Електронни четци - тема XX

• 66 481
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На другите портове пробвах, но в момента кабелът ми е единствен.
Ще пробвам след няколко дни, като пристигнат другите кабели. Мерси.

# 76
  • София
Мда, дано не е някакъв по-сериозен пролем... но и моят телефон така с един кабел не се виждаше, с  другите си е ок... та  просто предполагам, че може и при теб да е нещо такова... т.е. безобидно.

# 77
  • Scotland
Такъв проблем съм имала от кабел Simple Smile Дано е само това!

# 78
  • София
Спунк аз съм с такъв киндъл. Преди две години синът ми ми счупи дисплея без да иска. ММ като провери цените за смяна, направо ми поръча нов. Още тогава не си струваше парите за смяна на дисплей. Новите са на същата цена.

Аз нямам търпение вече да стане декември. Тогава ще си поръчам Воядж. А моят киндъл ще го пусна за продажба.

# 79
  • София
Благодаря, nana77.
Аз вече си взех нов, но бях чела някъде, че екран може да се поръча отвън за около 15-20 долара. Тогава не обърнах внимание и не запомних откъде и как. Ако наистина струва толкова, заслужава си да го сменя.

# 80
  • Разпиляна във въображението
Имам стар модел на Киндъл с повреден екран. Някой знае ли откъде мога да си поръчам нов? Търсих в Амазоните, но нищо не открих.

Купихме на 3-ката Киндъл от Ибей и ММ го смени.

# 81
Аз да споделя ,че съм много доволна от водоустойчивите калъфи за киндъла които купих.Купих два калъфа от джъмбо.На стойност единия за около 3лв.Абсолютно същите се предлагаха онлайн за около 10лв.Перфектен е калъфа,вижда се чудесно през него ,тъча си работи и няма грам пясък и вода които да замърсят.Ползвах го и за смартфона на плажа ,водя си разговор и си цъкам през калъфа без проблем .Препоръчвам с две ръце!!!
Къде стоят тези калъфи в Джъмбо?

# 82
  • София
Когато ходих последно ги гледах около чантите за плаж.

# 83
  • София
Miriel, благодаря. За съжаление не открих това, което ми трябва.

# 84
Включвам се тук, отскоро имам Kobo Aura H2O, макар че бях най-големият враг на електронните книги.

# 85
Момичета, моля за помощ.
Искам да купя Kindle. Досега не съм боравила с електронни четци. Спрях се на модела paperwhite. В olx продават нови, на ниски цени, с гаранция. Към кого да се обърна ако се повреди? Трябва ли да изискам документ от продавача за самата гаранция? Тези двата еднакви ли са и защо кутиите се различават?
Извинявам се за въпросите.
https://www.olx.bg/ad/nov-kindle-paperwhite-3-s-garantsiya-byal- … oari-ID6KI2N.html

https://www.olx.bg/ad/nerazopakovan-v-garantsiya-kindle-paperwhi … oari-ID6slUa.html

# 86
На въпроса защо се различават кутиите не мога да отговоря.За това какъв документ ще получиш от продавалника ,отговора е никъкъв! Никой няма да ти даде документ.Ако изникне проблем ,свързваш се с продавача и евентуално ,подчертавам" евентуално" той ти съдейства за връщането до там от където го е купил!Връщането като сума си е за твоя сметка!Дори да си го купиш от чужбина лично ти  ,примерно от амазон ,ел четците не се доставят директно до БГ ,а с превозвач ,така ,че връщането пак ще си е за твоя сметка!При всички положения за да ползваш гаранция ,рискуваш да се набуташ с транспортни разходи за връщане.Въпреки това пазаруване на четец от БГ е доста по скъпо отколкото да си го купиш от чужбина или от ОЛХ .Аз лично си пазарувам доста неща от амазон ,но четец когато ми се е налагало да купя ,понеже съм карък не е бил на оферта.Всичките четци които съм купила ,обцо на брой 5 ,са от олх и не е имало проблем.2-Нука ми се развалиха ама след 3 години ползване!

# 87
  • Стара Загора
Само киндъл с реклами не доставят до България. Без рекламите и voyage съм поръчвала директно до тук, с дчл дойде.

# 88
  • София
Дори да си го купиш от чужбина лично ти  ,примерно от амазон ,ел четците не се доставят директно до БГ ,а с превозвач ,така ,че връщането пак ще си е за твоя сметка!
Някои модели се доставят директно до БГ.
С или без превозвач, аз лично бих предпочела , обаче да си го поръчам през амазон, не от олх.

# 89
  • София
Според мен във втория линк е някой от по-старите Пейпъруайт (или поне кутиите са такива), а не последния с високата  резолюция (300 ppi).
Що се отнася до гаранцията при Киндъл, тя си е директно от Амазон независимо от къде е купен. Продавачът от ОЛХ няма как да ти даде документ, защото и на него от Амазон не му дават. Когато си регистрираш устройството, то се връзва с профила ти в Амазон и при възникване на проблем директно се обръщаш към Амазон (нека по-запознати да споделят).
Цената в ОЛХ е добра, но ако ти се чака Амазон го пускат на промоция на 70-80-90 евро.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 11:07 от ДюДю

Общи условия

Активация на акаунт