BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 241
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Някой може ли да ме светне защо като кликна на последно активни теми до заглавието на някои има червено квадратче с броя на новите отговори, а до други няма? Ни една тема не съм чела, във всевъзможни подфоруми са, в смисъл от един и същ подфорум на някои теми излиза броят нови отговори, а на други не? Има ли някаква идея в това, която пропускам или....?

# 346
Камбаната няма абсолютно никакъв смисъл.

# 347
Цитат
Изглежда като работен документ.
newsm10
Този емотикон изразява плач, а не смях Joy Joy

# 348
Напротив, смях е.

# 349
На мен не ми е ярък, точно като фона на приложението за четене на електронни книги, което ползвам за телефона, е. Въобще е странно да има ярко сиво Simple Smile
Дразни ме шрифтът с тия дебели и черни нукви, но предполагам, че това ще бъд оправено.

# 350
Може да имат споразумение със Здравното министерство за запазване на очното и психично здраве на потребителите - колкото по-гаден на вид форум, толкова по-малко висене тук. Съответно по-стабилна психика и очите ви ще се съхранят по-дълго, без да ви се увеличи диоптъра. Кажете после, че мамата не мислят за потребителите си! 😁
(излизат ли ми емотиконите? Фъчкам си тези от телефона, други не мога да търся в тая бъркотия.)

# 351
Тези мигащите сини въпросителни са само временно сложени докато свикнем с бутоните, нали?

# 352
Цитат
"Последно активни теми от моите групи"
Месечинка виторога, май излизат и активни теми от групи, които следиш. Съответно на тия, дето ги следиш( темите) или си отговорила, има и брой нови мнения, а на другите- не, защото просто са в групата и са активни, но не си коментирала в тях и не си ги включила за известия. Поне аз така го разбирам, и май е така, като гледам моя си профил
Иначе аз ползвам само камбанката, та не знам много много тия другите менюта за какво са ми избщо...каквото съм чела досега- това е. Ако дрънне камбаната, чета, ако не- ....JoyJoyJoy

# 353
Янечек колко пари взе? JoyJoy

# 354
  • Стара Загора
А защо трябва да се променя? То е ясно, че ще мрънкаме и мрънкаме, и ще свикнем все пак. Но защо изобщо трябва да ни се причинява това? Както виждате на всички им  е неприятно, не може да тропате с крак, и да казвате, друг сайт с такава посещаемост няма, щат не щат ще свикват...
Толкова специалисти, толкова нещо работело по новата версия, а защо има елементарни проблеми?
Най- малкото което е, защо е толкова бавна и лагваща? И най- вече дизайна- едно бяло платно като в болница. Ако сте с голям монитор като мен сте  Shocked Старата версия е много по- добре с бебешко синия си цвят, не дразни очите.
С това кой бутон къде е ще се свикне, всичко е до навик.
Хората не обичат промените, особено на нещо, което познават толкова добре.  Party

# 355
  • София
Т.е. мислят за здравето ни, а - по-малко пред екрана с този безумно искрящ фон?

Тези мигащите сини въпросителни са само временно сложени докато свикнем с бутоните, нали?

А, де... може само да се надяваме, иначе прибавено към фона е просто убийствено съчетание... искри и мига... чуднинко.Smiling Imp

# 356
Цъкни върху въпросителната и повече няма да ти се показва.

# 357
Не знам дали може по-ярко сиво, аз искам да не е ярко, а как ще стане- има си специалисти, те да помислят  Simple Smile

Иначе съм шокирана" Не можете да оценявате собствени публикации." Е честно ли е, ми аз ако си а намирам за полезна и държа да го подчертая Wink Wear Crown

# 358
  • София
Вярно е, да.  Като поставиш курсора върху него пише "joy", което е близо до смях.

Иначе аз също имам проблем с емотиконите и това ми е единственият проблем с новия вид. Ползвам го от много време, трябваха ми 3-4 дни, за да свикна с него, но с тях не мога да свикна и досега – неемоционални и безлични са ми.

Ох, Хепи....Grin

# 359
  • София
Цъкни върху въпросителната и повече няма да ти се показва.

Жива да си Simple Smile

Да попитам тук, поне това, че ужасяващо ме дразни, предполагам с повечето други неща мога да свикна:
В ИЗВЕСТИЯ Може ли на първи ред и място да мине името на темата, а под нея колко нови мнения има в темата, в която участвам... или само името на  темата да е с удебелен шрифт, или да е с цвят името на темата... нещо... така е много трудно разпознаваемо за коя тема иде реч, набиват се само колко нови отговора има, което всъщност е по-маловажната информация реално...

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 10:40 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт