BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 989
  • 4 118
  •   2
Отговори
# 2 715
  • София
Не зная дали има някой, който да ги разбира или харесва.
Ама то тука си е "Като ми пееш, Пенке ле..."

# 2 716
Да бе, да. Я колко емоции предизвикват новите емотикони!

Mr. Green bowuu hahaha  smile3511 animal085 superuu smile3520 (нарочно слагам тези тук, че да си ги гледам).

# 2 717
  • София
За емотиконите разбрахме, че щяло уж да има нови, а за форматирането на текста кога ще бъдо оправено?А мобилната версия? А гадните мигащи въпроси, които дразнят ужасно, така ли ще си останат? То ни едното ни другото готово, не знам какъв беше тоя зор да се пусне новата версия, преди поне основните неща да са готови. Sign ConstructionSign ExclamationHands ThumbsdownHands Thumbsdown

# 2 718
А дървеният фон, кога ще бъде оправен?

# 2 719
  • София
Като стана въпрос за фона - защо няма опция, както в нормалните форуми да се избира фон /свтъл, тъмен/ според предпочитанията на потребителя?

# 2 720
Мислех, че това с форматирането големината на шрифта е само при мен, но явно не е...
Последно като се опитвах да си сменям профилната снимка успявах само през старата версия, през новата ми забиваше на някакво положение и нищо.
Емотиконите старите са просто чудесни и са част от идентичността на форума, просто са се наложили и мр грийн, и смеещите се, ролинг айс... не знам защо трябва да се правят нови. На мен именно тези emoji-та, които в момента са предложени ми стоят размазани и неясни, старите емотикони си се виждат прекрасно.

# 2 721
Не ви ли стана ясно, че ни налагат една рамка, в която ние трябва да се вместим, ако искаме да останем в тези теми и с тези съфорумци точно тук.
Боли го някого какво харесваме и какво искаме, нищо че то е нещо, което и досега сме ползвали и ни е удобно. Някой с голямата секира е решил да прави нещо по свой вкус и усмотрение, с цел да вгорчи свободното време на ползващите тази платформа. Иначе не си обяснявам дебилното мълчание и липса на адекватни и достатъчни промени, предвид дългия период на преход от стара към нова версия.

# 2 722
Като стана въпрос за фона - защо няма опция, както в нормалните форуми да се избира фон /свтъл, тъмен/ според предпочитанията на потребителя?

Здравейте,

Бихме искали да ви уведомим по какво работи екипът ни в момента, за да бъдете спокойни, че всички сигнали от потребителите ни се следят и анализират:

- оптимизация скоростта на работа на сайта;
- отстраняване на бъгове по функционалността за прикачане на картинка.

След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
- преразглеждане концепцията на известията (камбанката), следвайки обратната връзка, получена от потребителите;
- разработка на алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона;
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
- възстановяване на възможността за проверка на правопис.

Към момента не сме определили краен срок на активност на старата версия на сайта.
Предварително ще уведомим всички потребители, когато се вземе такова решение.

П.П. На мен би ми било интересно това с фон по избор. Не съм попадала на такъв, наистина ли е толкова разпространено?

# 2 723
  • София
Ами човече, никога ли не си попадала на сайт в който може да си избереш фона? Да не ги изброявам, че сега за реклама ще го вземете. Този сегашния искрящо бял фон много натоварва очите. Ама то фона да му е проблема, те основни неща като форматиране на текста не раборят, а за мобилната версия да не говорим. Отделно поста който си цитирала е от 12 Юли, а сега сме 7 Септември ?

# 2 724
П.П. На мен би ми било интересно това с фон по избор. Не съм попадала на такъв, наистина ли е толкова разпространено?
Не ползваш ли Zamundа.net? Там, от настройките, можеш да избереш различни "кожи" за вида на сайта.

Отделно поста който си цитирала е от 12 Юли, а сега сме 7 Септември ?
hahaha Mr. Green

# 2 725
На мобилно устройство съм. Моля ви да ми кажете къде да търся личните съобщения?

От няколко дена чакам едно момиче да ми отговори и какво ли си въобразявах , че ще получа известие за това. Чак днес успях да седна през компютър и се е оказало, че ми е писала преди няколко дена. Сега пак имам възможност само от мобилния, но дори не виждам къде са ми съобщенията?

# 2 726
На мобилно устройство съм. Моля ви да ми кажете къде да търся личните съобщения?

От няколко дена чакам едно момиче да ми отговори и какво ли си въобразявах , че ще получа известие за това. Чак днес успях да седна през компютър и се е оказало, че ми е писала преди няколко дена. Сега пак имам възможност само от мобилния, но дори не виждам къде са ми съобщенията?

Мини на старата версия:

oldm.bg-mamma.com

# 2 727
Следвай тези стъпки на своя телефон и ще ти се отвори нов подпрозорец със съобщенията
Скрит текст:

# 2 728
Много ви благодаря, че още свиквам или поне се опитвам.

# 2 729
X-RayLily, имах предвид обикновени форуми като нашия, не сайтове за торенти.

Ами човече, никога ли не си попадала на сайт в който може да си избереш фона?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт