BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 893
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 385
При публикуване на отговор в мобилната версия, полето за писане е скрито отгоре и не виждаш какво пишеш.
В пълната версия влизам в менюто, прочитам темите с мое участие и излизам от него. Чуквам на камбанката да видя дали междувременно не се е появил нов отговор в някоя тема, докато съм чела, а тя пак ми показва вече прочетените нови отговори.

# 2 386
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Смених си подписа. Защо в старата версия виждам новия, а в новата- стария? Няма ли най-сетне да спрат подобни недоразумения???

# 2 387
Лимонадената Джо, заради кеша е. И в двете версии виждам един и същ подпис.

# 2 388
Вече и аз го виждам, но след като сума време проверявах какво в задаването на подписа ми не е наред. Има ли надежда да се изчистят подобни недоразумения и главоблъсканици?

# 2 389
Проблемът е в твоя 'телевизор'. Чисти си кеша периодично.

# 2 390
Чистя го, съвсем периодично.

# 2 391
Не мога да открия в новата версия как да се отпиша от получаването на известия за тема, в която някога съм писала. Сигурно съм тъпа Simple Smile В предишната беше очевидно и бутонът се виждаше от пръв поглед.

# 2 392
  • ту тук, ту там
Има едно кошче за боклук в края на реда с името на темата, обаче не е застопорено, а се появява като отидеш на него. Ей сега "ходих" в пълната версия да се отписвам от тема и, понеже съм на телефона, може да не обяснявам съвсем ясно, но е там.

# 2 393
  • SF
Не ми е ясно как да си сложа подпис.
Отговаря на размерите 600х200 пиксела.
Мога ли да го "пусна" от компютъра директно?

# 2 394
От този пост надолу е обяснено, има и снимки на екрана, за по-лесно ориентиране Flowers Hibiscus

# 2 395
  • Телиш/Плевен
Не мога да открия в новата версия как да се отпиша от получаването на известия за тема, в която някога съм писала. Сигурно съм тъпа Simple Smile В предишната беше очевидно и бутонът се виждаше от пръв поглед.
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 2 396
  • София
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:
При мен тази кофа е задраскана камбана.

# 2 397
Благодаря за скрийншота! Еми, добре са го скрили, абсолютно пълна липса на интуитивност. Би трябвало да го има в бързото меню при известията, както има икона за "маркирай като прочетено" (далеч по-ненужна функция).

# 2 398
  • Телиш/Плевен
...
При мен тази кофа е задраскана камбана.
Да, в „Следени теми“ е задраскана камбана, а в „Нови отговори“ е кошче. Затова написах, че принципът е същия, просто разликата е в иконката.

# 2 399
През настолната версия се опитах да включа известията за една тема. Натиснах Следене, но нищо не стана. Никакво съобщение - Успешно, Неуспешно, Нещо се обърка... Много е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт