BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 501
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 075

А ето при мен как е на телефона. Мобилната. За добро утро. До сега качвах скрийншот! Хубав неделен ден!🍀

# 3 076
Това е олд мобилната, нали?😁

# 3 077
Това е олд мобилната, нали?😁
Не! Новата е. 😂 Сега се оправи. Исках само да се похваля. Понеже ставам рано и първата ми работа е да чета тук или във ФБ, тук не можах.

# 3 078
Явно всички получаваме различни "екстри" на мобилната.
Всекиму според заслугите.😁😂😂😂

# 3 079
Е, по - голяма заслуга от това да си отвориш очите с форума, здраве му кажи. А като гледам на други биберонът им е кусур.😂😂😂

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 08:46 от Билян@

# 3 080
Ааааа, аз и заспивам с него. Водя те.😁😂😂😂

# 3 081
Ето го синьото от мен:
Скрит текст:
И биберона:
Скрит текст:

Лейди, този екран как ти се получава? За биберона питам.
С каква ОС си?
Имам усещането, че зависи от ОС?
Аз съм с андроид.
Гледам, че и Лили има като моя екран. newsm78

# 3 082
Биберонът е тук, бе, девойко Grinning имаш и ти, не са те пропусналЕ.
С Андроид съм. Като отвориш начална страница в Хром е. На мен начална ми е Google.

# 3 083
Аз пък на новата версия не открих раздел 'Правила"  и минавам през старата защото там е най-отгоре. Знам, че имаше някъде, но...Иначе цъках да ги търся даже в 'свободно време',  защото бг мама си е за свободното време, знам ли каква е логиката на някого и къде е покрил правилата.

А иначе, намирам за неудобно, че в новата версия до датата на всеки пост не пише деня от седмицата. В старата версия го има и по няколко пъти на ден поглеждам в кой ден е писан пост и се дразня, че няма деня. Просто в темите за забременяване много често има постове като 'в сряда ЧХГ ми беше толкова, а днеска е толкова, какво мислите?' или 'в петък съм на второ мнение" и на мен ми се иска да видя поста от петъка, ма нямам календарче да пресметна на коя дата се пада...  #Cussing out Не може ли да се добави?

# 3 084
"Правила" са, като цъкнеш горе в ляво на трите чертички и ти излезе списъкът с подфоруми, най-последни долу.

# 3 085
  • Луната ни пази

И аз съм с андроид и хром като браузър и така изглежда екрана ми.

# 3 086
  • Ямбол
...
А иначе, намирам за неудобно, че в новата версия до датата на всеки пост не пише деня от седмицата. В старата версия го има и по няколко пъти на ден поглеждам в кой ден е писан пост и се дразня, че няма деня. Просто в темите за забременяване много често има постове като 'в сряда ЧХГ ми беше толкова, а днеска е толкова, какво мислите?' или 'в петък съм на второ мнение" и на мен ми се иска да видя поста от петъка, ма нямам календарче да пресметна на коя дата се пада...  #Cussing out Не може ли да се добави?
Като застанеш с мишката на датата, се появява текст, в който пише и деня от седмицата.

# 3 087
"Правила" са, като цъкнеш горе в ляво на трите чертички и ти излезе списъкът с подфоруми, най-последни долу.

Аа, да, благодаря, но аз долу имах лентичка с някаква информация и съответно последния подфорум, който виждах беше Обяви....

Благодаря и за деня от седмицата, не знам кое налага това упражнение с мишката, все пак 2 букви са, но пак е нещо...

# 3 088
Ми нямам пък.
Скрит текст:

# 3 089
аз съм с опера и сафари, само сафарито е с биберон
няма го нито в андроидската, нито в епълската опера
син цвят като на ексрейЛили никъде няма

Общи условия

Активация на акаунт