BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 468
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 110
  • в сърцето на един мъж...

Мисля, че стана ясно, че постоянно се работи за отстраняване на бъгове и проблеми. Та реплики от рода на „оправете ми нюанса розово” са малко нелепи вече. Търпение малко, все пак това е форум, живота на никой не зависи от него!

Кой говори за розово?

# 1 111
Учудвам се на подобни реакции. Имам чувството, че наистина се търси под вола теле. Какъв е смисълът нещо да дразни непрекъснато, като може да се отстрани с максимум два клика?
Абсолютно се търси под вола теле и то най-вече от потребители, които са или са били особено активни в овчия форум.
Не знам за под вола теле, не съм луда по новия вид, но искам относно настройките да ви кажа, че тук пишат хора, които са открили интернет като че е топлата вода и не могат да се оправят с елементарни настройки на каквото и да е, но много държат да пишат по форуми, защото считат мнението си за мноУ важно за човечеството и ще стане тотално мазало от такива. Ползването на тоя форум в новия вид предполага интернет грамотност и справяне със разни скрити функции, ще падне едно питане, писане, кликане и реване до безкрай. Все пак това не е форум на МЕНСА... Ще видите зор!

# 1 112
  • Вестерос
Въпросителните изчезват, ако се отворят веднъж. При мен ги няма вече.
Може би появата на въпросителните е свързана по някакъв начин с настройките на браузера и бисквитките.
Аз ползвам Гугъл Хром, Version 59.0.3071.115, въпросителните ги имах един единствен път, и след като ги отворих, вече ги няма.
Може би ако изчистя кеша, бисквитките или се логна през друг браузер, пак ще се появят. Ще пробвам през Мозила и ще пиша пак.

Така, направих няколко проби, и се оказах права - от настройките на браузера е.
Влязох през браузер, който не използвам редовно, и въпросителните бяха там. Отворих ги, скриха се, и излязох, като при затварянето на браузера изтрих всичко (кеш, бисквитки, изтегляния). Влязох отново, и въпросителните пак бяха там. Пак ги отворих. При следващото излизане обаче не изтрих нищо, а направих настройките така, че да пазят информацията от влизанията ми. При третото влизане въпросителните вече ги нямаше. При четвърто и пето - пак Relieved
И кому е нужно цялото това упражнение? Някои хора редовно си почистваме кеша, за да не забиват браузърите примерно, а на телефон е просто задължително.

Днес антивирусната ми пищи постоянно като отворя форума.

# 1 113
За това не знам, но е добре да е по-простичко, защото повечето потребителки биха искали или
а) да си ползват форума, както са си го ползвали досега. Просто вече да е новата версия и толкоз. Да не е нужно да си правят настройки, за да го ползват. Все пак това е форум, който четеш докато приспиваш детето, кърмиш, готвиш, зяпаш сериала, лежиш на плажа или на педикюр, или пък детето е паднало от дивана,  глътнало щипка и т.н.- демек ползваш с едно око и една ръка, лесно, бързо, без много мисъл
Или б)  нови са, попадат тука, изплюти от някое от прословутите търсения от гугъл, дето вечно водят в бг-мамата. Искат да прочетат нещо супер важно и специфично, като "глиган в анцуг" и греда...настройки...бутони...ляво..дясно...мигачи...не знаеш накъде да гледаш и цъкаш
За това се говори
Иначе настройките ще ги направим, ние "пристрастените", ще ги направим, като спрат да ръчкат по форума, и ще си пишем. Нас няма да ни уплашат лесно JoyJoyJoy

# 1 114
  • Ямбол
ХаХа. Персонализирането на браузъра било за програмисти. Гея тотално заби в опитите си да търси грешки. Твърде очебийно и ужасно детински тропа. Скучно ли е при овцете. Сигурно моренце ти трябва, а не някакви си скучни цветове.

# 1 115
  • Вестерос
Имам чувството вече, че наистина определени сякаш са на работа "да защитаваме всичко от всички против него"... 5 потребителите сте, едни и същи.

Лиляна, ти освен да тропаш какво правиш в темата? НИЩО градивно не си казала. Да ти сложа за твой кеф два три трола TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 116
# 1 117
За "скритото бутонче" - очаквах да е под последния пост, а не чак горе, така че да се налага да скролвам цялата страница обратно. Аз това бутонче го видях, но помислих, че са някакви Отговори (мн. ч. от отговор).
Ами и долу го има: Simple Smile
Скрит текст:

Оф, да, след някаква ОГРОМНА реклама за обувки. Дотам тъкмо се отказах да скролвам и да ми зависва. Благодаря, Лале (прегръдка).

# 1 118
  • Вестерос
Аз го виждам вече и долу над Бърз отговор. Има в дясно и едно нагоре със стрелка, която те изстрелва без скрол до горе Grinning

# 1 119
  • В сърцето на любимия човек
Нямах възможност дя прочета последните 200 поста - има ли отговор относно проблема с рекламите, закриващи основния текст? Все още имам проблем в някои теми и се налага да рефрешвам страницата, за да мога да чета нормално. В момента ползвам основната версия на таблет.

# 1 120
  • Вестерос
За това не съм видяла аз да пишат, а следя от началото, но се работело уж по всички сигнали.

# 1 121
РЕКЛАМИТЕ не са от сайта. Това са Гугъл адс, или допуснати от браузера ви.

# 1 122
При мен няма реклами. Полето с текста за четене ми заема целия екран.

# 1 123
При мен няма реклами. Полето с текста за четене ми заема целия екран.
Ааа, умно момиче! И аз нямам кьорава реклама! Все едно съм в Word документ. 😁

# 1 124
  • Sofia
Аз, понеже не са ме питали искам ли промяна (не просто обновление/подобрение), та не си губя времето да разцъквам. Пробвах веднъж (с личните съобщения, където правя повече стъпки от преди) и ми стига. Чакам (карам си със старата версия) да е готово, поне каквото беше допреди 3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт