BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 866
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 105
На мен ми работи добре с ios, но днес камбанката не рефрешва
Биляна, щом си новата, сигурно е друга причината, адреса се редактира или със задържане, или с влачене до едита

# 3 106
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ois и аз съм с него ... От днес камбанката не рефрешва. Все си ми дава темите и мненията, които вече съм прочела.

# 3 107
И с андроид камбанката не рефрешва.

# 3 108
Herzen, да, така и направих Задържах и вече и аз си имам моя си дебилен биберон. Няма да се цепя от колектива, я.😁 Явно се работи по версията щот и при мен камбаната " не бие".🍀

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 08:14 от Билян@

# 3 109
Едно наистина полезно нещо направихте - качването на снимки и то се скапа и не работи! Уморих се от всичко. Честно, да скапеш зорлем нещо, което си работи, е истинско безумие! Astonished No Mouth Целият предишен форум имам предвид...

# 3 110
  • София
Мда, и аз това идвах да кажа. Скапал ми се е аватарът, опитах да кача снимка от компютър и.... тази услуга не е достъпна.

# 3 111
Доста изрязани снимки има в темите. Потребителите дори не са забелязали, че няма нищо на снимките им. Поне от неделя е този бъг и не се оправя.

# 3 112
  • в сърцето на един мъж...
Почна се от генерални проблеми, народа мрънка, мрънка, нищо оправено няма, ама сега всички се радват на появата на биберон Simple Smile Ама това, че половината функции по форума не работят - абе все тая, работи се... Ако имам такъв персонал и така да ми работи, ще ги уволня, че и заплати няма да им дам, и работа в бранша няма да си намерят Simple Smile Трагично е положението ...

# 3 113
Не ми дава да си редактирам току що публикуваното мнение. Дано не ми отреже снимката.

# 3 114
Почна се от генерални проблеми, народа мрънка, мрънка, нищо оправено няма, ама сега всички се радват на появата на биберон Simple Smile Ама това, че половината функции по форума не работят - абе все тая, работи се... Ако имам такъв персонал и така да ми работи, ще ги уволня, че и заплати няма да им дам, и работа в бранша няма да си намерят Simple Smile Трагично е положението ...
Не само, че нищо не се оправя, ами и още неща се развалят.

# 3 115
Е да де, ама виж един биберон ква радост достави Simple Smile

# 3 116
Явно екипът е съставен от млади специалисти Simple Smile

# 3 117
Съдейки по качеството на работа- невръстни дечица .😁😉

# 3 118
Съдейки по качеството на работа- невръстни дечица .😁😉

Като им гледам качеството на работа, все едно моя син в час по информатика е работил... Пък то е на 11 все пак...

# 3 119
Ще има ли още промени в мобилната версия? Вече не помня какво ме дразнеше, липсват ми само бърз бутон за редакция, спойлер и читави икони.

Общи условия

Активация на акаунт