Електронни четци - тема XX

• 67 343
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • Scotland
https://www.helikon.bg/10000007493861-%D0%A1%D1%83%D0%B3%D0%B5%D … %D0%B5%D0%BB.html
Тази книга е в epub формат, но има защита. Това значи ли, че ако я купя и опитам да преформатирам в mobi, няма да стане...заради защитата?

# 196
  • София
Имаше някакви начини да се маха защита ...уж... потърси в гугъл. В този й вид няма да може да я качиш на киндъла.

# 197
  • София
Jinxey, да, точно така. Ако я купиш в epub, ще трябва да свалиш защитата и чак тогава да преформатираш в моби.

# 198
  • Scotland
Така и предполагах! Благодаря, момичета! Хич няма да се мъча.

# 199
Момичета, да ви се похваля - купих си и аз Киндълче йеееее уте го очаквам и стартирам четеноманията ми. Поръчах си Киндъл 8 генерация по ваши съвети, балгодаря за което. 

# 200
  • София
https://www.helikon.bg/10000007493861-%D0%A1%D1%83%D0%B3%D0%B5%D … %D0%B5%D0%BB.html
Тази книга е в epub формат, но има защита. Това значи ли, че ако я купя и опитам да преформатирам в mobi, няма да стане...заради защитата?

Купувай си я смело книгата. Аз редовно си купувам е-книги. Ето ти стъпка по стъпка как се маха DRM защитата. Работа за 2 минути. Следвай съветите на Katrine.

http://www.bg-mamma.com/?topic=808813

# 201
Като заговорихме по-назад за Aliexpress, някой купувал ли е от там електронен четец? Гледам, че има всякакви.. Напр. базовия Киндъл 8 е $90, което пак си е същото почти като от Амазон и вероятно, ако трябва да купувам електронен четец, ще е пак от там. Но информативно питам все пак..

tsodar, със здраве да се ползва!

# 202
  • София
Като заговорихме по-назад за Aliexpress, някой купувал ли е от там електронен четец? Гледам, че има всякакви.. Напр. базовия Киндъл 8 е $90, което пак си е същото почти като от Амазон и вероятно, ако трябва да купувам електронен четец, ще е пак от там. Но информативно питам все пак..

Не бих си купила никаква техника от Алито, освен ако не съм решила да купувам някаква китайска боклучава марка за никакви пари, които мога да прежаля.

# 203

tsodar, със здраве да се ползва!

Ще имаш мито и данък и два работни дни да го освободиш от митница.Ако продавача го напише като по малка сума може и да стане ,ама не е сигурно ,може и да иде на митница.Освен това в алито много от читавите неща въобще  няма като опция доставка до БГ.Доставят до Русия ,САЩ и т. н.

# 204
nana77, не питам за китайска марка четец, а за популярните. Или ти се съмняваш дали ако купиш напр. Киндъл - ще получиш наистина Киндъл? Simple Smile
Аз от няколко месеца пазарувам от Aliexpress, но като техника до тук съм купила само една външна батерия без никакви забележки (не беше евтина) и също два детски смарт часовника, които са евтини в сравнение с тези, които продават българските мобилни оператори и много, много по-добри! Пак казвам, че едва ли бих поръчала четец, при положение, че има други алтернативи (вероятно с по-бърза доставка), но ми е любопитно. И все пак е вариант, който може да е полезен за обсъждане в темата по принцип. А и там правят намаления, ползват се купони..

ctefani, да, всъщност пропуснах момента с митото, дори и да се пише с ниска стойност винаги има риск.

# 205
  • София
nana77, не питам за китайска марка четец, а за популярните. Или ти се съмняваш дали ако купиш напр. Киндъл - ще получиш наистина Киндъл? Simple Smile

Определено. Няма как да е оригинал и да е по-евтин от този в Амазон, дето си е техен. Все едно да си купиш Iphone от Алито  Joy

# 206
Аз те разбирам, но явно съм твърде наивна и доверчива. Simple Smile Просто предполагам, че са купени много бройки от Амазон с отстъпка и така... Както и да е, приключвам темата. Simple Smile

# 207
  • София
Ако продават ментета киндъл в алито почвам да се замислям колко оригинални са тогава продаваните в олх-то...

# 208
Пак казвам, че аз явно съм наивна и не смятам, че са ментета. Simple Smile И какво съвпадение, тъкмо прочетох това в темата за Aliexpress:
Имаше лятно намаление с купони в края на август и си купих изгодно това:
https://www.aliexpress.com/item/New-Kindle-White-2016-version-To … /32720695613.html
Ще поканя авторката тук да сподели мнение. Simple Smile

# 209
  • Scotland
Aз не бих си купила точно Киндъл от Али-то, но друга, китайЦка, техника бих и даже съм купувала. Взех си наскоро мултимедиен проектор за 150 лева. Дойде доста бързо, в пощата, не съм плащала мито. Оглеждам се на телефон, китайска марка, който има страшно много памет, хубава камера и други екстри, а е евтин.

Общи условия

Активация на акаунт