасала- да ослепим потребителите си!

# 271
Ни вест, ни кост от тях.

# 272
Щом върнаха старата версия, явно ще подобряват още нещо. Дано де! Laughing

# 273
  • София
Мобилната версия е ужас.

# 274
Най-хубавото на новата версия е линкът към старата версия. Измъчих се с този пържещ очите бял фон. С новата навигация и безсмислени промени може и да свикна или да се примиря, но няма начин доброволно да си натоварвам очите заради някой пишман-дизайнер, който е решил, че това бяло навсякъде е най-удачно за подобен форум.

# 275
Трябва да има един протест и бързо ще се включат висшите.

# 276
Организирай го и се присъединявам.

# 277
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз си върнах старата версия и съм доволна,ако остане и тя активна ще е найдобре.Така 5те потребителя ще си ползват новата,а всички останали старата  Laughing

# 278
Ура, върнаха старата версия.

# 279
  • Beyond the stars
Най-хубавото на новата версия е линкът към старата версия. Измъчих се с този пържещ очите бял фон. С новата навигация и безсмислени промени може и да свикна или да се примиря, но няма начин доброволно да си натоварвам очите заради някой пишман-дизайнер, който е решил, че това бяло навсякъде е най-удачно за подобен форум.

Именно, не мисля да сменям диоптър, щото някой е пропуснал уроците  Peace
Ясно, че бяло и изчистено е тренд, ама не за форум, в който се чете.

# 280
Аз пък не смятам, че цветовете товарят очите, още повече че фонът не е бял, а леко сивкав, което омекотява възприятието.
Новата версия е добре, наистина следва тренда и предполагам, че за по-младите потребители ще е много по-интуивна и удобна. Новата визия много наподобява jenite.bg, особено с лилавото в клюкарника и начина, по който се визуализират избраните теми на заглавната страница, не знам това нарочно ли е или така се е получило, но е факт, че това ми беше първата асоциация, след като отворих сайта.
Имам две основни забележки - много ми е неприятен пулсиращият въпросителен знак на бутона "полезно" и "следи", мига на всяко мнение и ми разсейва погледа. Не може ли просто да го няма, така или иначе бутоните "полезно" и "следи" са си там и който желае, ще ги ползва без да му се натрапва така неприятно? Ето сега моето мнение е единствено на текущата страница и от три места мига този въпросителен знак!
Другото е камбанката, която предоставя безполезна информация на удобно място - някакви потребители, които не чета публикували в теми, които не следя - за какво му е на редовен потребител това нещо? От друга страна новите отговори на теми с мое участие са не на един, а на два клика разстояние - ами неудобно е.
И последното - бавен е.
пп: на мен лично ми липсва "балкона".

# 281
Аз си върнах старата версия и съм доволна,ако остане и тя активна ще е найдобре.Така 5те потребителя ще си ползват новата,а всички останали старата  Laughing

Това е и моето мнение.
Дано по-дълго време остане и старата версия за ползване.

# 282
  • София
Аз си върнах старата версия и съм доволна,ако остане и тя активна ще е найдобре.Така 5те потребителя ще си ползват новата,а всички останали старата  Laughing

Това е и моето мнение.
Дано по-дълго време остане и старата версия за ползване.

Ще се изненадам, ако остане много дълго. Двете версии ги има успоредно от месеци. По-дълго от това...

# 283
Янечек, тук си е балкона, но и аз трудно го открих. Simple Smile Горе вдясно над темата, където пише "онлайн" Peaceт

# 284
Най-хубавото на новата версия е линкът към старата версия.

Да, слава богу!
В мобилната обаче аз лично нямам линк към старата.
Цяла сутрин се мъча да си намеря новите отговори по темите, в които съм писала. Успях, но ми отне половин час. Не разбирам защо е нужно ръководството на бг мама да причинява това на потребителите си. И е редно да се включат тук поне с коментар.
Но нищо, тъкмо ще огранича форума, време беше.

Общи условия

Активация на акаунт