BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 952
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Сф
Не мога да прочета цялото мнение , често се случва.Налага се да влизам в старата версия.Това от тел.

# 2 071
Не мога да прочета цялото мнение , често се случва.Налага се да влизам в старата версия.Това от тел.

На мен пък в старата версия ми се случва това.

# 2 072
  • Пришълец
И при мен го има този проблем. Просто презареждам страницата, но като започне да се повтаря пак и пак се напрягам....

# 2 073
  • Варна
Аз пък имам проблем с мобилната версия. Направо ме побърква. Постоянно ме изхвърля. Едно, че не желае да запомни паролата и постоянно ме кара да я въвеждам, друго че ме изхвърля. Реша да отговоря на нещо, не стига че се потя с тези дребни букви и с много мъки напиша 3 изречения тръгна да го публикувам и ми заявява "сесията ви изтече" и ме е изхвърлило отново от форума. Подивявам.

# 2 074
Пробва ли да запаметиш паролата като минеш на пълната версия?

# 2 075
  • Варна
Пробва ли да запаметиш паролата като минеш на пълната версия?

Най-малко 50 пъти.

# 2 076
А на старата мобилна, на старата пълна версия?

# 2 077
  • Варна
На старата не съм, ще пробвам.

# 2 078
  • Испания
Да, и няма опция да запаметиш паролата! Питах и в модераторската, ама ни вопъл, ни стон!
"Излъгах" системата, като минах на старата версия, логнах се и в новата повече не ме кара да се логвам!

# 2 079
  • Варна
Да, и няма опция да запаметиш паролата! Питах и в модераторската, ама ни вопъл, ни стон!
"Излъгах" системата, като минах на старата версия, логнах се и в новата повече не ме кара да се логвам!

Ахаааа, благодаря!

# 2 080
Помня, че нещо се минаваше, ама какво беше точно...

# 2 081
Вие получавате ли известия от Ла Лече Лига?
Никаква връзка нямам с тях, а защо имам известия като това:

Скрит текст:

# 2 082
Брех, че и нещо съм оценила като полезно, но или не помня или е станало случайно. Което навежда на още един проблем с бутона..

Известия от ЛЛЛ не получавам.

# 2 083
  • Телиш/Плевен
Дева, кликни тук и виж в „Следени групи“ да не би да е „Бременност с термин месец...“. Поне при мен има такива известия, когато следя някоя група. Не ми хрумва друга причина. Thinking

# 2 084
Лаленце, да си жива и здрава! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Излезе ми един дълъг списък на следени групи, в които аз никога не съм влизала, камо да съм се записала да ги следя??? Как е станало това? Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Бременност с термин - всички месеци???, Родители от Пловдив???, само в "Продължаващо образование" и "Домашни любимци" пиша, но не ги следя, другите даже не ги знам къде се намират???ImpImpImp

Общи условия

Активация на акаунт