BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 586
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 700
Дара, доколкото разбрах технически няма как да върнат старите емотикони Sad Т.е те работят само със старата платформа, а с новата са несъвместими :-/

Ами да измислят нещо. Crossing Arms
Новите са отвратителни. Twisted Evil

# 2 701
Е, кое им е несъвместимото? Да им правех аз новата версия, да не може много неща, щото толкова си разбирам. Но нали уж грамотни хора, разбиращи точно от това се предполага, че работят? Няма невъзможни неща и не могат да ме убедят, че е невъзможно да сложат десет емотиконки. Старите се размазвали, понеже новите са кристални, освен другите им качества - грозни, дребни и неизразителни. Защо тогава си виждам много добре старите емотиконки в новата версия, нали се размазват?

# 2 702
Ами да измислят нещо. Crossing Arms
Новите са отвратителни. Twisted Evil
Ще има нови, направени специално за bg-mamma.

# 2 703

Скрит текст:
Здравейте,
Бихме искали да ви уведомим по какво работи екипът ни в момента, за да бъдете спокойни, че всички сигнали от потребителите ни се следят и анализират:

- оптимизация скоростта на работа на сайта;
- отстраняване на бъгове по функционалността за прикачане на картинка.
След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
- преразглеждане концепцията на известията (камбанката), следвайки обратната връзка, получена от потребителите;
- разработка на алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона;
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
- възстановяване на възможността за проверка на правопис.

Към момента не сме определили краен срок на активност на старата версия на сайта.
Предварително ще уведомим всички потребители, когато се вземе такова решение.

Следя ги аз обещаните неща. Wink

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 22:11 от Пролетната Фея

# 2 704
Аз благодаря на НСЧ, че ме опъти към мястото за спиране на известията. Щом многократно се е коментирало явно не съм само аз заблудена.

Като цяло обаче много добре е направен новия сайт. Мисля, че е на светлинни години пред много чуждестранни такива. Поздрави за екипа!

# 2 705
Някакъв срок няма ли да бъде споменат и за иконите и изобщо за цялостния нов облик на мобилната версия? Тръпнем в очакване за новите лични съобщения 😎😎😎.

# 2 706
Благодаря, Човече! bouquet

# 2 707
Като цяло обаче много добре е направен новия сайт. Мисля, че е на светлинни години пред много чуждестранни такива. Поздрави за екипа!
Тук сякаш някакви клакьори са напускали! hahaha Мине се, не мине време и току някой изтърси подобна смешка! Mr. Green

# 2 708
Тъкмо се чудех къде изчезнаха всички въодушевени с първоначалната възхита.

# 2 709
  • До сърцето...
Ма моля ви, не ги спешавайте с тез емотикони!! Шъ вземат хората да се гътнат от бързанЬе, и без това я вижте колко мнооооого неща са подобрили по новата (която версия си изберете) визия.... Чак им се чудя кога спЪт горките!

# 2 710
Е, кое им е несъвместимото? Да им правех аз новата версия, да не може много неща, щото толкова си разбирам. Но нали уж грамотни хора, разбиращи точно от това се предполага, че работят? Няма невъзможни неща и не могат да ме убедят, че е невъзможно да сложат десет емотиконки. Старите се размазвали, понеже новите са кристални, освен другите им качества - грозни, дребни и неизразителни. Защо тогава си виждам много добре старите емотиконки в новата версия, нали се размазват?

Казвам какво съм прочела назад из мненията. И на мен не ми харесва, но това е положението. И нови емотикони правени специално за бг-мама не искам, защото старите си бяха супер... красиви, експресивни, и пълен комплект, имаше такова дори в тоалетната. Липсват ми! Triumph

# 2 711
Мишелин, не беше към теб. И аз четох, че се размазвали, затова коментирах, а не, че с теб споря. Кой знае и специалните какви ще са. При толкова хубави стари, пак нови ще се мъдрят.

# 2 712
  • София
Аз защо ли си мисля, че за старите емотикони обясняваха нещо не с новата визия на форума, а с разделителната способност на новите монитори. Но така ли е или бъркам  (почесващо се човече). Нямам нов монитор, та си ги виждам добре и през новата версия. И ги разбирам за разлика от новите недоразумения.

# 2 713
  • Вестерос
Казаха, че щели да се размазват Grinning

# 2 714
А новите като изобщо не е ясно какво изразяват? Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт