BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 458
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 505
  • гр. София
Има ли възможност бутонът за отговор по дадена тема, както и страниците на темата, да не са след рекламата в края на темата, а преди нея?

# 2 506
При мен са преди рекламата в края на темата.

# 2 507
Преди два дни качвах снимка от телефона цели седем пъти. Добре, че съм тъпа и упорита. Като реша да я оразмеря до размерите на които си е (да разтегля линиите настрани), линиите се събират в една и снимката изчезва. Трябва да пипаш много, много внимателно и да имаш железни нерви. Ако ще остане така, по-добре да се махне това оразмеряване.

# 2 508
избутваш я в един от ъглите и след това имаш да разтегляш само в две посоки

# 2 509
  • гр. София
При мен са преди рекламата в края на темата.

При мен са след рекламата:

А понякога имам две реклами една след друга и чак после идва бутонът за отговор и страниците на темата.

Натискаш на фотоапарата над полето, в което пишеш. Появява се нов прозорец.

След като добавиш линк на снимката след надписа Можете да добавите изображение и от URL адрес, натискаш бутона ENTER. Появяват се "мислещи" точки и снимката се зарежда. След това трябва да я оразмериш или не. Публикуваш.

Опитах това, но след като натиснах ENTER нищо не се случи. Два пъти пробвах и се отказах. Писах на ръка [img ][/img ].
Освен това в горното цитирано мнение като се опитах да изтрия част от текста чрез маркирането му, не можа да се изтрие. Трябваше да трия ред по ред, което е ужасно неудобно. И преди мисля, че писах за това, виждам, че още не е оправено.
Каква беше целта да се пуска тази версия след като е препълнена с недовършени неща и все нещо се сбъгясва или не работи?

# 2 510
Преди два дни качвах снимка от телефона цели седем пъти. Добре, че съм тъпа и упорита. Като реша да я оразмеря до размерите на които си е (да разтегля линиите настрани), линиите се събират в една и снимката изчезва. Трябва да пипаш много, много внимателно и да имаш железни нерви. Ако ще остане така, по-добре да се махне това оразмеряване.
Точно така.

Това е абсолютно, ужасно, мега дразнещо. И за какво е нужно това оразмеряване не мога да разбера? Или ако ще остане нека да бъде по желание, да се вмъкне като функция, а не директно да ми я оразмерява и аз да пипам внимателно, все едно съм хирург със скалпел. (емотикон: държащ се за главата)

# 2 511
избутваш я в един от ъглите и след това имаш да разтегляш само в две посоки

Лошото е, че само като я докосна и тя се слива в едно. И се получава сиво петно без снимка. Налага се да кликна на хиксчето и пак да повтарям процедурата. Има дни в които качвам от раз, но последният път беше жива мъка.

# 2 512
И бутонът за завъртане, първият от дясно под снимката, не работи(при качване на снимка).

# 2 513
И друго се сетих. На мобилната като скролвам страницата, вече няколко пъти натискам "цитирай" и ми се отваря полето за отговор. Ако съм по-пъргава може и да публикувам. Преди не ми се е случвало никога (със старата версия). Но пък и преди, като че ли стоеше отгоре, над поста, а сега редовно го "закачам".

# 2 514
При неуспешно зареждане на снимка с адрес от нета, след рефрешване се връщам успешно в поста, не се губи. С адрес може да се качи и с опцията "от компютър". Слагате адреса в полето file name.

# 2 515
Аз досега си мълчах, ама като дългогодишен потребител, искам само отговор на два въпроса : за чий беше да се деплойва нещо, което очевидно не е било готово и кога всъщност ще има работещ продукт? Ако може, истината, защото "искахме да сме модерни" и "работим по въпроса" на мен лично ми е вече обидно. Щото за два месеца, отряд третокласници щяха да стейджнат и тестват по-добре от екипа явно Sad

# 2 516
  • София
Ей сега, Кристи, ще дойдат да те набият за "деплойване" и "стейджване"  Stuck Out Tongue
В тая тема се пишело само на български - да си знаеш!

# 2 517
Да, съжалявам. Ама много ми е кисело вече. Няма такава дървена версия и толкова бавна работа. Не че на някой му пука, ама да си кажа!

# 2 518
На бас, че е имало дата определена като пускова от маркетинг отдел? Hug Тествано, нетествано, те се интересуват от други неща Simple Smile

# 2 519
За втори път ми се случва, в мобилната версия да не мога да информирам модератор за явна реклама в темата "Къде в Пловдив?". В момента, в който натисна трите точки срещу името на потребителя, който искам да докладвам, вместо да се отвори менюто - ме връща в началото на страницата. Изчистих кеша. И става само в тази тема. Пробвах в друга тема там няма проблем. Само в тази.

Общи условия

Активация на акаунт