BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 893
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 555
Влизат, викаш да разтоварят и то същото като в офиса. Grinning

# 3 556
  • Куциндрел
Прекрасно направихте темите да не са вече едно голямо бяло.
Бихте ли направили така и да бъде в главната страница на форума, подфорумите и останалите страници, примерно като Последни мнения.
Така със сивичкото острани вече нещата придобиват по-нормален вид.
Лиляна, теб така ли ти харесва или преди? Или и двете? Joy

# 3 557
Мен от това бяло ме болят очите. Ако целта е да прекарваме по 10 минути на ден във форума... тогава какъв е смисълът изобщо?

# 3 558
Цеце на Лиляна и харесва вси- чко! А бе къде виждате нещо различно при мен все е бяло.

# 3 559
  • Куциндрел
Цеце на Лиляна и харесва вси- чко! А бе къде виждате нещо различно при мен все е бяло.
Бее, у темите кат влезеш леко сиво е отстрани, вчера кат се жалих беше все бяло.
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Лиляна се подмазва, ама не знам с каква цел. Mr. Green

# 3 560
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Сега минах и аз в новата версия да видя какво е положението.Сивее да.

# 3 561
  • Куциндрел
Сега остава да започне да сивее и на другите места - началната страница, подфорум, мненията на някого и не знам още де, че не ми се обикаля да кликам.
Но хубавото е, че правят промени и не мрънкаме напразно.

# 3 562
  • Варна
Май се оправи, поне за момента.

# 3 563
Сигурно създателят на новата визия  е  вложил много труд и безсънни нощи, за което поздравления. Но аз лично не мога да се ориентирам в нищо. Моля Ви върнете опцията "Към старата версия". Много потребители ще се откажат от тази полезна  социална мрежа заради нововъведенията, които вместо да ни облекчат, ни затрудняват и ядосват.

# 3 564
  • София
Моля Ви върнете опцията "Към старата версия".
Има линкове в горната и долната част на сайта
горе - http://scr.hu/0ws9/skqa4
долу - http://scr.hu/0ws9/dx4o0

# 3 565
  • Rock & Roll feeling ...
Има ли вариант да остане за постоянно в 2 версии и всеки да ползва това,което му е по-приятно ?

# 3 566
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На този въпрос отдавна отговориха - НЕ. Peace

# 3 567
И аз да помрънкам малко. От вчера, но не във всички теми, които имам включено известие за нови отговори, като цъкна не ме праща на първото непрочетено, а отивам на последния коментар. И се започва първо да видя на известието колко нови отговора има после се започва едно броене отзад-напред за да стигна аджеба до първия непрочетен, което е хипер изнервящо!
Еее, това беше изказах си мъката! Дано скоро се оправи. Става дума за новата мобилната версия  с IOS съм.

# 3 568
Виждате ли емотикони от мобилната версия? Или само аз не виждам?

# 3 569
Част от ресурсите, ползвани за старата версия, са преместени на друг сървър. До 24 часа може да има частични временни затруднения при зареждането на някои картинки в зависимост от кеша.

Общи условия

Активация на акаунт