BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 244
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Аз съм с мозила и го имам.

# 706

Sad Хм, значи е в моя телевизор проблемът... Като върна на старата версия се вижда - като превключа на новата - изчезва...

# 707
Писах отговор в друга тема и натиснах "публикувай". Появи ми се прозорец с информация, че има нови отговори. И вариант: "искате ли да прочетете новите отговори" и "публикувай". Избрах първо да прочета новите публикации и написаното от мен изчезна. Защо няма възможност да ги прочетеш и да се върнеш да публикуваш, без да губиш написаното?

# 708
  • Mediterraneo
О, ужас, добре, че не пробвах да чета отговорите...

# 709
  • Варна
А не се ли виждат отдолу под поста, който пишеш? Защото в старата версия се виждаха, без да те питат и без да си губиш написаното. Ако и това са прецакали в новата... нямам думи Mr. Green

# 710
Всичко е за наше улеснение. Peace

# 711
Всичко е за наше улеснение. Peace
Нали  ?

# 712
  • Телиш/Плевен
Не нямам това предвид, а точно непрочетени. Маркирай като непрочетени.
Досега не съм имала необходимост да отбелязвам нещо като прочетено.
Това е, което виждам за момента, ако някой знае друг вариант, вероятно ще ти помогне (а е възможно и все още да не са добавили такава опция):

# 713
  • София
В края на деня мога да споделя, че се отказах от  камбанката. Не видях полза и ми е по-неудобна, разхвърляна, неорганизирана и даваща по-неясна информация от Нови отговори, въпреки че показва само теми, в които съм писала. Ходя си в менюто отстрани, отварям си Нови отговори от там и си следя каквото ме интересува. Та, общо взето - малко по-сложно стана с новата по-опростена и по-удобна, уж, версия... какво да се прави...

# 714
  • София

Как успявате да вмъкнете снимка директно с копи-пейст - както и да опитвам - не се получава... И това ли е заради браузъра Sad

Ползвам една програмка Shipping Tool с не я изрязвам съответната част от екрана, копирам я и после в ОТГОВОР включвам опцията за изображение (фотоапаротчето) директно пейсвам и то си се прехвърля.

# 715
Писах отговор в друга тема и натиснах "публикувай". Появи ми се прозорец с информация, че има нови отговори. И вариант: "искате ли да прочетете новите отговори" и "публикувай". Избрах първо да прочета новите публикации и написаното от мен изчезна. Защо няма възможност да ги прочетеш и да се върнеш да публикуваш, без да губиш написаното?
И при това положение, май, трябва да си копираме отговора, че да не го пишем пак. Да се надяваме и това да забележат и оправят.
Не виждам какво е улеснението, като на старата веднага се виждат новите под прозореца за отговор.

Мен на два пъти ненадейно ме прехвърля в Клюкарника. Там и при отваряне на другите раздели се
виждат броя на страниците до заглавията на темите.

# 716
Добре, че можем да си ползваме емотиконкиъе от тела, че онези са ужасни.😉😔

Много се радвам, че можете да ги ползвате, само че тези, които сме на десктоп версията, не ги виждаме.  Mr. Green
Еее, много кофти.

Повечето емотикони от мобилната версия не ми зареждат.Tired Face

# 717
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз започнах да се оправям с новата версия.Само изображенията нещо ми се опъват

# 718
И известията, че напр. някой пуснал тема "Тийн филми", което живо ме интересува, трябва да ги отворя, за да ми изчезнат, така ли?  Направо излязох от тази група, за да не получавам подобни известия.

# 719
Аз започнах да се оправям с новата версия.Само изображенията нещо ми се опъват
Браво! Аз разучавам новата мобилна все още. Много ми допада. Супер е!

Общи условия

Активация на акаунт