Електронни четци - тема XX

• 67 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Отрицателни мнения  има за всеки модел, включително за оригиналния Оейзис ако човек се разтърси по форуми и коментари след блогове. Така е и за телефони, и за друга техника. Идеален четец за мен лично още няма, а и. хората са с различни изисквания и претенции. Аз си спомням истерията по неравния екран за Вояж (за франкофоните) или Воидж (за англо) когато излезе по форумите Simple Smile

Ето линка с таблицата за сравнения между Киндъл моделите (таблицата е след описанието на новия Киндъл, така че скрол даун):

https://www.amazon.com/All-New-Amazon-Kindle-Oasis-8GB-Grey/dp/B06XD5YCKX

# 391
  • София
Ест, че има за всеки модел, само казвам да видят какви точно са и да си преценят колко биха им пречили и изобщо дали биха били проблеми и за тях.
За старият оейзис има много отрицателни, много от нещата посочвани от други за минуси, аз намирам за плюсове, всичко е много относително и индивидуално.

# 392
Здравейте,много искам да си взема електронен четец и от доста време съм си харесала kindle voyage,но чакам да изпадне някоя изгодна оферта.Искам да попитам понеже в описанието пише че има 5 ГБ  в облачната услуга на Амазон,дали могат да се съхраняват книги свалени и от други сайтове или само от Амазон?Ако има някой притежател на устройството,бих била благодарна да сподели мнението си.Благодаря предварително!

# 393
  • София
Да споделя и аз опит с Киндъл. Имам Kindle 3 Keyboard от много години и това ми е любимата вещ. И съм на мнението на съпруга на Angel_Dust за неговия - ако имаше и подсветка никога нямаше да го сменя!
Сега съм с Kindle Voyage. Спрях се на него главно защото исках бутони, а Oasis ми е грозен.
Бутоните вибрират при натискане, но като че ли са на по-високо място и "зацепването" зависи от силата на натиск.
Та не е същото Sad  Поне за мен...
До такава степен, че неусетно свикнах да ползвам тъч-а, въпреки, че преди ми беше много неприятна мисълта да "мажа" по екрана и си исках бутоните Simple Smile
Та в заключение, за мен явно добър вариант щеше да бъде и Paperwhite, особено сега, като казват, че вече има по-добра осветеност и резолюция от по-старите варианти.

За облака - не мога да дам съвет, не съм ползвала. За толкова години, така и не запълних капацитета на стария киндъл, а чета много, никога не съм трила книга от устройството и пак имаше много свободно място.

# 394
Искам да попитам понеже в описанието пише че има 5 ГБ  в облачната услуга на Амазон,дали могат да се съхраняват книги свалени и от други сайтове или само от Амазон?

Всичко, което изпратиш на Киндъла, се пази - поне ако го изпратиш със Send to Kindle. Но не знам дали книгите, качени чрез кабел, попадат в облака при синхронизация.

# 395
Благодаря!Знам че паметта на самия Киндъл е достатъчна,но ми беше интересно за тази облачна услуга,защото четох няколко ревюта,но информацията беше доста противоречива.

# 396
В американския амазон базовият киндъл ще е от 79,99 на 49,99, доста добра отстъпка, но няма инфо за другите модели и другите амазони

# 397
От кога ще е налично намалението?

# 398
 the vast majority of deals will go live sometime between Friday, November 17, and (Black) Friday, November 24.

# 399
Ясно, значи за Черния Петък. Благодаря за информацията. Simple Smile

# 400
Извинявам се за тъпия въпрос,но мисля да си купя Кидъл. До сега бях с Кобо,но го настъпах без да искам и му счупих екрана.
Та въпроса ми какво означава без специална оферта и със специална оферата,че има разлика в цената в Амазон.

# 401
  • София
Та въпроса ми какво означава без специална оферта и със специална оферата,че има разлика в цената в Амазон.

Специалната оферта е четец с реклами - на книги или на аксесоари за четците.

На началния екран на четеца има лента с реклами от Амазон, а също и скрийнсейвъра е реклама.
По никакъв начин НЕ влияят и НЕ пречат на четенето.

# 402
  • София
Освен това ги премахват без проблем след кратка кореспонденция/чат със Съпорта на Амазон. В никакъв случай не си струва да даваш 20 Евро отгоре, за да е без реклами.
Kindle Paperwhite е на 79.99 евро, а базовия Kindle на 49.99 евро в немския Амазон Simple Smile

# 403
Моят Киндъл уж беше със специални оферти, демек реклами. Бях се приготвила за кореспонденция, ако ми пречат. За мое щастие, не знам поради каква причина, но така и нито една реклама не се появи. Или нещо беше сбъркано в описанието. Ясно си спомням обаче че бяха две цени и аз съответно си избрах по- ниската.

# 404
  • София
Стон моите които ползвам на моят акаунт, моят и на децата нямат реклами, а са от по-евтините.
Според колежката е защото имам регистрирана кредитна карта на акаунта и плащане с един клик.
Пуснах два киндъла за подарък и пак забравих да цъкна да не са на акаунта ми регистрирани. Сега пак ще трябва да ровя като пристигнат как да ги отрегистрирам...

Общи условия

Активация на акаунт