BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 641
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Вестерос
А кой е редакторът?

# 1 156
БГ Маммата Simple Smile .

# 1 157
Аз харесвам едрия шрифт на мобилната версия 😘Всъщност точно това ми допадна най-много и най-много ме зарадва😉

# 1 158
Няма лошо, но се предполага, че който има проблем със зрението е добре да си го щади и да не виси във форуми.
За всички останали и по-дребен и неразчекнат шрифт върши работа. Иначе ще развием хронични проблеми с палците, от скролване и натискане...

# 1 159
  • Ямбол
...

Лиляна, ти освен да тропаш какво правиш в темата? НИЩО градивно не си казала. Да ти сложа за твой кеф два три трола TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface
Може би трябва да се тръшкам и да вия, че да го зачетеш като градивно.
Темата е да се запознаем, а не да блеем колко е тъпотия и затова се махаме. А всъщност никой не се маха. Всички са тук. Даже и изгонените, които въпреки правилата с нов профил продължават да се правят на важни.

# 1 160
  • Варненска клюкарка
С всичко в настройките ще свикна, все някак ще си наглася нещата за да ми е удобно, но не ми харесва това изрязване на снимки и разцъкването ако не искам да се изрязва, логично е обратното, изрязване само ако го поискам.
А за цитатите какво ще кажете? Не ви ли дразни този съвсем лек нюанс, който е едва доловим за окото и който се предполага че трябва да разграничава цитатите от останалия текст? И едните кавички, които направо ми вадят очите.... Не може ли пак цитатите да бъдат добре отделени в прозорци и с по-ситен шрифт?
А разчекнатия шрифт в списъците с теми наистина е неприятен за окото.

# 1 161
Седя си на края на кувертюрата на диванчето, сърбам кафето, поднесено от домакинята, гризвам леко от бисквитките и се усмихвам мило. Така ме е учила мама да правя като съм на гости. /намигаща емотиконка/
Ти не си на гости тук. Работиш като доброволка. (зелено озъбено човече)

# 1 162
Аз вече втори ден съм окончателно с новата мобилна версия, така или иначе, новите визии ще останат и няма смисъл да се отлага, нека се учим докато цари всеобща неразбория Simple Smile Започвам да свиквам, само трябва да се престраша да кача снимки.
Харесва ми функционалността на търсачката през мобилната версия. Ето сега търсих мнения за една книга, стана бързо и лесно.
Камбанката ми е удобна, би било по-хубаво, ако показва и брой, както в пълната версия.

# 1 163
  • София

А за цитатите какво ще кажете? Не ви ли дразни този съвсем лек нюанс, който е едва доловим за окото и който се предполага че трябва да разграничава цитатите от останалия текст? И едните кавички, които направо ми вадят очите.... Не може ли пак цитатите да бъдат добре отделени в прозорци и с по-ситен шрифт?
А разчекнатия шрифт в списъците с теми наистина е неприятен за окото.
Не, не ме дразнят - перфектни са ми.
Единственото, което от чисто визуален аспект наистина ме убива е искрящото бяло.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 12:16 от Angel_Dust

# 1 164
  • Стара Загора
Вече няколко пъти се опитвам доброволно да мина на новата бета версия за да свиквам, защото в един момент старата няма да е опция. Но не мога, стоя 5 мин и си натискам пак бутона за старата, просто се изкушавам.  Laughing Laughing
Ще си се радвам колкото мога още на старата, а после ще го мисля.   Whistling

# 1 165
Няма лошо, но се предполага, че който има проблем със зрението е добре да си го щади и да не виси във форуми.
За всички останали и по-дребен и неразчекнат шрифт върши работа. Иначе ще развием хронични проблеми с палците, от скролване и натискане...
В мобилната няма какво да скролваме,подредбата на публикациите е идеална,въпреки едрия шрифт.Моя дисплей е нормално голям и мога спокойно да прочета всеки пост без проблем и разхождане по екрана 😉

# 1 166
  • В Космоса
През мобилната е живо мъчение, много бавно зарежда!

# 1 167
...

Лиляна, ти освен да тропаш какво правиш в темата? НИЩО градивно не си казала. Да ти сложа за твой кеф два три трола TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface
Може би трябва да се тръшкам и да вия, че да го зачетеш като градивно.
Темата е да се запознаем, а не да блеем колко е тъпотия и затова се махаме. А всъщност никой не се маха. Всички са тук. Даже и изгонените, които въпреки правилата с нов профил продължават да се правят на важни.
Единствените, които се правят на важни са ти и още няколко - те си знаят кои са.
Всички други се опитваме да съобщаваме какво не ни харесва и какво може да се подобри. Естествено е да има и мрънкащи.
Като те дразнят, просто подмини, престани да се държиш като адвокат и да размахваш пръст. Вече започва много да дразни. Expressionless

# 1 168
С всичко в настройките ще свикна, все някак ще си наглася нещата за да ми е удобно, но не ми харесва това изрязване на снимки и разцъкването ако не искам да се изрязва, логично е обратното, изрязване само ако го поискам.

Ами то е само ако го поискаш. Като не искаш, хващаш със стрелките очертанията на снимката и я раздърпваш докъдето искаш, ако искаш и цялата. Само за аватарите не става, но къде по-добре е сега от предишната лудост с преоразмеряването.

# 1 169
През мобилната е живо мъчение, много бавно зарежда!
Мне, светкавична е.

Общи условия

Активация на акаунт