BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 216 841
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 3 660
Смятам, че надценявате способностите на екипа,  сътворил това недоразумение "бета ". И първи рожден ден ще й отпразнуваме,  а може и още няколко.

# 3 661
Надценил ги е който ги е наел, не потребителите на форума...

# 3 662
  • София
Обещавам ви и на двете да не ви харесвам постове Wink (така или иначе го правя рядко)

Шест теми с непрочетени от мен мнения, които в новата версия трябва да издирвам измежду 109 други съобщения, че някой харесал мое мнение! Абсурдно е просто. Какво пречи да има два отделни бутона, единия да показва както и досега само непрочетените мнения в темите с участия, а за тези, на които им е толкова важно колко пъти са ги одобрили да има друг бутон само с одобренията?
Ако отвориш новите мнения през менюто, а не през камбаната, ще видиш само търсените шест.
Прочиташ ги и изтриваш наведнъж цялото съдържание на камбаната, за да не те тормози. Smiley

# 3 663
  • Испания
В момента в новата версия ми излизат над 115 индикации, а в старата са 6!!! Шест теми с непрочетени от мен мнения, които в новата версия трябва да издирвам измежду 109 други съобщения, че някой харесал мое мнение!

Хвалиш ли се или се оплакваш?

Mrs Jan ти е обяснила как да си решиш проблема. Нищо сложно.

# 3 664
  • Варна
Обещавам ви и на двете да не ви харесвам постове Wink (така или иначе го правя рядко)
Ако отвориш новите мнения през менюто, а не през камбаната, ще видиш само търсените шест.
Прочиташ ги и изтриваш наведнъж цялото съдържание на камбаната, за да не те тормози. Smiley

Да, знам! Но защо трябва да цъкам сто менюта, за да стигна до нещо, което в старата версия е достъпно с един клик??? Демек новата, вместо да опростява нещата ги усложнява! Това ли е идеята на новите версии, че не ми е ясно?
Smileys,
оплаквам се. Предполагам, че всеки по-редовен потребител има подобна бройка известия, така че не се смятам за нещо изключително в това отношение.

# 3 665
Ами аз нямам толкова известия. Имам за непрочетени теми и по няколко полезни на ден. В камбаната отдавна не ми излизат неща, които не ме касаят. Още в началото се отписах от всички подфоруми и не получавам излишни известия. Та в този ред на мисли на мен камбаната ми е приятна за ползване и изобщо не ми се отличава от нотификациите в старата версия. Ама аз харесвам новата версия, та сигурно мнението ми не е меродавно 😊

# 3 666
  • Варна
Ами може би си ги разчистваш често, затова нямаш толкова много. Но мен лично харесванията изобщо не ме интересуват, интересуват ме постовете. И изобщо не виждам какво общо има едното с другото, че да излизат в общ списък??? Това просто противоречи на всякаква логика. Все едно като си влезете в мейла всички писма да са в общ списък - изпратени, прочетени, спам, кошче? Нормално ли ви се вижда?

# 3 667
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не, и затова роптая.  Peace
Напълно споделям мнението ти, Месечинке.
Искам си отгоре да ми излизат на отделни символи нови отговори, следени, лични съобщения и като така или иначе го напъхаха това полезно, и за него да има отделен бутон.

# 3 668
И на мен нищо излишно не ми излиза на камбаната, а полезностите не мисля, че създават чак толкова работа на собственика им. Едва ли на ден ви се случват стотици лайкове, та хайде моля, моля без драми.

# 3 669
Ами може би си ги разчистваш често, затова нямаш толкова много. Но мен лично харесванията изобщо не ме интересуват, интересуват ме постовете. И изобщо не виждам какво общо има едното с другото, че да излизат в общ списък??? Това просто противоречи на всякаква логика. Все едно като си влезете в мейла всички писма да са в общ списък - изпратени, прочетени, спам, кошче? Нормално ли ви се вижда?
Ами разчиствам ги, разбира се, защо да ми свети камбаната постоянно. Изчитам си новите отговори и маркирам всичко като прочетено, не са 200 лайка все пак...

# 3 670
  • Варна
та хайде моля, моля без драми.
Ама хайде моля да имам право да мисля различно от теб. Чакам отговор от хората, от които това зависи, нямам намерение да споря повече с теб и подобните на теб, разбрах, че си падате по подобен род тюрлюгювеч. Аз обаче обичам подредените и сортирани менюта и неща.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 07:59 от Месечинка виторога

# 3 671
от къде да я изключа таза тема в мобилната версия?

# 3 672

Шест теми с непрочетени от мен мнения, които в новата версия трябва да издирвам измежду 109 други съобщения, че някой харесал мое мнение! Абсурдно е просто. Какво пречи да има два отделни бутона, единия да показва както и досега само непрочетените мнения в темите с участия, а за тези, на които им е толкова важно колко пъти са ги одобрили да има друг бутон само с одобренията?

И защо трябва да го прави? Нали новата версия се прави, щото уж била по-удобна, бърза и не знам си каква.
А в мобилната пък е още по-трудно цялото това разцъкване напред-назад.

И в крайна сметка, тъй като очевидно не съм само аз, на когото му е безполезна камбаната, моля някой модератор да се включи най-накрая и да каже ще има ли промяна в нея.

# 3 673
от къде да я изключа таза тема в мобилната версия?
Не става от мобилната. Първо премини към пълната версия и от там.

# 3 674
  • Mediterraneo
Излишни, по вашите думи, неща в камбаната и аз нямам. Имам нови отговори и харесани публикации. Но категорично е неудобно всичко да е заедно, не ме касае кой кога е харесал мненията ми!
Аз не разчиствам камбаната по 100 пъти на ден. Има теми, които следя, но сега не ми се четат; има други, в които пиша, ама пак оставям новите мнения за друго време и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт