BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 178
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 045
Аз пък не харесвам старата търсачка! В повечето случаи не намира нищо, или пък ми отваря 100 страници, в които просто се чудех как да намеря търсеното.
Не съм ползвала за екстремно търсене новата, но дребните неща, които са ми били нужни да прочета, ги е намирала.

# 3 046
  • ту тук, ту там
На мен на новата търсачка не ми харесва, че не мога да си избирам къде да търся точно - в темата, в подфорума и т.н. Поне в мобилната не мога, иначе не знам как е.

# 3 047
Хм! Нищо не ми е променено на мен, нищо! 🙄

И при мен няма промяна мобилната.

А какво търсите толкова с тези търсачки?
Аз ползвам изключително рядко.

# 3 048
На мен на новата търсачка не ми харесва, че не мога да си избирам къде да търся точно - в темата, в подфорума и т.н. Поне в мобилната не мога, иначе не знам как е.

И на мен ми е много неудобно, че не може в даден подфорум или тема. Помня в някоя тема от 50 стр. че е писано нещо, но няма намиране...

# 3 049
При мен промяната от преди дни е единствено, че се оцвети в синьо полето с адреса на бг мамма. Усетих, че се прави нещо, защото имах проблеми с писане на съобщения и на постове, но само това забелязвам да се е променило.

Лили, ако не те мързи, може да снимаш какво да очакваме..

# 3 050
При мен промяната от преди дни е единствено, че се оцвети в синьо полето с адреса на бг мамма. Усетих, че се прави нещо, защото имах проблеми с писане на съобщения и на постове, но само това забелязвам да се е променило.

Лили, ако не те мързи, може да снимаш какво да очакваме..
Това е и при мен, но е някак по-познато на вид, бърза е мобилната, сравнително удобна и по прегледна, за разлика от пълната версия.

# 3 051
  • ту тук, ту там
Явно сте (бого)избрани! 😬
При мен няма такова нещо, бих качила и скрийншот, но познайте - функцията за качване на снимки е недостъпна в момента! Mr. Green

# 3 052
Вчера публикувах две снимки. Колкото и да редактирах поста, и да качвах отново едната, непрекъснато ми я режеше и в крайна сметка ми публикува левия горен ъгъл от нея.

# 3 053
Явно сте (бого)избрани!
При мен няма такова нещо, бих качила и скрийншот, но познайте - функцията за качване на снимки е недостъпна в момента! Mr. Green
Тя е напълно развалена, даже и когато е достъпна! От изображението се качва фрагмент, който е с размери 20х20 пиксела, но е увеличен до размера на цялото изображение и като се отвори снимката, се вижда само едно петно.

# 3 054
  • ту тук, ту там
Да, и другаде чета, че има хора с такъв проблем, но при мен работеше нормално до днес. Не че качвам често снимки, но когато качвам, беше ОК.

# 3 055
Ми не мога повече да се оплаквам и да пискам за всичките неразбории с тия нови версии, щото те са безброй.. Едно се оправи, друго се развали. Явно си не могат хората, дето я работят тая платформа и така ще е - със затихващи функции, додето я разсипят напълно или тук останат да пишат малограмотни хора (защото е пълно с такива) и на тях тези неща изобщо няма да им правят впечатление, защото те не ползват дори запетайки в словоизлиянията си. Уморих се. Дорде е търпимо, може би ще остана, после ... в един прекрасен ден, ще спра да занимавам аудиторията тук с мислите си и толкоз. Няма да разплача никой с липсата си, просто ще си спестя ядове.

# 3 056
  • София
Как става отписването от следене за нови отговори?

# 3 057
  • КиТ
Аз на телефона си карам с едно олд и всичко си ми е наред...излиза си един списък и преплитат,ама по-добре от новата,не съм я проверявала даже Crazy

И колко месеца сме на бета?Както е тръгнало може и една година да мине,а още да сме тест мишки Tired

# 3 058
  • Луната ни пази
Няколко пъти съм качвала снимки и всеки път става (ползмам основно мобилната).

# 3 059
Е как - биберончето е ново - издължено и без светлосенките. Ако смяната на изображението му не е свързана с промяна в друга функция, се чудя защо бе нужна промяната му?!

Общи условия

Активация на акаунт