BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 201
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 535
Е форума е безплатен все още и не виждам нищо лошо да се променя. Но, ето това и мен ме вълнува:

Защо по дяволите не пуснат тогава старата мобилна, без да излиза цялата каша в началото на Нови отговори?!!!!!!

# 2 536
  • София
А дали има начин да не следя тема, в която съм писала, или тема, която съм поискала на времето да следя, вече да не следя.
Например, ако не искам да следя тази тема, какво мога да направя? Не искам да ми съобщава за нови постове и отстрани горе вдясно, където има камбанка, тази тема да не се отчита.

# 2 537
  • София
Защо не мога да спра абонамента за тема, в която съм писала, само от камбаната?
Защо трябва да ходя и в раздела "нови отговори" и там да натискам кошчето?
Каква е точно логиката?

# 2 538
  • Варна
Да има повече цък-цък. Тая камбана не служи за нищо смислено, освен да показва по стотина известия, поне 99% от които не интересуват никого.

# 2 539
  • Ямбол
Ползвам основно камбаната. Това все пак е някакво падащо меню, а не страница. В момента там имам число 5.

# 2 540
  • София
Защо не мога да спра абонамента за тема, в която съм писала, само от камбаната?
Защо трябва да ходя и в раздела "нови отговори" и там да натискам кошчето?
Каква е точно логиката?

Имах предвид камбаната следено/неследено , която е над и под темата като бутон!

# 2 541
  • Варна
Ползвам основно камбаната. Това все пак е някакво падащо меню, а не страница. В момента там имам число 5.
Ами аз пък имам 64. В старата версия имам 5. Значи останалите 59 са харесвания на мои постове, които изобщо не ме интересуват. Само че трябва да прегледам всичките, поне отгоре-отгоре, за да открия отговорите в теми, в които съм писала и които ме интересуват. Не мога да маркирам всички като прочетени, защото ще се маркират така и новите отговори, които НЕ съм прочела. Изобщо пълна боза е тая камбана.

# 2 542
Момичета, извадете си иконка на старата версия на началната страница на браузъра и си влизайте директно в нея, и не се хабете повече  Hug

# 2 543
На мейла си получавам известие за ново лично съобщение. Във форума ми се изписва " нямате нови лични съобщения". Оказва се обаче, че имам.

# 2 544
  • Телиш/Плевен
А дали има начин да не следя тема, в която съм писала, или тема, която съм поискала на времето да следя, вече да не следя.
Например, ако не искам да следя тази тема, какво мога да направя? Не искам да ми съобщава за нови постове и отстрани горе вдясно, където има камбанка, тази тема да не се отчита.
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 2 545
Камбаната е отвратителна. На мобилната версия излиза всичко в един цвят. Трябва да се кьориш да различиш кое е темата, кое е оценено като полезен отговор. Преди името на темата излизат колко нови отговора имало в нея, което не разбирам защо трябва да излиза на първо място. Не знам как е в пълната версия, защото ползвам само мобилната (старата!!!), но в новата мобилна камбаната не е функционална. И не случайно го повтарям за н-ти път, защото от два месеца по мобилната няма промяна, а някои хора ползват само нея.

# 2 546
Ааа, недей така, промениха бутона „Полезно е!” 😲😵😒....

# 2 547
  • Ямбол
Ааа, недей така, промениха бутона „Полезно е!” 😲😵😒....
Пак са го върнали на Полезно.

# 2 548
При мен е "Полезно е!"
Скрит текст:

# 2 549
  • Испания
При мен е "Полезно е!"
Скрит текст:

В новата версия не личи, че съм сложила снимка. Слива се с цитирания пост.

Общи условия

Активация на акаунт