BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 106
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 930

Лилав фон няма и не е пускан.

Значи мониторът ми издава багажа, но пък много добре изглежда лилавото.Laughing

# 931
Не го виждам никъде. И на пълната не ми излиза.
Само ако вляза през камбаната и то ако има само един нов отговор, ми изписва еси кой си отговори. Ако са повече нови отговора, не изписва на кой е последното мнение.

# 932
  • Варна
За десктоп версията ли говорим? През меню и нови отговори виждам името на последния писал, през камбаната - не, независимо един ли е или са 10.

Тъкмо се зарадвах, че вече мога да качвам изображения от компютъра, оказва се, че мога да качвам само по едно изображение в пост. А ако искам да кача повече? Поредни постове ли трябва да пиша.?

# 933
  • Gotham City
Аз искам да попитам, наистина ли ще е толкова трудно да се добавят и старите емотиконки? Виждам във всяка тема хора, страдащи по тях, моля помислете по върпоса!

# 934
  • Сандански
Новите са много по свежи от старите, а и новите са почти стандартните във всички социални платформи. Simple Smile

# 935
За мобилната говоря. В пълната версия сега пробвах отново и наистин излиза, но в мобилната не.

# 936
  • Варненска клюкарка

Тъкмо се зарадвах, че вече мога да качвам изображения от компютъра, оказва се, че мога да качвам само по едно изображение в пост. А ако искам да кача повече? Поредни постове ли трябва да пиша.?
И при мен е така- от компютъра само по едно изображение в пост. Но снимки от нета успявам да кача по няколко като им дописвам [img] таговете, а до вчера не ставаше дори и с дописване.

# 937
Ти пак по едно можеш да качваш, а аз нито едно. Нито от компютъра/телефона, нито външно изображение. И с Edge пробвах, не става, а вчера ставаше без да издирвам браузър за целта. Явно ще почакам за качване на снимки.

# 938
  • Варна
Извинявам се, не видях да е уточнено някъде. Не ползвам мобилна, нямам идея как изглежда и ми е абсолютно невъзможно да се досетя, че говорите за нея.

# 939
Новите са много по свежи от старите, а и новите са почти стандартните във всички социални платформи. Simple Smile
Ти па се изказа.  Laughing
Стандартни са, което не значи, че са добри като изразителност. Да не говорим, че се виждат по-размазани отколкото старите.

# 940
И на мен новите ми харесват повече от старите.

# 941
  • Gotham City

Нищо свежо не виждам, а банално.

Всъщност са Андроидските емоджита, ако не се лъжа...

# 942
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не ги знам какви са,но и на мен не ми допадат.Да не говорим,че са и размазани ..........
Аз пак да попитам какви са максимално допустимите размери за аватар и подпис?

# 943
Не са андроидските, де да бяха. Май са айфоновите, защото са ми познати..

# 944
И на мен новите ми харесват повече от старите.
Ами значи не виждам какво пречи да има и едните и другите, пък който които си харесва, тях да си ползва.  Crossing Arms
Както казах вече по-напред, старите са сбирщайн, но има много добри като дизайн, докато тези са пълна скука.
Някои са от WhatsApp

Общи условия

Активация на акаунт