BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 415
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 555
Май казаха, че ще го има на по-късен етап.

# 556
Не съм чела предните страници. Досега имало ли е включване от член от екипа? Тоест има ли някаква връзка между админи/потребители и място за дискусии, промени etc.?

Само това:

http://old.bg-mamma.com/?topic=985958.msg35282248#msg35282248

# 557
От цитираната друга тема http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.60;topicrefid=20
Цитат
Както вече по-горе писах, цветовите схеми и решения са взети на база задълбочени анализи, статистики, изследвания за възприемане на цветове и текст.

Мога да Ви уверя, че екипът ни следи внимателно всички отзиви, впечатления и споделени с нас мнения - те са важни за нас. Ако след преминаване на новата версия в течение на времето бъде натрупана статистически достатъчна маса критични мнения по отношение на която и да било функционалност или елемент от визията, то това ще бъде взето предвид и ще бъдат предприети необходимите стъпки за промяна.
Надявах се да се вземе предвид, след като беше едно от първите споменати неща   
Мобилната версия не е тествана и се надявам бъговете в нея да бъдат оправени, защото доста я ползвам Animal See No Evil

# 558
  • София
За дискусии беше тази тема от края на февруари – http://www.bg-mamma.com/?topic=967811  Не знам защо толкова малко хора се включиха в нея.

Интересно как точно е била промотирана самата тема, защото си спомням, че имаше лого само с предстоящата променена версия на форума. Търсех тема тогава, не съм я открила. Може би не е било много желателно да е лесно откриваема!

Не знам защо не си я видяла. Съвсем нормално пусната тема в "Правила".

# 559
В новата версия на камбанката излизат новите мнения по темите, в които участваме. Как мога да отбележа част от тях като прочетени? Но не всичките, а само, които аз избера. Нещо, които беше възможно в старата версия. Дали не е добре да се запазят всички функционалности, иначе новия облик се обезсмисля?

# 560
  • Варненска клюкарка
При предишната промяна пак над 90% от посетителите са били против, но от организаторите на форума нищо не са променили. Примирили са се потребителите. Сега пак се продължава същата линия на поведение.

Това не е вярно. В сегашната стара версия, която преди 3 години беше нова, има много промени във визуален аспект. Най-малкото тя в началото беше в лявата част на екраните, а после я сложиха в центъра, цветово беше прекалено ярка и шарена, текста много тъмен, също на доста светъл фон. Бутоните за редакции и публикуване бяха на странни места, а цитатите не се различаваха кой кого цитира. Постепенно, благодарение на критиката нещата придобиха визуален облик доста близък до предишната версия. Освен това ни беше обяснено че повече подобни драстични промени няма да има, а нещата само ще се надграждат на вече изградената нова плтформа Wink

# 561
Не знам защо не си я видяла. Съвсем нормално пусната тема в "Правила".

Вероятно е трябвало да търся из целия форум, за да попадна на темата точно в раздел "Правила". Както и да е, сега вече гласувах в темата за предпочитания.
http://old.bg-mamma.com/?topic=986022

Постепенно, благодарение на критиката нещата придобиха визуален облик доста близък до предишната версия. Освен това ни беше обяснено че повече подобни драстични промени няма да има, а нещата само ще се надграждат на вече изградената нова плтформа Wink

Значи се надяваме и сега да се случи същото, но защо е нужно отново всичко да става със зор ....

Много е тъпо да маркираш от камбанката всички мнения като прочетени и .... темите да изчезнат. Anguished Сега трябва да ровя из подфорумите, за да ги търся ли или до цъкам по менютата? Така удобно си беше, всичко важно на видно място....

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 15:25 от *Magi*

# 562
Благодаря за разясненията за питанките. Натиснах ги и вече ги няма. Мобилната ми харесва като екстри (да виждаш, че има нови отговори, както и да виждаш вече публикуваните, както и че снимките излизат директно, а не се налага да натискаш "покажи изображение"). Харесва ми и че мога да качвам снимки директно от компютъра. Единствено очите ми сълзят, ако се взирам по-продължително време и не понасям емотиконите.

# 563
  • Sofia
Споменавате за бледи цветове,розово,зелено...,но при мен няма цвят,само бяло и черно...чувствам се като далтонист 😣

# 564
В стария вид на бг мама ми излизаха теми от сорта на - интериорен дизайн, нов дом, бебето пълзи, но не ходи. Сега като отворя ми се набиват теми като Освободени ли сте по отношение на секса /да, освободена съм, откакто бебето се роди, почти постоянно съм освободена от секс!/ и някаква за Наркотиците /ако реве така при всяко поникване на зъб тази тема ще се окаже полезна за мен/... wtf?

# 565
Днес установих и друг проблем. Не знам дали има връзка с новата версия. Но сигурно тя е виновна  Grinning
Абонирана съм за мейл известяване. Но днес като чистих папката в пощата установих, че съм получил четири еднакви имейла за една нова тема. Защо ме известявате с четири имейла за нова тема? Един е достатъчен. За друга тема пък бяха осем имейла  Grinning

# 566
  • Русе
При мен проработи бутончето за връщане към старата версия УРА!!!
Новата за мен е меко казано отвратителна

# 567
Но днес като чистих папката в пощата установих, че съм получил четири еднакви имейла за една нова тема. Защо ме известявате с четири имейла за нова тема? Един е достатъчен. За друга тема пък бяха осем имейла  Grinning

Понякога авторите публикуват четири или осем пъти темата си и за това получавате четири или осем известия. Излишните теми се разчистват и остава една, която Вие виждате и приемате, че всички известия са за нея.

# 568
Иконките не се визуализират на предварителен преглед.

# 569
  • Пловдив
Има ли как да се върна към старата мобилна версия?

Общи условия

Активация на акаунт