BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 816
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 475
Не са виновни програмистите Wink Те оправят, каквото им се каже. Не те определят приоритета. Ако им се каже, че е по-важно да сменят текста на бутона Лайк, то те оправят това, вместо бъга със скролването до края на страницата, например

# 2 476
  • Ямбол
При мен няма такъв бъг.

# 2 477
При мен се случва 1 път на 7-8 отваряния на страници. И други хора се бяха оплакали. Даже реших, че не е бъг, а е направено нарочно, за да може да се видят темите-избор на на редактора долу.

И при мен изчезнаха емотиконите. За първи път е.

Всякакви бъгове и промени ще преживея, но старите емотикони ми липсват ужасно много. Бяха толкова много и толкова изразителни Sad  Новите са ужасни, да не говорим пък колко размазно се визуализират Sad

# 2 478
  • ту тук, ту там
Аз искам са попитам, ако запомним и пишем ръчно кодовете на старите емотикони, те ще продължават ли да се визуализират, дори когато старата версия вече не е изобщо налична? newsm78

# 2 479
Аз пък се радвам, че новите емотикони ги няма. Хич и да не се явяват повече. То бива грозно и безизразно, ама тяхното е страшно направо. Да вземат да върнат старите, толкова ли е трудно?

# 2 480
  • Ямбол
Animal Bear
Тук са си. Animal Cow
Аз искам са попитам, ако запомним и пишем ръчно кодовете на старите емотикони, те ще продължават ли да се визуализират, дори когато старата версия вече не е изобщо налична? newsm78
Някои кодове на старите съвпадат с кодовете на новите и се визуализират новите.
Ако много държиш на старите, може да ги намериш в някой сайт и да ги постваш като изображения. Rolling Eyes

# 2 481
Явно технически не е възможно. Несъвместимост между новата платформа и старите емотикони. Не е ли обяснено някъде по-назад? Отскоро следя темата и може да съм пропуснала

# 2 482
  • Вестерос
Обяснението е, че старите щели да бъдат неясни и размазани...

# 2 483
Е, че то новите СА размазни... Нали не е само при мен така, но са едни неясни и грозни, баш размазни

# 2 484
  • Вестерос
Да и това им се казва от ден 1

# 2 485
Аз не ползвам новите емотикони и дори не ги отварям. Жалко, че са пак тук.

# 2 486
  • Варна
Вие сега, на очите си ли ще вярвате или на авторитетите от Бг-мама  Joy Размазани били новите, не, каза ви се, старите са размазани, значи е така Twisted Evil Мониторите ви са гадни. И моят де, щото и при мен новите са размазани Mr. Green

# 2 487
Ей, го.. Онова разплаканото от поста ти, ни вежди му личат, ни очи, тотален мазаляк. Докато другите са кристал...

# 2 488
Когато повече от един човек е харесал (опс, определил като полезно) мое мнение, аз мога да видя само единия. В камбанката изписва "Х и още един са определили ...". Ма кой е другият, освен Х не става ясно. Не, че ме интересува, но какъв е смисълът да се показва кой е харесал мнението ви, като не се виждат всички? Или повредата ще се окаже в моя телевизор?

# 2 489
  • Варна
Ей, го.. Онова разплаканото от поста ти, ни вежди му личат, ни очи, тотален мазаляк. Докато другите са кристал...
Доста се чудих на мен ли говориш, щото няма разплакани в моя пост. После се сетих да мина в новата версия и там верно ня'кво реве. Ужас, любимият ми емотикон с търкалящо се човече е така окепазен. Лиляна е права, кодовете съвпадат и в старата версия излиза едно, а в новата друго.

Общи условия

Активация на акаунт