BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 204
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 030
И най-абсурдната теза си има поддръжници, та в този смисъл за полезност в теми, които не са с цел взаимопомощ трудно може да се говори. Но за лъскане на его - да.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 09:03 от Анонимен

# 3 031
При четене от телефон, много често за да се види целия пост трябва да се натисне "Виж целия пост", което е на милиметри от бутона Полезно. Редовно ми се случва да натисна бутона, защото има по-голяма повърхност, вместо да се отвори поста. После пък ходя да се отказвам от натиснатото Полезно и сигурно някои потребители се чудят, защо първо ми се виждат полезни техните постове, после пък вече не Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 3 032
Мисля, че пак има някакъв проблем при темите с анкета. Като избера да прочета новите мнения в такава тема от съответния подфорум/раздел, страницата не се зарежда до първото непрочетено мнение, а си седи на анкетата. Това от компютър.

# 3 033
Мисля, че пак има някакъв проблем при темите с анкета. Като избера да прочета новите мнения в такава тема от съответния подфорум/раздел, страницата не се зарежда до първото непрочетено мнение, а си седи на анкетата. Това от компютър.

И аз влизах да докладвам за същото.

# 3 034
А ще има ли приложение БГ МАМА за Андроид и iOS?

# 3 035
  • София
Мога ли да попитам, защо изчезнаха ЛС от мобилната версия на олд бгмамма??? Това е верхът вече! #Cussing out

# 3 036
Аз имам съобщения в старата мобилна, сега ще ти пратя едно.

# 3 037
  • София
Аз имам съобщения в старата мобилна, сега ще ти пратя едно.
Мерсии Hug появиха се Laughing Не знам вече, постоянно изпадам в потрес от всички тези опити за "подобряване" на форума и не знам вече, какво да очаквам Mr. Green

# 3 038
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някаква информация кога търсачката на новата версия ще почне да намира неща, които в старата версия се откриват без проблем?

# 3 039
  • До сърцето...
Още някакви надежди ли имате? Отдавна се отказах дори да се ядосвам...

# 3 040
Аз да питам - това от онзи ден окончателният по-нов вид на новата мобилна версия ли е? Някакви други промени ще има ли?

# 3 041
  • ту тук, ту там
Какво е новото в мобилната версия? 😳
Аз нямам промени!

# 3 042
Интерфейсът е променен. Сега е нещо между старата и новата версия. Не е зле, само бялото на фона още маааалко да не е толкова бяло!

# 3 043
  • ту тук, ту там
Хм! Нищо не ми е променено на мен, нищо! 🙄

# 3 044
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още някакви надежди ли имате? Отдавна се отказах дори да се ядосвам...
Надеждата умира последна. Wink
Бях в новата версия и се опитах да намеря нещо от мнение в стара тема, но търсачката ми се закле, че такова животно няма. Mr. Green И понеже бях убедена, че има, минах на старата версия и си го потърсих там. Е, ами веднага ми го намери.
Освен това намирам новата търсачка за адски неудобна. Възможностите за търсене уж са много, но след ползването и останах с твърдото убеждение, че това е привидно. В действителност в процеса на търсене изобщо не е ясно какво и къде точно търсиш. Останах някак изгубена в превода. За резултата какво да говорим, като такъв няма.

Общи условия

Активация на акаунт