Електронни четци - тема XX

• 67 270
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Моля да ми кажете дали Кобо Аура H2O второ издание 7 " и 8" поддържа кирилица.
Благодаря.

# 406
  • София
Някой виждал ли е на живо Кобо 8-цата от тази година?
Освен това ги премахват без проблем след кратка кореспонденция/чат със Съпорта на Амазон. В никакъв случай не си струва да даваш 20 Евро отгоре, за да е без реклами.
Kindle Paperwhite е на 79.99 евро, а базовия Kindle на 49.99 евро в немския Амазон Simple Smile
Май са се стиснали този път, беше 70Е миналата?

# 407
  • София
Май беше паднал в един момент наистина на 69,99 в чернопетъчните сделки, но те и не са дошли още.
Това сега са си редовните намаления.

# 408
Това ще са Black Friday сделките, просто са цяла седмица. И в Амазон USA е така - обикновения и Paperwhite са намалени, Voyage и Oasis, не са.

# 409
Това ще са Black Friday сделките, просто са цяла седмица. И в Амазон USA е така - обикновения и Paperwhite са намалени, Voyage и Oasis, не са.

Здравейте, значи да не чакаме още намаления, нали Simple Smile

# 410
Не мисля, че точно на деня (24.11) ще има "изненади". Simple Smile

# 411
Моля да ми кажете дали Кобо Аура H2O второ издание 7 " и 8" поддържа кирилица.
Благодаря.

Кобо Аура One 8" поддържа текст на кирилица, т.е. чете се и в epub формат и в txt.
Още не мога да открия как да пиша на кирилица, но моя дойде от Унгария, което може би обяснява защо не мога. Но това не ми е болка.

# 412
  • София
И какво излиза - егати черния петък... Sick

# 413
  • София
Смисъл? Какво му е на черния петък?

# 414
  • София
Kindle Paperwhite е на 79.99 евро, а базовия Kindle на 49.99 евро в немския Амазон Simple Smile
Май са се стиснали този път, беше 70Е миналата?
69.99 евро беше през юли само за 1 ден и само с Прайм. Иначе по Великден и на предишния Черен Петък пак си беше 79.99. Но пък са ограничили количествата - може да поръчаш само по 1 брой от цвят и няма безплатна доставка, освен с Прайм.

# 415
Сега ако поръчам на близък човек в Германия да ми купи KindlePaperwhite пак ли е Prime. Доколкото знам това че е Prime означава после да плащаш някакъв абонамент.

# 416
  • София
Смисъл? Какво му е на черния петък?

Ми смотан черен петък. Намаляват най-евтиното. Хич не ми е това идеята за черен петък на мен да ти кажа.  Чаках Воядж на намаление. За Оейзис е ясно, че няма да го намалят. Все пак сега излиза.

# 417
  • София
Сега ако поръчам на близък човек в Германия да ми купи KindlePaperwhite пак ли е Prime. Доколкото знам това че е Prime означава после да плащаш някакъв абонамент.

Цената не е за Прайм - за всички е, но няма безплатна доставка в Германия, освен ако нямаш Прайм. Мисля, че 4 евро беше доставката. Другият вариант да ползваш безплатна доставка е да активираш Прайм за 30 дни безплатно (ако не е активиран на конкретния акаунт) и преди да изтекат да го спреш.

# 418
  • София
Момичета, Пейпъруайт с калъф ли върви, или отделно трябва да се купи?

# 419
Момичета, Пейпъруайт с калъф ли върви, или отделно трябва да се купи?
Четецът е един артикул, калъфът друг, т.е. купува се отделно.

Общи условия

Активация на акаунт