Електронни четци - тема XX

• 67 099
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Само киндъл с реклами не доставят до България. Без рекламите и voyage съм поръчвала директно до тук, с дчл дойде.
Имаш ли спомен колко излезе директната доставка до БГ с DHL? Питам защото съм решила ,ако пуснат на черен петък тази година пак да си купя един резервен.Миналата  година така се чудих ,не купих и сега ми сдипли нука ,ама ме остави 1 ден след намалението от 69 евро....... е това е нещастна работа.Понеже без ел четец не мога си го купих от олх ,излизаше ми близо 50лв по евтин отколкото от амазон към момента.Ама съм решила зимата един резервен да си купя Simple Smile 

# 91
Поръчах първия от олх в бял цвят. Дано нямам проблеми. Благодаря ви!

# 92
Пейпъруайта от миналата пролет коя версия е, че не мога да намеря  newsm78

# 93
  • София
Пейпъруайта от миналата пролет коя версия е, че не мога да намеря  newsm78
Мисля, че е Киндъл Пайпъруайт 3 - 2016 - това е белият. Като разликата от Киндъл Пайпъруайт 3 - 2015 е единствено цвета.

# 94
Е моят е черен и е 3-ка -2016г. 7-ма генерация поне така пише в профила ми в немския амазон ,като влизам да си пращам книги.На дъщеря ми го купих миналото лято и е същия ,понеже ползвах моята регистрация и като вляза в профила в амазон си пише -две устройства , подробности за устройствата ,настройки и т.н.

# 95
И на мен днес ми казаха, че белите са 2016г.

# 96
Да, аз го купих на великденската разпродажба през март, преди да излезе белия? 6 генерация ли се води,че не намирам в профила инфо

# 97
Тук могат да се видят визуалните разлики между моделите.
https://www.amazon.com/gp/aw/help/id=201263790

# 98
  • София
Бях обещала отзиви за Pocketbook touch HD , който взехме за подарък на синчето. Много е доволен има ужасно много функции, лесен за употреба, беше предварително зареден с над 500 книги на класически  английски, немски, руски, френски и испански автори в оригинал.  Много лесно преоразмерява шрифта ( в сравнение с моя Киндъл4, който има само 3 варианта) Има даже судоку, шах , пасианс и др.  Само за музика не го е пробвал още. Изобщо се оказа много успешна покупка, дано и да е такава за дълго Simple Smile

# 99
  • Стара Загора
Имаш ли спомен колко излезе директната доставка до БГ с DHL?
8.40Е е  била директната доставка .

# 100
  • София
Имаш ли спомен колко излезе директната доставка до БГ с DHL?
8.40Е е  била директната доставка .
Моята 8,46Е излиза след VAT Wink

# 101
Цитат
Бях обещала отзиви за Pocketbook touch HD , който взехме за подарък на синчето. Много е доволен има ужасно много функции, лесен за употреба, беше предварително зареден с над 500 книги на класически  английски, немски, руски, френски и испански автори в оригинал.  Много лесно преоразмерява шрифта ( в сравнение с моя Киндъл4, който има само 3 варианта) Има даже судоку, шах , пасианс и др.  Само за музика не го е пробвал още. Изобщо се оказа много успешна покупка, дано и да е такава за дълго

Скъпичък е този Pocketbook touch HD, на цената на Кобо Аура Н2О е.
Имам лоши спомени от Покетбук, от първите им четци. Имах 902А, с дефект на шрифта-избледняваше. Смениха ми го, и вторият бе същата работа. Отказах се от повече рекламации, но май се отказах и от марката.
И сега си търся нов четец, без Киндъл, не понасям крепката му връзка с Амазон.

# 102
Здравейте,
имам Киндъл Пайпъруайт и за конвентиране използвам Калибре. В Калибре-то всички заглавия и имена на автори са ми на кирилица, но в Киндъла тези от тях, които са във формат Mobi, ми излизат на латиница. Пробвах да изтрия всички книги от устройството и да ги кача отново, но е все същото. Имате ли идея какво да направя, за да ми излиза всичко на кирилица?

# 103
  • София
Всичко, което искам ми е на кирилица, ползвам само моби като формат.
Виж в калибрето десен бутон - едит метадата там как са записани на title- title sort съответно и на  Author- Author sort каквото и както е написано там, така ще ти се вижда и на у-вото.

# 104
На мен пък на някои книги в Калибър им се виждат кориците,а в електронната книга-не.Не мога да разбера защо.

Общи условия

Активация на акаунт