BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 211
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Аз все пак не мога да разбера кому е нужно нещо работещо и добре изглеждащо и въобще функциониращо без прОблем да се променя.... Не съм консервативна, но просто не разбирам...
За пари, бе , скъпа, трябва да се отчете някаква дейност опа да стане модерно и функционално  Laughing

# 631
Лично към Янечек-аз не съм стара,обичам промените,но да си ги избирам САМА,не да ми налагат нещо,което не желая.и какво и беше на най-старата версия , предпочитам нея хиляди пъти пред новия боклук.мисля като Бижу!

# 632
  • Вестерос
Не се хаби!!!

За мен пак да кажа за н-то път най -належащо е цветовете да барнат!  И наистина и на големия екран и на лаптопа новите емотикони са нюню и размазани

# 633
  • София
Мобилната версия е ужасна!
Сега я видях, наистина не хубава.
Ужасна е! Изобщо не мога да се ориентирам кое къде е! Определено не ми харесва!
Моята едва зарежда. ooooh!

Иииииху, върнах се в старата версия! baby_neutral

# 634
  • София
Чак сега успях да разгледам новата мобилна. Много ми харесва, че повечето функции, които ми липсваха преди, вече ги има.
Но и при мен е малко бавна, предполагам, че е временно.

# 635

Знам си,но да си го и кажа,че вече ми писна всеки да ми казва ,от какво имам нужда и как се чувствам

# 636
Не знам на какво се дължи, но системите ви работят по-бавно с новата версия. С мобилната версията е почти невъзможно да се работи - постоянно ми крашва, зарежда бавно, и често връзката засича и се срива точно като се върна на "нови отговори" - просто отказва да ми зареди.
Като визия, оформление и шрифт ми допада повече, но бавната и тромава навигация, особено от мобилната версия, искат да им се отдели внимание.

# 637
Мобилната версия е ужасна!
Сега я видях, наистина не хубава.
Ужасна е! Изобщо не мога да се ориентирам кое къде е! Определено не ми харесва!
Моята едва зарежда. ooooh!

Иииииху, върнах се в старата версия! baby_neutral
И аз успях благодарение на прочетеното в темата. Оставете избор на хората!

# 638
Добре, че можем да си ползваме емотиконкиъе от тела, че онези са ужасни.😉😔

Много се радвам, че можете да ги ползвате, само че тези, които сме на десктоп версията, не ги виждаме.  Mr. Green

# 639
Понеже се спомена Кока Кола, да, и те се модернизират, но не казват - от утре всички минават на Лайт или Зеро, ами за изоставащите и плашещите се от новите промени си има и класическа.

# 640
Како Сийке, отстрани като цъкнеш на панела, в който пишеш, за да публикуваш - цъкни на човечето, ще се покажат. От дясно.

# 641
Ти прочете ли цитата, който коментирах?

# 642
Мне. Добре, може и да е трябвало. Но нещо бавно ми зарежда Innocent

# 643
С всичко мога да свикна , но тези пулсиращи точки на "полезно" ме побъркват.
Не сме слепи и малоумни.
Можем да се ориентираме и без това привличане на внимание.

# 644
Кока Кола през годините. Сменя си ОБЛИКА, но не и СЪДЪРЖАНИЕТО!
Само на мен ли ми писна от мрънкането на масата?

Общи условия

Активация на акаунт