BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 505
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 450
Точно пък от емотиконите не мога да разбера какви са ви оплакванията! Принципно не ползвам кой знае какво изобилие от тях, но специално ги разгледах и установих, че са подредени по теми и много по-бързо можеш да намериш подходящ и съответно да публикуваш по-бързо. От тази гледна точка функционалността е подобрена.
Ти като не ползваш МНОГО ползват! И ги няма мамините икони, а са крадените !
Да, от WhatsApp и други месинджъри и много от тях тотално безполезни, но това е друг въпрос.
По-скоро идеята е да са подредени тематично, а не, че старите нещо не са били добри или не се визуализират добре... аз съм с голям монитор (24 инча), нямам проблем с визуализацията. Това беше изсмукано от пръстите.

# 451
Емотиконите ме карат да се чувствам като Шелдън. Трябва да посоча и да прочета алтернативния текст, та да разбера какво означават. При това алтернативният текст е на английски, а не всеки е длъжен да знае английски.

Какво чувство се означава с disappointed_relieved? Disappointed Relieved Разочарован-облекчен?

Разликата между Astonished и Dizzy Face?

Това какво чувство е? Triumph Пише "триумф". Simple Smile

# 452
  • Варна
Ужас. Прилича на самурай в трудна ситуация. Грозни са и не изразяват нищо, това е и проблемът с повечето скайп, фейсбук и т.н. емотикони. Тези на мамата определено показваха емоция, и то много разнообразни емоции, ама щом упорито твърдят, че са дърти, а новите са много по-хубави... освен да се направим, че вярваме.

# 453
Емотиконите ме карат да се чувствам като Шелдън. Трябва да посоча и да прочета алтернативния текст, та да разбера какво означават. При това алтернативният текст е на английски, а не всеки е длъжен да знае английски.

Какво чувство се означава с disappointed_relieved? Disappointed Relieved Разочарован-облекчен?

Разликата между Astonished и Dizzy Face?

Това какво чувство е? Triumph Пише "триумф". Simple Smile
Аз също не разбирам емоциите на новите емотикони и затова използвам само Smiley и Wink най-често.

# 454
За емотиконите имам и друго предложение. Защо не направите така, че всеки потребител да използва свои си емотикони.
Тъй и тъй вече имате опция изображенията да се запазват в новата версия. Защо не примерно аз да си кача няколко емотки като изображения, които съм си харесала и да ползвам тях.  Laughing
Направете примерно някак си раздел "Лични емотикони" и там всеки като отвори да пише мнение, ще му се показват неговите си.

# 455
А ако знаете какъв ужас е с иконите на мобилната версия😱😱😱! Ще си ползвам телефонните, то се е видяло...

# 456
Вече рядко влизам във форума и обикновено като го правя следя няколко теми, за да черпя идеи за филми/сериали. Зачетох се в една от темите и не издържах и 5 минути, това бяло ми избоде очите. Не мога да разбера кой нормален уеб-дизайнер ще сложи бяло за фон. То дори и да не си специалист в областта, като почетеш темите из форума 10-тина минути, ще се досетиш, че е ужасен избор. Другите новости не съм ги разглеждала, защото не ме касят лично, но фонът и цветовото оформление са крайно е неприемливи! Да не забравя и ужасно дразнещата мигаща синя питанка, която я има навсякъде и ми отвлича вниманието от това, което чета несъзнателно. Много дразни и отново идеята не е замислена както трябва.

# 457
Ужас. Прилича на самурай в трудна ситуация. Грозни са и не изразяват нищо, това е и проблемът с повечето скайп, фейсбук и т.н. емотикони. Тези на мамата определено показваха емоция, и то много разнообразни емоции, ама щом упорито твърдят, че са дърти, а новите са много по-хубави... освен да се направим, че вярваме.
Не, просто щеше да е много по-добре да се бяха постарали да направят собствен дизайн, което може би ще стане, но кога е божа работа.
До тогава можеше да се запазят старите, които наистина са доста по-изразителни, въпреки че и те са сбирщайн.

# 458
Да, така е. Ама нали се сещате, че фейсбук и другите приложения имат и стикери и фигчета, не само емотикони. Дори стикерите се използват по-често. Тук ако е възможно също могат да се сложат стикери, за да изразиш емоцията си, защото с тези емотикони НЕ СТАВА.

# 459
  • Вестерос
Не съм добре със зрението в последно време, но защо ми се струва, че емотиконите са неясни, за разлика от предишните? Стоят ми някак размазани... Друг е въпросът, че са отвратителни.
Да и това го има.

Като цяло за мен трябва да се промени:

1. Цвета- належащо е!
2. Иконите- старите и забавни
3. Новите отговори да не са забучени в меню, а на мястото на безсмислената камбана, която е момента е тюрлюгювеч.
4. Да се махне синият ?-дразнещ и безсмислен

# 460
Тва ухилен череп ли е? И какво означава, да му се не види?
Това сигурно би трябвало да замени това  Mr. Green

# 461
Каквито и да сложим все не изглеждаме добре .
Може пък това да е някаква нова мода част от авангардното изкуство, където всички са като малоумни и грозни Frowning1

# 462
Трол меме, използва се във фб пространството.

# 463
Точно тук искам смеещото човече да се търкаля, ама съм с новата версия.

# 464
А това какво е? А трол било... да, развива ни се и въображението! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт