BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 750
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 170
То, ако не скролваш през мобилната, не виждам как можеш изобщо да четеш тук. Но, явно е важно да дрънкаме нещо, без значение какво.
И аз съм с голям екран и телефона ми е съвсем НОВ 😎😎😎!

# 1 171
И на мен супер бързо ми зарежда мобилната.

Препоръчаните теми също са ми полезни, защото се случва чат-пат да ми излезе някоя тема, в която да се застъпват мои интереси, но да се намира в подфорум, в който по принцип не влизам.

# 1 172

Като цяло ми допада новата визия на форума. Нещата, с които трудно бих свикнала са - белия фон в темите, странния шрифт, мигащата въпросителна, която ме приканва за какво ли не. Относно различните цветове за всеки подфорум не мога да преценя доколко са необходими, идва ми леко кичозно. В темите в клюкарника понякога ми се появява огромен лилав правоъгълник...

Ако може Абонаменти да се изнесе отделно от менюто, ще е чудесно. Неприятно е да кликаш 10 пъти, за да прочетеш 2 теми. Нови теми и последно активни не се ли припокриват?

# 1 173
То, ако не скролваш през мобилната, не виждам как можеш изобщо да четеш тук. Но, явно е важно да дрънкаме нещо, без значение какво.
Интересно кой дрънка😆Виждам дискусия😉Моя телефон също е нов,на една седмица-Samsung Galaxy S8 и хич не е толкова тъп колкото си мислиш😁😉

# 1 174
През мобилната е живо мъчение, много бавно зарежда!
Мне, светкавична е.

И при мен е много бърза мобилната.

# 1 175
Интересно кой дрънка😆Виждам дискусия😉Моя телефон също е нов,на една седмица-Samsung Galaxy S8 и хич не е толкова тъп колкото си мислиш😁😉

Интересно кой е казал, че телефона ти е тъп?

# 1 176
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, темата е за новата визия, няма ли най-накрая да спрете да сте на всяко гърне мерудия и да се коментират такива глупости? Човек очаква като отвори, да види нещо, свързано с форума, а не някой, да размахва пръст и да се разправяте като махленски клюкарки?

# 1 177

Моят телефон пък даже не е нов, нито с голям екран.
Обаче проблеми нямам.
Да си измисля ли? 😉

# 1 178
Е поне едно бавене и забиване може да изсмучеш Simple Smile...

Няма тема без размахване на пръсти, аман от дружинни! Мисля, че достатъчно съм писала по същество, та да си позволя 2-3 кудкудякащи коментара. Ама не, класната изпълзява и ме хваща за ухото..

# 1 179
Е поне едно бавене и забиване може да изсмучеш Simple Smile...

Изсмуквам.
Бягат ми емотиконите. Simple Smile

# 1 180
  • Телиш/Плевен
Нови теми и последно активни не се ли припокриват?
Възможно е понякога да има припокриване, но иначе са съвсем различни.
В „Нови теми“ се показват последно пуснатите теми в групите, които следиш.
В „Последно активни“ са темите, в които е писано последно.

# 1 181
  • В Космоса
Изобщо не си изсмуквам, бави безобразно. С другите неща ще свикна и нямам намерение да недоволствам.

# 1 182
Lаdу Stаrdust,не си казала...Извинявай🤗

Последна вметка от мен-ако може наистина белия фон да се смекчи малко.Или да порозовее😉😁След 10 минути четене виждам бял екран накъдето и да погледна😆

# 1 183
  • Ямбол
Изобщо не си изсмуквам, бави безобразно. С другите неща ще свикна и нямам намерение да недоволствам.
Изглежда само при теб бави. При мен също е добре, както и други отбелязаха.

# 1 184
С всичко в настройките ще свикна, все някак ще си наглася нещата за да ми е удобно, но не ми харесва това изрязване на снимки и разцъкването ако не искам да се изрязва, логично е обратното, изрязване само ако го поискам.

Ами то е само ако го поискаш. Като не искаш, хващаш със стрелките очертанията на снимката и я раздърпваш докъдето искаш, ако искаш и цялата. Само за аватарите не става, но къде по-добре е сега от предишната лудост с преоразмеряването.
Вчера писах, днес - отново. Досадно е и отнема време на тези, които всеки ден публикуват много снимки и не желаят да ги изрязват. Изрязването трябва да е втора опция, а не първа и да не се налага да махам нагоре - надолу, наляво - надясно, за да публикувам десет и повече снимки в цял размер.

Общи условия

Активация на акаунт