BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 729
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз се отписах от цяла група, за да спра излизането в Камбанката на известия за тема, в която съм писала един-единствен път и скоро, предполагам, няма да ми се наложи да пиша. Но нотификацията продължава нагло да ми излиза!
За да спрете известието за тема с Ваше участие, то трябва да спрете известието за тема, а не за група.
Отворете списъка с Нови отговори в теми с Ваше участие, посочете заглавието на темата и натиснете бутона "кошче", който се намира в долния десен ъгъл на реда на темата.

Благодаря, Mamma! И това направих, но ето - днес отново се появява нотификация за нов отговор по тази тема. Надявам се да е бъг, който ще премахнете.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 09:45 от *Magi*

# 1 291
Извинявам се, но в настройките не открих възможност за скриване на потребителското име, затова реших, че е "титла". Да, името трябва да може да се скрие, заради опасност от злоупотреби.

# 1 292
Много моля , когато редактирате качването на снимки в НОВАТА ВЕРСИЯ , за да бъде удобно и лесно за всички ...освен ,че снимката трябва да се качва бързо , вместо сегашните опции, които сте поставили отдолу да може да се обръща огледално в самото изображение , нещо ,което едва ли бих ползвала повече от веднъж Hands V да сложите възможност снимката да се ЗАВЪРТА ПО ЧАСОВНИКОВАТА СТРЕЛКА .....

Почти всички снимки в нета се качват от телефони и за да се поправят , трябва да я запаметиш някъде , редактираш и тогава да я публикуваш .

Благодаря предварително Flowers Hibiscus
А защо не си я завъртиш в телефона?

# 1 293
  • София
Аз и тук да попитам - има ли как да спра само известията, че някой е намерил моя публикация за полезна?

# 1 294
  • в сърцето на един мъж...
Горе в камбанката ми седи известие, че има 10 теми, в които има отговори, като кликнеш, ти отваря само една, останалите потъват в небитието и ти остават оценките за полезности, които изобщо не знам за чий са ми или на някой биха му притрябвали. Без да изключвам известия, темите които следя потънаха, не се вижда нищо за нов отговор. А преди това още системата не ми праща известие, че има нов отговор, отворих сега, оказа се, че има поне 10 нови.

# 1 295
Извинявам се, но в настройките не открих възможност за скриване на потребителското име, затова реших, че е "титла". Да, името трябва да може да се скрие, заради опасност от злоупотреби.

Никога до сега не е имало опция да се крие потребителското име, винаги се е виждало.

Може ли малко разяснение, какво точно имате предвид под "опасност от злоупотреби"? Едва ли някой си е сложил за потребителско име трите имена и ЕГН, обикновено е нещо точно толкова нищо не значещо, колкото и екранното име. Как точно може да се злоупотреби с информацията, че потребителката с екранно име "Морска звезда на гръцки плаж" се е регистрирала като VALIVA76?
Имената са произволни, надявам се да се съвпадат с реални такива. 

# 1 296
  • София
Има ли все пак вероятност да смените цветовете и контраста? Имам желание да свикна с новото "произведение", но след няколко минути ми се затормозяват очите и минавам на старата, която ми действа като балсам в това отношение (и не само).

# 1 297
В старата стоят пет известия за нови отговори, в новата ги няма. Като отварям и на двете, няма нови отговори Simple Smile Явно има някъде бъг

И продължава да не праща известия за нови отговори, без да съм махала отметки за следене

# 1 298
  • София

Geia -  цифрата до камбанката не показва ли броя общо на известията... т.е. вкл. въпросните  полезности (и аз искам да не ги виждам). Няма ли нещо скрол...
Аз си следя за отговори по темите в Нови Отговори - по-точни са ми, по-лесни за ориентация какво се случва и това си е.
Опитвах се да сравнявам с известията, има рязминавания и като бройки и хронологично и изобщо тази камбанка ми е мега кашава.

# 1 299
Може ли малко разяснение, какво точно имате предвид под "опасност от злоупотреби"? Едва ли някой си е сложил за потребителско име трите имена и ЕГН, обикновено е нещо точно толкова нищо не значещо, колкото и екранното име. Как точно може да се злоупотреби с информацията, че потребителката с екранно име "Морска звезда на гръцки плаж" се е регистрирала като VALIVA76?

Предполагам, че има предвид случаите, когато някой се регистрира с фейсбук профила си. Тогава излизат истинските му имена като екранно име, ако сам не си го смени. По този начин е възможно да се стигне до профила му във Фейсбук и личната му информация.

# 1 300

Никога до сега не е имало опция да се крие потребителското име, винаги се е виждало.

Там е работата, че няма как да знаем кой какво е сложил. И понеже преживях точно злоупотреба с потребителското ми име, затова и написах горното. Тук няма да споделя, за да не давам идеи, но ако държиш да научиш, пиши моля, ЛС.

# 1 301
  • Sofia
Безлично и отвратително ! Върнете СТАРАТА ВЕРСИЯ !
Aз си ползвам старата версия, но ви чета, защото знам че скоро ще я премахнат.
Като мен. Докато не ми се наложи, хич не си и давам труд да свиквам с новата - още повече, че е изобщо не е готова, че и бъгава...

# 1 302
С всичко друго свикнах, само с белия фон имам проблем. Дразни ми очите и не мога да чета повече от двайсетина минути. Продължавам да не харесвам визията на сайта, но аз и предишната не харесвах, а все още съм тук. Simple Smile Камбанката е полезна, откакто я настроих така, че да показва само това, което ме интересува. Емотиконите въобще не ми липсват - и без това използвам най-много три. Мобилната версия също не е лоша, имам само дребни забележки.

# 1 303
  • Sofia
... останалите потъват в небитието и ти остават оценките за полезности, които изобщо не знам за чий са ми или на някой биха му притрябвали. ...
Абсолютно! А аз си мислех, че като кликам някъде на "полезно"  ще ми се събират тези, та като ми потрябва да си чета полезното.  ooooh!

# 1 304

Geia -  цифрата до камбанката не показва ли броя общо на известията... т.е. вкл. въпросните  полезности (и аз искам да не ги виждам). Няма ли нещо скрол...
Аз си следя за отговори по темите в Нови Отговори - по-точни са ми, по-лесни за ориентация какво се случва и това си е.
Опитвах се да сравнявам с известията, има рязминавания и като бройки и хронологично и изобщо тази камбанка ми е мега кашава.

Ами не, като кликнах на известието за тема, останаха пак известия за бройки, аз разцъках и тия за полезностите, да видя няма ли да се разкара бройката. Стои си и в новата, и в старата брой теми, които имат нов отговор, те не се виждат обаче, ама за сметка на това, полезното дето го е нацъкала пенка, иванка и драганка остава. Отделно продължава да не праща известия за теми Simple Smile А на тази съвсем ме игнорира Joy Минах на старата, защото новата не мога да я търпя с тия глупости Tired

Морена, ама то полезно няма - все едно да събираш лайкове във фейсбук Simple Smile Не знам там да е полезно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт