BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 376
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 405
Моля, подскаже те ми как да се върна към старата версия от мобилния? Мога да се оправя с нововъведенията, но този бял фон е много искрящ и ме заболява очите.

http://oldm.bg-mamma.com

# 406
Моля, подскаже те ми как да се върна към старата версия от мобилния? Мога да се оправя с нововъведенията, но този бял фон е много искрящ и ме заболява очите.

http://oldm.bg-mamma.com
Не разбрахте ли, че е пълна каша с линковете там?

# 407
Рзбирам, че искате да направите форума по-съвременен, но за пореден път гоните старите си потребители с тези генерални промени.
Ако искате да направите нещата по-съвременни, дайте избор на потребителите си да ползват и двете версии или човек да може да си променя настройките на изгледа както му е комфортно - няколко цветови схеми, различни шрифтове, настройки на големината на изображенията (аватари и подписи).
Не всички харесваш шарении, а като се добавят и рекламите става страшно...

Хареса ми това. Да могат потребителите от профила да избират как да им се визуализира сайта. Да може да си управляват различните опции. Да се избира фон, шрифт, настройките за изображения. Всеки предпочита индивидуални неща.
Но няма да го направят.

# 408
Не разбрахме, защото не е вярно! Не работи добре само бутона за нови мнения, но средно интелигентен човек бързо би се ориентирал!

# 409
Гледам, че вече не толкова голяма активността във форума.

# 410
Аз се надявам да получа отговор докога ще може да се използва старата версия на сайта.

# 411
Не разбрахме, защото не е вярно! Не работи добре само бутона за нови мнения, но средно интелигентен човек бързо би се ориентирал!
Нали това е основна функция, боже мой.

# 412
Аз като казвам, че по-бавно зарежда.

Това точно всички го казахме Simple Smile

# 413
  • София
Щото великите разработчици как иначе ще получават за месец четири твои заплати? Трябва да си оправдаят доходите, а че скапват нещо читаво като го правят тъпо... ми кво им пука.

Това твоя работа ли е? Новото не е тъпо, просто те мързи да го разцъкаш и ти е по-лесно да кажеш "тъпо е". На един 20-годишен няма да му е тъпо, защото информацията е структурината точно според новия стандарт за поднасяне на информация и на по-младите потребители ще им бъде много лесно да се ориентират, не може все да се борави със списъци. Ти може и с windows95 да си още, защото го смяташ за хубав, работещ и удобен, но това не прави windows10 скапан и тъп.
Колко са 20-годишните в бг мама?Какъв е тоя тренд,при който всичко се уеднаквява?Да се чудиш в бука ли си влязъл, в мамата ли, в гугъл +.В гугъл плюс поне е цветно,щото там са само снимки и картинки, но махането на взимане на линк и на редактирането отказаха много хора.Да го прекръстят форума на бг-тинейджър и да ни изгонят.Гадното е,че не мога да кача клип, да видите , като търсех кулинарния, какво подскачане беше, без да мърдам мишката дори.

# 414
Ще казвам, каквото си искам, след като е по темата. Точно това е причината масово да се реагира толкова остро и неодобрително на промените - редовните потребители поостаряха, а с възрастта все повече ги дразнят промените, а като прибавим и факта, че жените се ужасяват от новостите в технологиите, истерията си е съвсем очаквана. Ама "тъпо е" не е мнение, нито критика, а чисто и просто обида.
Изобщо, ама изобщо не си права!
Аз лично харесвам обновяванията, но когато се правят с мисъл и не тотална и поголовна промяна на всичко - цветове, икони, подредба, шрифт - всичко.

Новите тенденции в дизайна могат да се следват и без да се смени абсолютно всичко наведнъж.

Жените се ужасявали от технологиите... това е абсолютно сексистко и невярно!, а за мен и обидно даже.

Нито една програма или приложение което ползвам не е претърпявало такава цялостна промяна с едно обновяване. Винаги е постепено и с възможност за запазване или модифициране, което се доближава повече до първоначалната версия, ако потребителят пожелае.

п.п. направих си труда да се опитам да отворя сайта http://jenite.bg/ - не ми се зареди поне 5 минути и се отказах да продължа. Ако това е пример за добър сайт...

# 415
Защо не ми се сменя цвета на шрифта, като го маркирам и избера съответния цвят? Аз ли нещо бъркам?

# 416
  • София
...Гадното е,че не мога да кача клип, да видите , като търсех кулинарния, какво подскачане беше, без да мърдам мишката дори.

Пускам един видеоклип за проба от новата версия.

# 417
  • Монреал
Най-после форумен софтуер, подходящ за писане от телефон.

# 418
# 419
Най-после форумен софтуер, подходящ за писане от телефон.
Да, мобилната версия е супер. Доволна съм. Старата мобилна беше ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт