BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 446
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 050
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Кликни ги, ще изчезнат след като ти разяснят за какво служи бутонът до тях. Peace
При мен изчезнаха от първи клик и повече не са идвали. Mr. Green

# 1 051
  • Ямбол
При писане на отговор на лично съобщение преди отдолу под полето стоеше съобщението, на което отговарям. Сега го няма. Трябва да го помня наизуст ли? Да си го разпечатвам ли? Да отварям допълнителен прозорец на Уърд, където да го копирам и непрекъснато да минимизирам и максимизирам двете програми, следейки текста за да мога да наистина да отговоря ли?  #Crazy
Що за недомислие е това?!
Или просто да го цитираш.

Лиляна , моля обосновете си апела .
Не го ползвам постоянно и не ми трябва да ми се пречка всеки път, когато чета тема.

# 1 052
  • Телиш/Плевен
При мен изчезнаха от първи клик и повече не са идвали. Mr. Green
И при мен така и затова давах същия съвет с кликването, но не знам защо при някои се появяват отново. Може би е временен бъг.

# 1 053
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От какъв зор да го цитирам?! Очевидно не желая такова нещо, затова си поставям проблема. Теб, ако ти се цитира, цитирай си.

# 1 054
Аз въобще не съм виждала такива въпросителни.

Профи, не цитирай и въобще оправяй се както искаш. Някой ти дава идея,  ти му се караш.

# 1 055
  • Варна
Ох, благодаря ви. Дано не се върнат. Ужасни са.

# 1 056
а рекламите са много важно нещо , по-важно от потребителите

Нещо като перманентен прайм тайм Grinning

# 1 057
И аз отново да апелирам да се вложи функция за застопоряване на остовното меню - това което е в ляво.

...
Аз не съм съгласна и апелирам да не се взема под внимание това мнение.
Да, много ми е интересно какъв е проблема, ако има такава ОПЦИЯ. Като не ти трябва не я ползваш.

# 1 058
Възможно ли е при качване на изображение от компютър, да се въведе опция "Качи без редакция". Снимките ми обикновено са оразмерени предварително и не е нужно всеки път за всяко изображение да ме подканя да го форматирам, съответно с поне 4 клика трябва да го разтягам до пълния му размер, вместо да избера за се качи цялото такова, каквото е.

При писане на отговор на лично съобщение преди отдолу под полето стоеше съобщението, на което отговарям. Сега го няма. Трябва да го помня наизуст ли? Да си го разпечатвам ли? Да отварям допълнителен прозорец на Уърд, където да го копирам и непрекъснато да минимизирам и максимизирам двете програми, следейки текста за да мога да наистина да отговоря ли?  #Crazy
Що за недомислие е това?!
Евентуално да го цитираш, за да го виждаш над това, което смяташ да отговориш. Но, да, права си иначе.

# 1 059
  • Вестерос
Казахме го това, дано да го оправят

# 1 060
  • София
Преди не знам колко версии, когато имаше падаща лента отгоре, тя беше с опция да се "заключва" в това положение или да се скрива. Много ми допадаше, между другото; сега не може ли да се подходи по подобен начин с това страничното?

# 1 061
  • Ямбол
От какъв зор да го цитирам?! Очевидно не желая такова нещо, затова си поставям проблема. Теб, ако ти се цитира, цитирай си.
Аз не съм се оплакала, ти питаш и изреди толкова други възможности, които са много по-сложни от едно елементарно цитиране. И не, не е очевидно. Очевидно е, че търсиш под вола теле и ако някой ти отговори, да му се зъбиш.

# 1 062
а рекламите са много важно нещо , по-важно от потребителите
Ще си замълча, защото ми се иска да прочета защо не може (ако наистина е така) от тези, които взимат решенията и от там ще си правя изводите.
Все пак не е редно рекламите да са 50% от съдържанието и за сметка на удобството при ползване на платформата.

# 1 063
- Това, че когато вляза на началната страница нямам поглед над това дали има нови мнения в теми, в които съм писала или следа. Да, има я прословутата камбанка, но в момента на нея стои 34. А аз имам 4 отговора в теми, в които съм писала и 2 - в такива, които следя. Останалите 28 съобщения са за неща, които не ме засягат или са дори остарели (най-старото съобщение в камбанката е за тема създадена на 14.юни...).
Аз си реших проблема, като спрях следването на групите, от които постоянно ми излизат нови теми в камбанката - "Семейни отношения", "Дом" и т.н. Не излязох от групите, само спрях следването. Сега в камбанката имам само теми, които следя - около десетина, преди това бяха над осемдесет. Така ми е много по-удобно.

# 1 064
  • Вестерос
Естествено, че не е. Но нали се сещаш , че е бизнес това

Общи условия

Активация на акаунт