BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 977
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Milano
Пробвам да пиша в няколко теми, дано видят и го оправят.

Сложете кредор в новата версия, моля!

Иначе ни принуждавате да не пишем, като изчезне старата.

# 2 731
X-RayLily, имах предвид обикновени форуми като нашия, не сайтове за торенти.
Аз по други форуми не пиша(всъщност, освен андроид форума), но Zamunda е първият сайт, за който се сетих, той е освен торент сайт и своеобразен форум, отделно, че си има и форум!

# 2 732
Поща е gmail нямаш ли, НСЧ? Иначе във форума на дир.бг още преди 10 години можеше да си избираш фон, сега не знам как е.

# 2 733
  • Вестерос
И в абв може да си смениш фона.

Реджи, не им пука просто!

# 2 734
Поща е gmail нямаш ли, НСЧ? Иначе във форума на дир.бг още преди 10 години можеше да си избираш фон, сега не знам как е.
За форуми конкретно питах.
Не знаех за дира Simple Smile
Но явно все пак не е чак токова масово.

# 2 735
  • Вестерос
Аз и преди бях писала, посещавам редица форуми (български и не)-професионални, развлекателни и 90% имат опция за смяна. Simple Smile

# 2 736
И аз не знаех, че е толкова разпространено това с фона. Явно хората, на които си им трябва, я знаят тази опция

# 2 737
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Въпросът е поставян неколкократно. На два пъти вече от екипа отговориха, че кредор няма да има.

# 2 738
  • София
Това със смяната на цветовете не е чак толкова просто. На старите форуми можеше на всички, защото се използваше една и съща готова платформа - phpBB и някой го беше написал наготово. Не, че е толкова сложно за написване, де, но предвид, че основни неща не работят, едва ли ще стигнат до това скоро. По принцип, ако е помислено още когато е писан и са изнесени цветовете, не би отнело много време.

# 2 739
  • Milano

Въпросът е поставян неколкократно. На два пъти вече от екипа отговориха, че кредор няма да има.

Благодаря за отговора.

# 2 740
  • DE
При произволно или неволно кликане отстрани на полето за четене връща стъпка назад  newsm78

# 2 741
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И при мен е така в мобилната още от самото начало.Да не говорим,че имам само едно голо поле за отговор.А и камбанки и подобни са размазани и гадая къде какво е. Crazy
Всъщност не се мъча,а през телефина ползвам старата пълна версия.

# 2 742
Като чукча се чувствам с новата мобилна. ooooh!
Някой да ме светне как бих могла да разгледам по-подробно и по-отблизо някоя снимка в пост. Познатите ми методи не работят.  Някои снимки са съвсем мънички и кристално кълбо трябва да ползвам за да разбера какво може да изобразяват.

Освен това в настолната, ако пишеш пост в новата версия и се опиташ да минеш към старата /колкото да сложиш нормален емотикон Mr. Green/, текстът на поста не се прехвърля, а се отваря празен прозорец за писане. Тъпо е и много дразнещо.

# 2 743
Натискаш снимката с пръст и задържаш, докато се отвори прозорец с опции, от които избираш "Отвори изображението в нов подпрозорец" или както е формулирано в твоя телефон, и там вече си увеличаваш изображението.

# 2 744
Боже  doh , преди беше 100 пъти по-лесно. Мерси!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт