BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
И при мен отдавна не са се появявали. Явно наистина е въпрос на настройки на браузера.

# 1 096
В новата мобилна версия непрекъснато ми стоят два рекламни банера на LG - вляво и вдясно на екрана. Някой знае ли как мога да се отърва от тях, защото ми закриват части от екрана?
Изтегли си adblock plus и забравяш за всякакви реклами и досади.

Благодаря, ще пробвам.  Peace

# 1 097
  • Телиш/Плевен
Не видях как мога да отговарям, без да цитирам (и после да трия), но допускам, че има някакво скрито бутонче.
Ето го „скритото бутонче“: Simple Smile
Скрит текст:

Как мога да направя така, че дадена тема да не ми се появява на камбанката? Не мога да разбера къде да сложа отметката за отписване.
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

# 1 098
  • Варна
Над всеки отговор в старата версия го има заглавието. В новата - не. За по-заплеснатите не е добре.
Ауууу, сега забелязах, щото рядко влизам в новата! Страшен пропуск!!! Оправете го това, моля!
Да, седи горе върху някаква цветна лента, която изчезва, скролнеш ли нагоре! Много по-прегледно ми изглежда да си е над всеки пост.

# 1 099
Не видях как мога да отговарям, без да цитирам (и после да трия), но допускам, че има някакво скрито бутонче.
Ето го „скритото бутонче“: Simple Smile
Скрит текст:

Как мога да направя така, че дадена тема да не ми се появява на камбанката? Не мога да разбера къде да сложа отметката за отписване.
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

Съжалявам, че цитирам целия пост, но ме хващат Карастанчовите да трия буква по буква ненужното.
За "скритото бутонче" - очаквах да е под последния пост, а не чак горе, така че да се налага да скролвам цялата страница обратно. Аз това бутонче го видях, но помислих, че са някакви Отговори (мн. ч. от отговор).

Ами съжалявам за добрите намерения, но в една голяма част от нещата, поне необходимите неща, промените са в посока към по-зле. Огромните междинни полета са едно от тях. Сега ще пробвам доста хвалената търсачка.

# 1 100
  • в сърцето на един мъж...
Бърдс, нали разбираш, че не всички са програмисти и знаят как да си настроят браузъра. Не е нормално, за да ползваш нещо, да се учиш как да програмираш.
Мда, заглавието на темата липсва в новата версия. И цветово е посивяла.

# 1 101
  • Варна
Защо, когато виждам Името на темата Иконата камбанка ми Спира следенето. Обикновено това е бутонът ми за нотификации. Ужасно объркващо е - на всичкото отгоре е на едно и също място като Нотификации и е същия имидж (т.е. сложили сте един и същи имидж за две различни действия???). Така спокойно - вместо да отида на Нотификации, си изключих Следенето.
Това също. Един и същ бутон, на едно и също място прави различни неща, според зависи. Ами тъпичко е...

# 1 102
  • Sofia
Обобщено - в новата версия да има всичко от старата + някои подобрения.  Wink

# 1 103
Обобщено - в новата версия да има всичко от старата + някои подобрения.  Wink

+ доста влошения Mr. Green

# 1 104
Каква е целта на камбаната, въпросителната дето мига като луда върху следено? Така или иначе следиш темата, защо ми е да мига? Оттървеш се от едни въпросителни, те почват да мигат на друго място

За трети път днес

Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/beta/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

# 1 105
Бърдс, нали разбираш, че не всички са програмисти и знаят как да си настроят браузъра. Не е нормално, за да ползваш нещо, да се учиш как да програмираш.

Какви програмисти ви гонят Grinning
Говорим за ЕЛЕМЕНТАРНА настройка на браузера, която всеки средностатистически потребител си прави, в зависимост от личните му предпочитания - история, кеш, бисквитки, отметки, изтегляния...

Учудвам се на подобни реакции. Имам чувството, че наистина се търси под вола теле. Какъв е смисълът нещо да дразни непрекъснато, като може да се отстрани с максимум два клика?

# 1 106
  • Телиш/Плевен
За "скритото бутонче" - очаквах да е под последния пост, а не чак горе, така че да се налага да скролвам цялата страница обратно. Аз това бутонче го видях, но помислих, че са някакви Отговори (мн. ч. от отговор).
Ами и долу го има: Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 09:52 от Лале в дъжда

# 1 107
Учудвам се на подобни реакции. Имам чувството, че наистина се търси под вола теле. Какъв е смисълът нещо да дразни непрекъснато, като може да се отстрани с максимум два клика?
Абсолютно се търси под вола теле и то най-вече от потребители, които са или са били особено активни в овчия форум.

# 1 108

Какви програмисти ви гонят Grinning
Говорим за ЕЛЕМЕНТАРНА настройка на браузера, която всеки средностатистически потребител си прави, в зависимост от личните му предпочитания - история, кеш, бисквитки, отметки, изтегляния...

Извинявай, но се учудвам на такива тъпи реплики - това е първия форум, в който трябва да правиш безумни елементарни настройки, за да го ползваш. Хайде малко да се осъзнаете. Не всички са толкова напред с материала. Няма нужда от ирония и реплика на всеки пост. Освен ако не си започнала работа в екипа на бг мама, тогава вече нещата стоят по друг начин.
Има различни хора - едни могат с два клика да си направят уютно място за четене и писане, има други, които не могат. Няма нужда от пренебрежение и високомерие.

Номе, на тебе какъв ти е проблема? Интернета е голям, където искам, там ще съм активна. Темата е за форума, не за мнението ти за ползването на различни форуми.

# 1 109
Мисля, че стана ясно, че постоянно се работи за отстраняване на бъгове и проблеми. Та реплики от рода на „оправете ми нюанса розово” са малко нелепи вече. Търпение малко, все пак това е форум, живота на никой не зависи от него!

Общи условия

Активация на акаунт