BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 922
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Не използвам много мобилната версия, но сега видях, че в нея когато съм в средата на страницата няма никаква индикация, в коя тема чета.
Или аз не гледам където трябва (почесващо се по главата човече).

# 2 401
През настолната версия се опитах да включа известията за една тема. Натиснах Следене, но нищо не стана. Никакво съобщение - Успешно, Неуспешно, Нещо се обърка... Много е неприятно.
Ако активирането е успешно "Следи" се превръща в "Следено".
Какво пише в момента в/у бутона в тази тема?

# 2 402
Не използвам много мобилната версия, но сега видях, че в нея когато съм в средата на страницата няма никаква индикация, в коя тема чета.
Или аз не гледам където трябва (почесващо се по главата човече).

Ами няма, ама за какво ти е да има?

# 2 403
И аз искам да има, както в предишната версия. Понякога от четене на повече теми се обърквам в коя тема съм.

# 2 404
И аз искам да има, както в предишната версия. Понякога от четене на повече теми се обърквам в коя тема съм.
И аз Blush

# 2 405
  • Варна
Забелязвам следния бъг в системата - постоянно ми изскача съобщение, че имам ново лично съобщение, а де фскто нямам такова, нито ново нито старо непрочетено.

# 2 406
Изчистете кеша на браузъра си и проверете пак.

# 2 407
Еее вие да не четете по няколко теми едновременно, че чак да се объркате 😂😂😂?!

# 2 408
Еее вие да не четете по няколко теми едновременно, че чак да се объркате 😂😂😂?!
Ми ей на, обърквам се. Astonished Отворя темата, някой звънне, някой ми пише в месинджър, разсейвам се и ... ъъъ, коя беше темата? Някой път даже написвам и публикувам, пък то за съвсем друга тема. Да се има предвид, че съм от онази порода особено разсеяни хора...

# 2 409
  • SF
Не мога да си кача подпис. Не знам как. Свалям директно от компютъра - не става. Не знам какво се случи.

# 2 410
Пиши ми на ЛС и ми пусни снимката.

# 2 411
Може ли да се пращат лс от мобилната?
Не успях да намеря откъде. Кликвам на профил на потребителя и никъде не излиза. Ако се опитам да мина на пълната версия, ме изпраща на началната страница, а аз изобщо не знам къде да търся старата тема, от която исках да пратя лс.
Вече не виждам от мобилната опция да се премине към старата версия. Ако човек търси нещо в гугъл, му излиза само новата версия.

# 2 412
  • Испания
Не успях да намеря откъде. Кликвам на профил на потребителя и никъде не излиза. Ако се опитам да мина на пълната версия, ме изпраща на началната страница, а аз изобщо не знам къде да търся старата тема, от която исках да пратя лс.
Вече не виждам от мобилната опция да се премине към старата версия. Ако човек търси нещо в гугъл, му излиза само новата версия.

Не, не може да се пращат ЛС от мобилната.

# 2 413
  • Телиш/Плевен
Използвай старата мобилна версия - http://oldm.bg-mamma.com/

# 2 414
През настолната версия се опитах да включа известията за една тема. Натиснах Следене, но нищо не стана. Никакво съобщение - Успешно, Неуспешно, Нещо се обърка... Много е неприятно.
Ако активирането е успешно "Следи" се превръща в "Следено".
Какво пише в момента в/у бутона в тази тема?

Малко по-късно същата вечер успях да активирам следенето. Явно е било нещо временно.

Общи условия

Активация на акаунт