Електронни четци - тема XX

• 67 297
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Не е неприятно "прелистването" на Вояжа, но бутоните не са истински и някои ревюта казват, че било трудно да се виждат на тъмно. Аз не съм пробвала Вояж на истински тъмно, обаче, само в магазин с ярка светлина. Вояж не исках защото имаше много оплаквания от светлината, която не била равномерна по англоезичните форуми.

Ако е само за "прелистването,"  Вояж е по-добра сделка от Оазис.

Ако не бяха тия бутони, които за мен са важни, щях да взема Кобо, на който също се регулира тона на светлината, а и е 7.8 инча.

# 346
  • София
Това какво общо има с оазиса,където бутоните са си реални.

# 347
  • София
Пикси, аз съм фен на Киндъл, няма да купя друга марка. Така че чуденката ми е между Воядж и Оазис. Цената и на двата е висока, но аз чета ужасно много и много бързо се изплащат. Въпросът е, че аз съм свикнала с бутоните и не искам киндъл без тях.

# 348
  • Scotland
nana77, аз пък не бях виждала Voyage на живо и не го харесвах ( по снимките), но наскоро го видях и съм влюбена. Дори май повече го искам от Oasis-a. И понеже по Великден взимах Paperwhite, не съм на зор. Ще след я цени, промоции и може и да се сдобия с Voyage Simple Smile

# 349
  • София
Има я и малката подробност, че шанса за намаление на Воядж никак не е малък, а за Оейзисът, както е нов-новичък - нъц.

# 350
  • София
Има я и малката подробност, че шанса за намаление на Воядж никак не е малък, а за Оейзисът, както е нов-новичък - нъц.

Да, така е, обаче ако се окаже, че Вояджът не ми е удобен ще съм се прецакала за сто лева разлика

# 351
Нана, има ли ги къде да пробваш Вояж?  Аз съм човек, който иска бутони, и за мен тези на Вояж са функционални. Аз лично не използвам бутоните непрекъснато, а редувам с тъч. Не знам как ще е ако само и единствено бутоните се използват.

Честно казано, все се надявах да пуснат Voyage 2 с по-голям екран вместо този нов Оазис. Наистина субективните усещания са много индивидуални. Има хора, на които точно асиметричният дизайн на Оазис допада, а на мен не.

В момента ще е все компромис в моя случай.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 21:39 от Pixie

# 352
  • София
Колега ми е обещал, че ще вземе Воядж от негов приятел, за да го видя на живо. Ама да видим. Иначе не знам в големите вериги дали има Воядж наличен да отида да го пробвам. Аз тъч не мога да ползвам постоянно. Свикнала съм с бутоните.

# 353
  • София
Аз тъч не мога да ползвам постоянно. Свикнала съм с бутоните.
Свиква се бързо. И аз си жалех за бутоните на четворката, но я смених с пейпъруайт. Миналата седмица четох малко на стария четец и пръста ми непрекъснато подскачаше към екрана Simple Smile

# 354
  • София
Аз тъч не мога да ползвам постоянно. Свикнала съм с бутоните.
Свиква се бързо. И аз си жалех за бутоните на четворката, но я смених с пейпъруайт. Миналата седмица четох малко на стария четец и пръста ми непрекъснато подскачаше към екрана Simple Smile

Ами не искам да свиквам и да се тормозя. Не ми харесва Пейпъруайта, а и смотана му е подсветката.

# 355
  • София
nana77 - ей, сега го питах ММ, как намира  бутоните на Вояджа като го е поползвал вече малко... общо взето каза, че били отвратителни , не ги ползвал, освен ако случайно не ги зачкачил (което му е другия проблем чат-пат). Не че не свикна с  тъча, но казва, че за него ако на стария с бутоните имаше  подсветка щеше да е перфектния и да не иска  да го сменя никога.
Обаче и той като мен новия оейзис не го ще, както каза - кой би го поискал този кютюк Simple Smile Общо взето казва, че се е минал, че не си е поръчал пейпър-а Simple Smile Т.е. единственото, което усеща като ъпгрейд и харесва, сравнение с 4-ката е подсветката на екрана.

Аз между другото повъртях един BOOKEEN онзи ден в  магазина из ръцете си и ми беше доста симпатичен, на пипане и с копченцата отстрани, обаче нямаше заряд и не видях, как са в действителност нещата.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 22:46 от Angel_Dust

# 356
  • София
Не че не свикна с  тъча, но казва, че за него ако на стария с бутоните имаше  подсветка щеше да е перфектния и да не иска  да го сменя никога.

Ето това е истината и за мен. С петица съм, само една пуста подсветка да бяха му сложили и никога нямаше да купя нов.

Но като няма, няма. Явно си вървя към новия Оейзис.

# 357
Nana, аз съм с Voyage и според мен бутоните му си работят перфектно. Друг е въпросът, че на мен не ми пасва мястото им. Искам ги отдолу, а не отстрани. Така си бях свикнала с Pocketbok-а. Сега отстрани ми пасват само при някои положения за четене и реално повече карам с тъча. Явно не държа четеца по начина, който явно според дизайнерите, ползват повечето потребители.
Иначе Voyage не си го давам за нищо на света. Въпреки че има неща по интерфейса му, които, ако зависи от мен, бих организирала по друг начин.

# 358
И аз съм писала многократно за бутоните на Voyage, на мен са ми удобни и ги ползвам в 80% от четенето. Но явно има значение какъв четец е ползван преди това. Аз бях ползвала само Paperwhite, т.е. само с тъч. Може би, ако сте свикнали с копчета долу е трудно да се свикне.

# 359
  • София
И аз съм писала многократно за бутоните на Voyage, на мен са ми удобни и ги ползвам в 80% от четенето. Но явно има значение какъв четец е ползван преди това. Аз бях ползвала само Paperwhite, т.е. само с тъч. Може би, ако сте свикнали с копчета долу е трудно да се свикне.

Аз съм с Киндъл петица. Бутоните са отстрани. Въпросът е, че те са реални, а тези на Вояджа не са. И ме притеснява функционалността им.

Общи условия

Активация на акаунт