Електронни четци - тема XX

• 67 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Kindle Paperwhite в Emag - 199.99 лв , налични 200 броя.

както обявих по-горе аз вече поръчах един. Ясно е, че в амазон , ибей или ала-баланица са по-евтини, но на който не му се занимава с тая галимация и няма време , емаг е добър вариант

# 466

Още един въпрос за новия Оейзис: Пише, че "посоката" на копчетата може да се смени и кастъмизира. Например, горното копче за предишна страница и долното за следващата. Като се обърне екрана, този setting запазва ли се?

Да, запазва се.
За батерията ще ти кажа при четене, за слушане - не слушам нищо на него, сори.

# 467
  • Scotland
Чак пък галимация Grin Поръчваш и чакаш - нищо сложно Wink

# 468
Със стар Киндъл съм и няма голямо разнообразие от калъфи за него, харесах след много зор един,  обаче е без магнитно затваряне. Не съм ползвала такъв досега и се притеснявам дали няма да се разтваря.
Извинявам се, ако някъде е обсъждано Flushed

# 469
  • София
Аз искам да си поръчам калъф за Paperwhite 3 - някои скоро поръчвал ли е - доволен?

# 470
Със стар Киндъл съм и няма голямо разнообразие от калъфи за него, харесах след много зор един,  обаче е без магнитно затваряне. Не съм ползвала такъв досега и се притеснявам дали няма да се разтваря.

Ами разтваря се....добре е като се носи да е в отделен джоб на чанта...така че да не влезне някоя химикалка при дисплея и да отиде четецът на боклука....

# 471
Аз искам да си поръчам калъф за Paperwhite 3 - някои скоро поръчвал ли е - доволен?

https://www.ebay.com/itm/Leather-Black-Smart-Case-Cover-for-Amaz … 60353.m1438.l2649
това поръчах преди повече от година, но беше на смешната цена от 3,99 лири с БД, може да има евтин от друг търговец...

# 472
  • София
Стар, стар, колко да е стар и за 4 и 5 има калъфи в алито.
Иначе да - без магнит може да се отвори, може да го носиш когато ев чанта в нещо допълнително или да измислиш накакъв  ластик да минава през него и да го държи  затворен. Както на някои тефтери.  Може да го пришиеш/залепиш към калъфа или просто да го слагаш отделно.
Нещо такова  https://www.aliexpress.com/item/Natural-Flax-Case-For-Kindle-4-5 … 6aa4531e0f4d69164

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 09:44 от Angel_Dust

# 473
Много чакане с това Али, ако може го искам още днес Joy

Ето такъв искам.

Този е нещо подобно, но май не става за моя, ако не бъркам се води 2012-та.

Това е идеалният вариант, но пък всички от този модел са намалени, само този на редовна цена, ще изчакам да видя дали няма и него да намалят Simple Smile

# 474
  • София
Аз бях взелапоследно като първия - оригинален , обаче, но те са също без магнити Wink
Вторият трябва да става, ако твоят е 4-ка. (това е сивият, просто първо пускат сив, а на следващата година ако не бъркам черенкалъфите следва да са еднакви)

# 475
  • София
Моят Киндъл4 е с калъф като първия показан и нямам проблеми с него вече толкова години. Не ми се разтваря и не съм имала проблеми. Взех си го от Али-то тогава, че тук всички бяха много скъпи.

# 476
  • София
Аз от лятото съм с този калъф и съм супер доволна.

https://www.emag.bg/kalyf-hama-arezzo-za-ebook-chetec-kindle-wif … 299/pd/DH7FK3BBM/

# 477
  • София
С Пейпъра поръчах и ето такъв калъф (червен), предполагам, че визуално добре ще си пасне с бял киндъл.
https://www.amazon.de/gp/product/B075Z1QXH7/ref=oh_aui_detailpag … ?ie=UTF8&th=1
Тогава беше за 2,99 евро, с 1,99 доставка.
Нямам никаква идея какъв калъф е удобен, затова избирах да е най-евтиният, понеже пазаруването тия дни бая ми изтъни бюджета. Някой ден ще си поръчам кожен, винаги предпочитам усещането на естествената кожа, но 35 евро и нагоре ми се видя прекалено на този етап.

# 478
  • Хасково
Как да изберем калъф за Киндъл насочили сме се към AlliExpres.

# 479
  • София
по модел на четеца и личен вкус...

Общи условия

Активация на акаунт