Електронни четци - тема XX

• 66 468
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Объркал е думата, четец е, няма как пейпъруайт да е таблет...
Без кутия и кабел е нормално за мен. Това, че е от щатите не виждам проблем... сега дали е бил точно на познати... повече прилича на покупка от  ибей(например), която продава с такова описание...
От друга страна ако изглежда като нов и всичко си му работи - какво значение, то така или иначе всичко е на късмет, още повече при втора ръка  покупки, той май беше с лично предаване, т.е. ще може и да го видиш... но в крайна сметка ти си реши.
Аз лично ако е за мен бих предпочела да си купя базов киндъл, нов от Германия, за да си е с гаранция, пък  подсветкта -  за мен не е най-важна и на лампичка мога да чета.

# 46
  • Стара Загора
Аз съм се объркала с таблета, не той. То вече от толкова четене и гледане, почнах глупости да пиша.
Притеснявам се да не е краден, да не стане някой сакатлък... знам ли?
Избягвам четенето на лампа, за мен е важна подсветката.

# 47
  • София
Имам предвид лампичка, която се закача за четеца, ако  ще четеш без горна/нощна лампа, за да не пречиш на околните.
Лично за мен между нормална стайна лампа и подсветка по-щадящото за очите е лампата, а колко ми дразни подсветката в пълна тъмнина пък да не говорим.

# 48
Дойде ми новия kindle paperwhite и не мога да го ъпдейтна  newsm78 миналата година го направих на дъщеря ми ,е сега не мога.Не ми е активна опцията в менюто на настройките.Как да я активирам?  #Crazy

# 49
Новата актуализация е много нова - на мен ми се обнови днес до 5.8.10. Ако желаеш мога да кача файла в DOX и да дам линк. Ръчното обновяване също не е трудно. Говорим за Kindle Paperwhite 7-th Generation, нали?  Simple Smile

# 50
Да точно така !Благодаря предварително!Не знам защо е неактивен бутона ,за автоматична актуализация?Сегашната ми е 5.8.2.1

# 51
Може да свалиш файла от тук: http://dox.bg/files/dw?a=a11ddcba96
После през USB кабел се прехвърля на четеца в главната директория. След това вече бутона за ъпдейт трябва да е активен. Simple Smile

# 52
Благодаря е сега ще се пробвам.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 20:20 от ctefani

# 53
Чакам отзиви.  Grinning

# 54
Много благодаря!!!!!Стана готово е Laughing
Grinning Сега мога да мирясам и да спра да го чопля ,та най накрая да си дочета книгата!

# 55
Здравейте. Аз пък съм ново 20. Загубих си Киндъл Glare...вкъщи. Няма го от миналия октомври. Оттогава съм преровила всяко кътче, чанта и чекмедже - няма го.Sad Sad Sad Започнах да си мисля, че съм го забравила някъде. Последния ми спомен е, че четох на дивана вкъщи, как малката се събуди, затворих го и го сложих на барплота.
Четох, че ще е добре да го отрегистрирам , защото ако е попаднал в чужди ръце може да се теглят и купуват книги през профила в амазон. Някой да знае нещо такова? Някой и друг съвет от типа "Най - забутаните места, където съм си заварвал Киндъла" - помежду другото  ще ми е много полезен.Защото съм на ръба да го пиша отписан и да си купя нов. Sad

# 56
  • Стара Загора
Здравейте. Аз пък съм ново 20. Загубих си Киндъл Glare...вкъщи. Няма го от миналия октомври. Оттогава съм преровила всяко кътче, чанта и чекмедже - няма го.Sad Sad Sad Започнах да си мисля, че съм го забравила някъде. Последния ми спомен е, че четох на дивана вкъщи, как малката се събуди, затворих го и го сложих на барплота.
Четох, че ще е добре да го отрегистрирам , защото ако е попаднал в чужди ръце може да се теглят и купуват книги през профила в амазон. Някой да знае нещо такова? Някой и друг съвет от типа "Най - забутаните места, където съм си заварвал Киндъла" - помежду другото  ще ми е много полезен.Защото съм на ръба да го пиша отписан и да си купя нов. Sad
Може да е паднал някъде из дупките на дивана. newsm78

# 57
  • София
Ако от октомври го няма и си проверила всяко кътче в къщата.... съмнява ме да е там...малката да го е сбутала сред играчките?

# 58
Ако от октомври го няма и си проверила всяко кътче в къщата.... съмнява ме да е там...малката да го е сбутала сред играчките?

Ами уж сортирах  играчките й по кутии, не го открих там. Незнам - 100 % ще изскочи, когато спра да мисля за него. Проверила съм всички процепи между дивани и легла.  Ще поизчакам малко още, ще пробвам някой друг шамански ритуал за загубени вещи... fingerscrossed bishop afwitch

# 59
  • Ænima/Albuquerque
Мале, ужас! Кой знае откъде те гледа и ти се смее. И аз залагам на процепите на дивана. Възможно е да е някъде много навътре. Аз така затрих дистанционното преди няколко месеца, но го открих на третото бъркане във фотьойла.

Общи условия

Активация на акаунт