BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 501
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
На мобилната версия не излиза надпис ако има ЛС както беше при старата версия.

# 1 876
  • Сандански
При мен си излиза единица.

# 1 877
  • София
Защо не ми сигнализира при ново лично съобщение в мобилнатата версия? При всички ли е така или само при мен?

При мен сигнализира, че има лично съобщение, но когато отговоря, че искам да го видя не го отваря и няма никакъв бутон с който да го отворя. В мобилната версия нямам никакъв достъп до личните съобщения които получавам и никаква възможност да напиша такова.

Не мога да ти разбера точно проблема. В пълната версия имаш икона за личните съобщения - Писмото между камбанката и профилата - горе дясно. Като я цъкнеш ако има ново се показва, ако не  цъкаш на надписа Лични съобщения и ти показва списъка. От там вече си цъкаш на всяко (името на подателя или темата на съобщението и ти го отваря да си го видиш, да отговориш или каквото искаш там да правиш).
В Мобилната версия като си цъкнеш на профила под името ти  вдясно отново имаш иконка писамце, която ти отваря списък лични (само препраща към старата версия) и там си имаш - получени, изпратени...имаш да отговориш, да пратиш ново съобщение и т.н.

# 1 878
При мен си излиза единица.

Сигурен ли си, че говориш за новата версия?

# 1 879
  • някъде
Защо не ми сигнализира при ново лично съобщение в мобилнатата версия? При всички ли е така или само при мен?

При мен сигнализира, че има лично съобщение, но когато отговоря, че искам да го видя не го отваря и няма никакъв бутон с който да го отворя. В мобилната версия нямам никакъв достъп до личните съобщения които получавам и никаква възможност да напиша такова.

В Мобилната версия като си цъкнеш на профила под името ти  вдясно отново имаш иконка писамце, която ти отваря списък лични (само препраща към старата версия) и там си имаш - получени, изпратени...имаш да отговориш, да пратиш ново съобщение и т.н.
А защо трябва да се влиза някъде за да провериш дали имаш лично съобщение? Аз може дни наред да не се сетя да проверя. В старата версия си излизаше самО, а тук трябва да се сетиш да провериш и да влезеш в 2-3 подменюта. Тъпо е измислено и се надявам да го променят!

# 1 880
Не е измислено тъпо, просто още не е направено! Мобилната версия на сайта е в процес на разработка...

# 1 881
  • София
Диди жената, на която отговарям няма проблем със сигнализациите, до колкото виждам.

# 1 882
Имам предложение, да бойкотираме сайта за няколко дни. Поне за 1 ден......има ли други желаещи освен мен?

# 1 883
  • София
Ох, аман Expressionless

# 1 884
Липсва ми търкалящото се от смях човече 😂😂😂 !

# 1 885
  • Ямбол
Имам предложение, да бойкотираме сайта за няколко дни. Поне за 1 ден......има ли други желаещи освен мен?
Ако искаш, може и да не се връщаш. Няма да ми липсваш.

# 1 886
  • ту тук, ту там
Липсва ми търкалящото се от смях човече 😂😂😂 !

Изпревари ме! 🤣
Ста-чка! Ста-чка! :онова човече дето подскача с вирнати ръце:

# 1 887
Заяждайте се и се карайте колкото си искате,а те ви четат сеира и се смеят с глас и с кеф.

# 1 888

А защо трябва да се влиза някъде за да провериш дали имаш лично съобщение? Аз може дни наред да не се сетя да проверя. В старата версия си излизаше самО, а тук трябва да се сетиш да провериш и да влезеш в 2-3 подменюта. Тъпо е измислено и се надявам да го променят!
В непълната мобилна версия на сайта , за да си видиш личните съобщения , трябва да цъкнеш на профила и тогава виждаш съобщенията . При пълната версия  до профила и камбанката има писъмце , поне при мен е така .

# 1 889
  • някъде
В непълната мобилна версия на сайта , за да си видиш личните съобщения , трябва да цъкнеш на профила и тогава виждаш съобщенията . При пълната версия  до профила и камбанката има писъмце , поне при мен е така .
Точно това е проблема- защо трябва да се влиза някъде за проверка, като може самия сайт да ти сигнализира, ако имаш лично (както беше преди). Дано наистина го оправят.

Общи условия

Активация на акаунт