Електронни четци - тема XX

• 67 196
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Имам следния проблем. Киндъл 4 да кажем (защото не съм сигурна за точния модел, купуван е в далечната 2012 година) - най-обикновения без тъч, от онези с копчетата от страни. Не мога да го включа WiFi. Или по-скоро дава ми, че е включен, но когато се опитам да си издърпам книги от облака ми изписва,че имя проблем с warless ..... И да опитам отново.
Другото ми устройство е пепъруайт и с него го няма този проблем.
Рестартирах, включвах, изключвах - не и не.
Някой да е имал подобен проблем и да е успял да се справи?
Искам да се кача едни книги, а и през компютъра с кабел ми дава грешка,но да кажем,че там проблема е компютъра.

# 631
Здравейте,наскоро попаднах в амазон на onyx boox Kepler pro .Въпросът ми е- има ли някой с лични впечатления от този четец?Ще се радвам да чуя мнение.

# 632
  • София
Здравейте, от вчера съм с притежателка на новия NOOK Glowlight 3 - все още го разучавам, защото за първи път имам подобна електронна книга (досега повече използвах таблет за тази цел). Донесоха ми го от САЩ, надявам се дълго да го ползвам...Имам обаче един въпрос - при вклюване и преминаване от раздел в раздел в менюто, екранът ми се затъмнява и после пак изсветлява (дано да съм обяснила добре) - възможно ли е да е някакъв дефект или е нормално?

# 633
Нормално е, така трябва.

# 634
  • Разпиляна във въображението
Имаше ли възможност при Киндъл всички устройства с програмата - комп и таблет, да зареждат книгите, които има върху книгата? Имам спомен, че това се случваше, но не съм сигурна.

# 635
Здравейте, момичета. Пиша  за пръв път в темата. Обичам много да чета, главно имам време вечер. Бременна см в 6тия месец, но още ходя на работа и макар да мисля след 2 месеца да излизам да почивам...нощите все още са ми единственото време за четене.
Бях много против е-четците, заради любовта към хартията, но любота към природата надделя и мисля да минавам по-еко. Макар че едва ли ще спра с хартиените носители. Отплеснах се сериозно Grin

Не знам какъв четец да си купя, затова ще пмоля за помощ.
Чета главно вечер, т.е. разбрах, че ми трябва подсветка? Ще го мъкна напред-назад, особено като се появи бебето. Главно ще чета на бг, но понякога и на английски. Искам издръжлива батерия. Май нямам други изисквания...Цена: до 250 лв.

Харесала съм си на първо четене тези от линковете, моля за мнение.

Най-ме радва кафевия от третия линк...

Благодаря предварително!

# 636
Аз от линковете ,нито един не видях с подсветка.

# 637
  • София
Аз от линковете ,нито един не видях с подсветка.

И аз така  Mr. Green

# 638
Ами аз не знам дали имат, само третия има, видях в един сайт с подробни характеристики. Дайте ми вие предложения, ако може?

# 639
  • София
Ами аз не знам дали имат, само третия има, видях в един сайт с подробни характеристики. Дайте ми вие предложения, ако може?

Ето
И с доставката влиза в указания бюджет.

# 640
Благодаря ти, Mrs Jan!

# 641
В момента в олх продават не разпечатани  за 215

# 642
Аз съм с Kindle Paperwhite, като посочения от MrJan и съм много доволна. На моменти Амазон го намалят на 80 евро и тогава е наистина много изгодно. Аз така го взех преди няколко месеца.

# 643
Хмм...значи все пак Kindle остава оптималния четец? Слагаш една програма за конвертиране и това е, нали?

# 644
Хмм...значи все пак Kindle остава оптималния четец? Слагаш една програма за конвертиране и това е, нали?
Аз нямам опит с други и не мога да съм ти полезна много, но за мен е супер - има подсветка, удобен ми е. Конвентирането също става бързо.

Общи условия

Активация на акаунт