Електронни четци - тема XX

• 67 293
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Съвсем нормално си работят. И като усещане - все едно натискам бутон. Имам чувството, че и релеф има, а в действителност няма.
На мен не са ми удобни за разлистване на страниците. Иначе за всичко друго си ползвам основно тях.

# 361
  • София
Съвсем нормално си работят. И като усещане - все едно натискам бутон. Имам чувството, че и релеф има, а в действителност няма.
На мен не са ми удобни за разлистване на страниците. Иначе за всичко друго си ползвам основно тях.

Сега колегата ми обеща, че ще донесе Воядж и ще видя като го пипна какво ще е усещането.

# 362
И аз съм писала многократно за бутоните на Voyage, на мен са ми удобни и ги ползвам в 80% от четенето. Но явно има значение какъв четец е ползван преди това. Аз бях ползвала само Paperwhite, т.е. само с тъч. Може би, ако сте свикнали с копчета долу е трудно да се свикне.

Аз съм с Киндъл петица. Бутоните са отстрани. Въпросът е, че те са реални, а тези на Вояджа не са. И ме притеснява функционалността им.
Има три степени на силата на натиск. По този повод щях да посъветвам мъжа на Angel_Dust да си ги направи на най-високата степен, може би така ще избегне по-честото случайно натискане, защото трябва да е по-силно, а не с всяко леко докосване да прелиства.
Единствено на тъмно понякога наистина трудно се нацелват.

# 363
  • София
Сиси - не е само това, казва, че и като място са му неудобни, не знам как го държи този киндъл, но...
Сега го пробвах - малко ми е странно, но аз вероятно бих свикнала, ако се налагаше, но все пак наистина страничните копчета на  старият са ми в пъти по-удобни сравнени с това пристискване на рамката. И цялото усещане ми е едно такова много странно с тези "копчета" все едно някаква гума натискам. Че и все едно преминава нещо като лека вибрация през киндъла (може ли да си  пуснал нещо такова)?
Както и да е де - за мен съм си ясна, моят най-много си го харесвам.
Но в момента какъвто е избора или бих си взела пейпъра или изобщо бих се насочила към друга марка.

# 364
  • София
Както и да е де - за мен съм си ясна, моят най-много си го харесвам.

Твоят беше?

# 365
  • София
Първият оейзис.

# 366
  • София

Е то няма особена разлика между първия и новия. Само големината.

# 367
  • София
Което за мен е огромна разлика, големина и тегло са ми от първостепенна важност. Копчета преглъщам, но размер и тегло - не.

# 368
Момичета, киндъл, който е купен от мен за приятелка, но без отметната опция подарък, може ли да го регистрира сега?
Тя няма изобщо акаунт в амазоните. Трябва да си направи първо такъв нали?
Всъщност сега виждам новия киндъл в моя акаунт при останалите устройства. Май е регистриран автоматично. Сега да го отрегистрирам и тя да се регистрира?
А с гаранцията какво се случва?

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 09:24 от Пролетен дъждец

# 369
  • София
Пролетен дъждец няма проблем да го отрегистрираш при теб, но не си спомням откъде ставаше. Рових доста и аз така за един киндъл за приятелка. После тя обаче нямаше никакъв проблем да си го регистрира на нейният акаунт, дори писа до амазон съпорта и и махнаха рекламите, тъй като нямаше регистрирана карта и one pay click и на нея и излизаха реклами.

# 370
Много благодаря, Айла!
Видях в акаунта ми откъде да го отрегистрирам. Ще пиша първо на съпорта да махнат рекламите, че не знам тя дали ще се оправи с езика.

# 371
  • София
Не съм сигурна, но мисля че рекламата е вързана с профила. Тоест докато беше на мое име регистриран, нямах реклами, но когато го регистрира тя на нейно име се появиха.... Причината според нея е че аз имам регистрирана кредитна карта и съответно си купувам книга само с един клик, те си се дърпат от картата, а тя няма регистрирана такава.

# 372
  • София
Здравейте, тепърва навлизам в тематиката за четците и ще съм благодарна за малко насоки.
Сравнявам Пейпъруайт и Воядж. Основните разлики виждам в размера и теглото и в подсветката. Оправдават ли разликата в цената?
Опитах да чета на таблета и е кошмарно гадно. Изкьоравих се. Нали с четците е коренно различно?

# 373
  • София
Здравейте, тепърва навлизам в тематиката за четците и ще съм благодарна за малко насоки.
Сравнявам Пейпъруайт и Воядж. Основните разлики виждам в размера и теглото и в подсветката. Оправдават ли разликата в цената?
Опитах да чета на таблета и е кошмарно гадно. Изкьоравих се. Нали с четците е коренно различно?

Естествено, че е коренно различно. Иначе на пазара нямаше да се продават четци.
Между Пейпъруайт и Воядж изобщо не може да има момент на размисъл - освен финансов - ако цената не е притеснителна за теб - Воядж е по-добрият избор. Има и тъч и бутони, макар и сензорни, подсветката му е по-добра от тази на пейпъра и се саморегулира.

# 374
  • София
Ev_e - в София си - иди и виж някъде на живо двата и ги сравни (ако ги намериш и на едно място).  В размер и  тежест, разликата не е много усезаема между двата. Като ги хванеш в ръка ще си прецениш дали разликата в цената е оправдана за теб. За мен - не, да, вероятно подсветката на вояджа ще е една идея по-добра от пейпъра, но дали си струва цената - само ти може да си прецениш.

Общи условия

Активация на акаунт