BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 780
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Добре де, какъв е тоя напън форумът да прилича на ФБ? А това с камбаната и менюто отстрани си е направо същото като в ютуб.
Започна да прилича на някакъв миш-маш между двете платформи + иконите от някъде си... пълна боза, честно. Anguished

Това с лайковете е абсолютно безсмислено, освен помпане на самочувствие, да не говорим, че е излишно да излиза в камбаната все едно е важно колкото публикуваните нови мнения.   

Лайковете бяха в предишната версия.

# 1 336
  • Тра-ла-ла
А може просто да влезете в старата версия и да се уверите, че и там се е виждало.
Mr. Green Вярно, бе. Така става като не ровя по профилите да дебна

# 1 337
Няма ги вече, така ли? Помислих, че никой не ми харесва писаниците Satisfied

# 1 338
Това не го разбрах, искате да кажете че нейде из ФБ се вее мой бг-мамски профил?

Предполагам, че става дума за обратното - ако си се регистрирал с ФБ профила си тук, може да се проследи коя си във ФБ.
Ама защо се регистрирате с ФБ профилите си, бе хора?

# 1 339
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Това не го разбрах, искате да кажете че нейде из ФБ се вее мой бг-мамски профил?

Предполагам, че става дума за обратното - ако си се регистрирал с ФБ профила си тук, може да се проследи коя си във ФБ.

По скоро ако се вписват с профила си във фейса.Hands V

# 1 340
  • Вестерос
Затова казах, че е предложение, ок може да се е виждало, но ето сега предлагам да си го скрия и оттук насетне да не се вижда фб айдито ми примерно.

Регистрирала съм се от фб , защото не очаквах, че ще се мотка айдито ми на профила ми. В други форуми по същия начин съм се регистрирала и фб айдито ми НИКОГА не се е виждало там. Влизам във форумите с мейла си и имам username , който да се вижда като пиша.

# 1 341
  • София
Няма ги вече, така ли? Помислих, че никой не ми харесва писаниците Satisfied

Няма ги, сега е "полезно", което е различно. А дали лайковете все още ги има в предишната, не знам, не съм я ползвала от месеци.

# 1 342

А не, не съм  Stop. Отдъхнах си.

# 1 343
  • ту тук, ту там
Това със "спасибките" е много готино!

На мен ми харесва да има бутон "лайк", който в моите очи не изразява само "харесвам", а също така "съгласен съм", "ОК" и подобни. Аз лично точно така го ползвам, сигурна съм, че има и други като мен!

Отделно списък с "полезности" би бил много ползотворен! Иска ми се да се помисли в тази посока! Peace

Всички емотки от старата версия ли ще могат да се визуализират в новата, ако ги изписване с кодовете им? Или е само временно? Blush

# 1 344
  • София
Който си е свързал профила тук с този във фб и идеята му е била да важи само за влизане, но иначе да е скрит, е сбъркал. Защото сега са видими. Когато влезеш в нечий профил тук, който е свързан, пише потребителско име FBIDНОМЕР, а този номер като се отвори във фб, се вижда на кого е. Което наистина е доста неприятно, предполагам, че повечето хора искат да не се знаят личните им данни. Аз лично предполагах, че може да стане такова нещо, така че не си го свързах.

# 1 345
А може просто да влезете в старата версия и да се уверите, че и там се е виждало.
Mr. Green Вярно, бе. Така става като не ровя по профилите да дебна
И аз не знаех, но от тази тема научих  Blush !

# 1 346
Избягвам да си свързвам профилите един с друг. Много малко такива връзки имам и то са съзнателно направени. Не, че ако някой се напъне, не може да открие връзки, но ще трябва да е определено мотивиран.
Като цяло, смятам не е редно, да е улеснено проследяването от трети лица.

# 1 347
  • Вестерос
В случая при мен не е свързан, влизам с мейла си , но като съм се регвала съм се регнала от бутона за фб. ;кръстосани ръчички:

# 1 348
Който си е свързал профила тук с този във фб и идеята му е била да важи само за влизане, но иначе да е скрит, е сбъркал. Защото сега са видими. Когато влезеш в нечий профил тук, който е свързан, пише потребителско име FBIDНОМЕР, а този номер като се отвори във фб, се вижда на кого е. Което наистина е доста неприятно, предполагам, че повечето хора искат да не се знаят личните им данни. Аз лично предполагах, че може да стане такова нещо, така че не си го свързах.

Благодаря! Смятам, че не е редно да се вижда FBIDНОМЕР.

# 1 349
  • Варна
Чак сега вдявам какво е FBID..... Но не успявам да намеря каквото и да било във ФБ с този номер, не знам как успявате вие.

Общи условия

Активация на акаунт