BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 065
Естествено, че не е. Но нали се сещаш , че е бизнес това
Е бизнес, бизнес, ама трябва да има баланс. Иначе се губи смисълът на упражнението.

След предната промяна, доста време не бях влизала. Този път може и да не се върна. Не че ще накривя капата на някого, но защо да си тровя нервите. Все пак влизам за удоволствие, а не да се напрягам. Ако напрежението стане повече от удоволствието, ще си кажем чао и всеки по пътя си.

# 1 066
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От какъв зор да го цитирам?! Очевидно не желая такова нещо, затова си поставям проблема. Теб, ако ти се цитира, цитирай си.
Аз не съм се оплакала, ти питаш и изреди толкова други възможности, които са много по-сложни от едно елементарно цитиране. И не, не е очевидно. Очевидно е, че търсиш под вола теле и ако някой ти отговори, да му се зъбиш.

Търся решение на проблем. Не случайно съм изредила много други неща, и изрично не съм изредила цитирането. Не съм руса.
Пиша и получавам дълги лични съобщения. Цитирането за да следя текста, на който отговарям не е изобщо подходящо.

Новата версия ми отнема удобство и функционалност, които досега съм имала. Отправила съм си питането към екипа на форума, а не към потребителите, все едно за колко услужливи се смятат.

# 1 067
  • София
- Емотиконите - свикнала съм да ги виждам в WhatsApp, но за тук не ми се струват подходящи. Мисля си, че старите емотикони придаваха на сайта атмосфера, различаваща го от други места в нета.

- Присъединявам се към молбата менюто да може да бъде "заковано" отстрани. Може би с едно тикче, за да може всеки да си го нагласи, както иска. Също така един ред "Харесани теми" под "Последно активни" би бил много полезен.

Още един глас ЗА за тези предложения.

И проблем, който забелязах при камбанката.
Натиснала съм я без да има нови известия. Не съм затваряла форума или страницата, в която съм и след известно време решавам пак да проверя за ново през нея - излиза съобщение, че няма нови известия, а реално имаше такива в три от темите, в които съм писала и трябваше да правя втора проверка през менюто в ляво.

А и може ли следенето да е с друг знак, а не със същата камбана. На няколко пъти по грешка почти щях да натисна следене вместо проверка.

# 1 068
  • Телиш/Плевен
За емотиконите писаха днес:

След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
...
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
...

# 1 069
  • Вестерос
Стана ми смешно, сякаш са разработвали старите Grinning

# 1 070
Отправила съм си питането към екипа на форума, а не към потребителите, все едно за колко услужливи се смятат.

В такъв случай уточнявайте, че искате отговор само и единствено от член на екипа на форума, защото иначе се получава неловко. Лиляна или някой друг не Ви отговаря, защото много държи точно на Вашия комфорт, а защото най-вероятно и други имат същия проблем и чрез отговора на Вашия въпрос, те ще си го решат. Вие обаче почвате да се зъбите на Лиляна, защото сте решили, че трябва да си зъбите независимо от всичко, при което тя и другите които помагат с идеи ще спре да го прави, което не е добре за питащите, които не се зъбят. Извинете, че Ви говоря като на двегодишна.

# 1 071
  • София
Не съм чела всички мнения и се извинявам предварително ако вече е репортнато. Ползвам таблет и ми е удобно да чета хоризонтално. Основното меню обаче не може да се скролва. Последното видимо меню е "Бременност и раждане". Трябва да до сменя положението на вертикално, за да отворя друго меню.

При опит да добавя принтскрийн ми изписва грешка 1827 и не мога да покажа снимка тук.

Също така клавиатурата ми закрива целия прозорец за писане и пиша на сляпо. Не мога да преместя прозореца или да скролна, така че да виждам текста, който пиша.

# 1 072
Кредор ми липсва много. Полезна функция е и не разбирам защо трябва да се премахва.

# 1 073
  • София
Аз пък никак не  държа да може да се  фиксира менюто. Единствено ми се ще опция за по-директен достъп до Нови отговори - не може ли да стоят както преди горе - до камбанката. Или да си избираме кое от двете да виждаме?

# 1 074
Аз пък никак не  държа да може да се  фиксира менюто. Единствено ми се ще опция за по-директен достъп до Нови отговори - не може ли да стоят както преди горе - до камбанката. Или да си избираме кое от двете да виждаме?

E така де, аз казах защо го предлагам, а не че държа на това.
Държа да имам бърз и лесен достъп до опцията която ползвам най-много, а не да минавам през поне 3 кликания, като в момента всичко става с 1 и всичко е видимо само с рефреш на страницата. Обаче някои хора решиха да апелират да не се прави, без да се обосноват какъв им е проблема.

# 1 075
  • София
На мобилната версия цъкам камбанката и получавам Нови отговори.
На компютърната - цъкам камбанката и показва 3-4 теми. Тъпо!

# 1 076
  • Ямбол
...
Натиснала съм я без да има нови известия. Не съм затваряла форума или страницата, в която съм и след известно време решавам пак да проверя за ново през нея - излиза съобщение, че няма нови известия, а реално имаше такива в три от темите, в които съм писала и трябваше да правя втора проверка през менюто в ляво.

...
Един рефреш преди да отвориш камбанката ще свърши работа.

# 1 077
  • София
Скрит текст:
...

...
Един рефреш преди да отвориш камбанката ще свърши работа.
Е да де, ама трябва ли да рефрешвам страницата непрекъснато. Нали не това е улеснението. Трябваше в новата версия да ни е по-бързо и по-лесно.
За мен това е проблем и необмислено в новата версия и затова съм го написала.

# 1 078
  • Ямбол
То и в старата, ако последно ти е показвало, че нямаш нови отговори и след време седнеш пак същото ще ти показва, ако не натиснеш бутона за нови отговори отново, с което го рефрешваш. Тук се получава така, защото ти не излизаш от страницата, с което не опресняваш заредената листа на камбанката.

# 1 079
Скрит текст:

Лилав фон няма и не е пускан.

Значи мониторът ми издава багажа, но пък много добре изглежда лилавото.Laughing

Това лилавото наистина ли е от моя монитор? Защото и на телефона ми е лилаво.

Такова лилаво и аз виждам, явно и моя монитор е за изхвърляне Simple Smile

За трети път вече ще го напиша.
Във всеки подфорум тази лента, не е фон, е в различен цвят.
На мен ми харесва.

Въпросителните изчезват, ако се отворят веднъж. При мен ги няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт