BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 750
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 230
За 80 и кусур страници при обяснението на разни нови опции, на няколко пъти са давани примери със скрийншот и е ползван точно профилът на Билян@ за нагледен пример. Как пък не го видяхте като виждате всичко друго и всичко ви е ясно! Чудя се, защо тя чак сега се обади по този повод...

# 1 231
  • София
За 80 и кусур страници при обяснението на разни нови опции, на няколко пъти са давани примери със скрийншот и е ползван точно профилът на Билян@ за нагледен пример. Как пък не го видяхте като виждате всичко друго и всичко ви е ясно! Чудя се, защо тя чак сега се обади по този повод...

Ми много просто ние разглеждаме нещата по същност и не навлизаме пък чак толкова в такива подробности.

# 1 232
Аха, е, защото всички други подробности ги знаете, с изключение на тази, та се впечатлих... 😁

# 1 233
дядо хаджия, X-RayLily се шегува.

Моля Билян@ да публикува тук или да изпрати на лично съобщение на модератор или администратор скрийншот, с който да онагледи какво има предвид.

# 1 234

Ми много просто ние разглеждаме нещата по същност и не навлизаме пък чак толкова в такива подробности.

И аз не съм се замисляла, но как може човек да си изтрие профила?

# 1 235
Профили не се трият. Пише го в правилата на форума.
При желание от страна на потребителя се дава ранг "отказал се".

# 1 236
По принцип ползвам пълната версия на форума от телефон, но с новия облик изобщо не мога да премина на нея от мобилната, а в последната изобщо не се показват нито нови отговори, нито линк към профила ми, нито нищо което може да ми свърши работа. Не ми позволява дори да сменям страниците на темата. Ако не се оправят нещата, изобщо не виждам как мога да ползвам форума, а имам желание.

# 1 237

И аз не съм се замисляла, но как може човек да си изтрие профила?

Не може. В това е проблемът. Иначе им казвам сбогом!!! С голяяяяяяяяямо удоволствие! Още веднъж моля всички постове, където ми е цитирано "екранното име" , както Вие се изразявате да бъде изтрито. Много моля!

# 1 238

Можете да разгледате абонаментите си за известия за теми и групи/подгрупа в секция Моят избор в профила си, откъдето също имате възможност да спрете следенето.

Билян@, тези линкове ли имаш предвид?
Като цъкна на линка в цитата, ми отваря моя профил, на теб твоя и т.н.

# 1 239
Точно така. При мен отваря моя профил.

# 1 240
  • Sofia
Точно така. При мен отваря моя профил.
Аха и на мен моя.

# 1 241
Мен ми е чудно защо промените трябва да се правят така рязко?
Фейсбук също правят чромени, но въвеждат по 1-2 нови функции.
Кому е нужно да седи и разцъква как да работи с нещо, при положение че преди това му е било достатъчно удобно да го ползва.
И като за идиоти ако някой може да обясни функцията на камбаната, ще съм многг благодарна.
В момента ми излизат какви ли не теми, които грам не ме интересуват. Даже май не са и от групи, в които съм се записала. Ама и да са, не знам къде да търся групите, че да се отпиша.

# 1 242
  • ... да усещаш мириса на море ...
(1962 - 1988)

При публикуване на година 1988, разчита автоматично 8 и скоба, като емотикон. Така го дава на Preview. Но сега виждам, че го публикува нормално....Confused

# 1 243
  • Mediterraneo

Можете да разгледате абонаментите си за известия за теми и групи/подгрупа в секция Моят избор в профила си, откъдето също имате възможност да спрете следенето.

Билян@, тези линкове ли имаш предвид?
Като цъкна на линка в цитата, ми отваря моя профил, на теб твоя и т.н.

Те затова помолиха за скрийншот хората.

# 1 244
  • Телиш/Плевен
Понеже аз доста скрийншотове пуснах, сега ги прегледах и действително в два от тях съм показала част от профила на Билян@, но след публикуването на скрийншотовете точно към нея съм се обърнала (цитирайки поста ѝ), защото исках да ѝ поясня за една от новите функционалности, за които попита. Съжалявам, ако съм я засегнала, не е било умишлено. Докладвах си поста, така че ще бъде изтрит. Съжалявам за недоразумението! Предпочитам да обяснявам със скрийншотове, защото смятам, че така е по-ясно. Не ме бива много в обясненията. Надявам се да няма други засегнати, но ако има - докладвайте ми постовете и ще бъдат изтрити. Целта ми е била единствено да помогна, не да засегна някого.

Общи условия

Активация на акаунт