BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 415
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Да, така е. Действително при старата версия постовете се редуват, единият е на по-синкав фон, другият на по-светъл, какъвто е при новата версия. Но дори и той не дразни очите заради тъмносините букви. Тези черни букви и наистина това черно лого са много грозни.

# 526
  • Sofia
Отвратителна е "новата" версия...

Къде е иконката за редакция?
Нищо не е наред!!!

# 527
  • Пловдив
Даже не бях разбрала, че сайта ще има нова версия. Снощи влизам и "бам" директно в новата версия. Не ми работи бутона да се върна в старата версия. Интерфейса е под всякаква критика. Какво и беше на стария, че така го прецакахте. С една дума - новата версия е отврат!

# 528
  • София

Нищо не е наред!!!
Горния десен ъгъл на поста, сини букви. Това е единият начин. Другия е с едно моливче пак в горния десен ъгъл, до номера на поста.

# 529
  • София

Нищо не е наред!!!
Вече е под поста, не над поста.И цитата е там.Май са на принципа, дайте да разместим всичко, та да е по-неудобно.И информирай модератор е отляво долу.Нови трендове, кой ги задължава да ползват новите трендове?

# 530
При мен новата версия зарежда много по-бавно от старата.

# 531
  • София
Но най-грозното от всичко е полето за писане на мнение, пощенска кутия на абв.Кое е новото в абв?

# 532
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При мен новата версия зарежда много по-бавно от старата.

При всички  е Hands V

# 533
  • Бургас
Публикувам за проба.Smirk
За пръв път я отварям и интересно нищо не ме дразни.Аз дето съм такъв противник на всичко ново.Само не намирам подходящи емотикони.

# 534
  • Стара Загора
Абе и най- старата версия да върнат- пак ще ревем, щот сме отвикнали.
Хората не обичат промените.
Разбира се, че ще се научим от къде и какво се прави- ама не е готино.
До кога старата версия  ще е опция? Докато спрем да кудкудякаме ? Grinning

# 535
  • София
Не знам кой е UX дизайнера, но явно не е бил активен потребител на БГ мама преди...
Сега е най-добре да седне някой от QA екипа и да логне всичките дефекти на новите функционалности, които сте искали да представите, но не работят...

И на мен не ми е много интуитивен сайта, цветовете са напрягащи за окото, зарежда по-бавно, а най-странното е, че в сайт за майки и бебета ги няма тематичните иконки Scream
Видно е, че искате да подражавате на Фейсбук по UI, но тази гротеска e безумна.

# 536
Подреждането на групите не работи. Отварям, подреждам ги и после пак са си на старите места както е по подразбиране.

# 537
  • sofia
А освен  гореизброените и тази мигаща питанка след всеки пост, адски ме стресира!:angry:

# 538
  • ... рееща се.
Онова единствено мнение ала как как да ползваме форума ли имате предвид, че е обратна връзка? Grinning Мен по-скоро ме вълнува дали ще има промени по най-често коментирания проблем – цветовата гама. Предвиждат ли се промени, или поне избор на теми...
Иначе като цяло обликът ми допада, но сивото ми е прекалено... сиво. Много съм доволна от мобилната версия само да се намалят разстоянията между редовете и още маааалки дребни забележки. Определено има голям напредък там Simple Smile

# 539
Мен не ми харесва, че не виждам веднага брой мнения на потребителя (мобилната версия), виждам само текущия му ранк (в групата), който не ме интересува реално. А общия ранк и брой мнения се виждат чак като кликна на профила...

Би било удобно, ако бутон „редактирай” е на по-лесно място, а не в меню някъде си..

Общи условия

Активация на акаунт